Kakvog isteka?Ионако има још 25 дана до истека друге туре.
17050 je evaluaciona verzija.Код мене не пролази велику апдејт, пробано више пута, пробао да скинем па инсталирам у локалу. У питању је ентерпрајз верзија. Сећам се да је једном негде сметало што не може да пише по мбр, можда и сада брља па размишљам да пробам са новом инсталацијом. Ионако има још 25 дана до истека друге туре.
По овоме је 9600.17050.WINBLUE_REFRESH.140317-1640_X64FRE_ENTERPRISE_EVAL_EN-US-IR3_CENA_X64FREE_EN-US_DV9.ISO нова верзија?
I šta je na kraju bilo sa onima koji su imali narodnu verziju i stavili ovaj update1 za koji je najavljeno da će pokršiti narodne verzije? Da li je aktivacija ostala ili je poništena?
Ako hocete da vidite kad vam istice aktivacija, kucajte ovo u cmd:
slmgr/xpr
Ako hocete da vidite kad vam istice aktivacija, kucajte ovo u cmd:
slmgr/xpr
Ja sam instalirao Win 8.1 prije dve sedmice i uopšte ga nisam aktivirao. Neko mi je predložio da sačekam ovaj update jer bi on mogao da pokrši aktivacije pa tek nakon njega da aktiviram, ako želim, pošto ovde nema vremenog limita za aktivaciju kao kod Win7 a i update normalno radi, samo ima watermark dole desno, ostalo sve radi. Ispade da se Win 8.1 može legalno koristiti bez aktivacije![]()
+1 legala rules i nema brigeNever. Permanently activated.![]()
+1 legala rules i nema brige![]()
sto sam koj djavo aktivirao KMSpico![]()
sto sam koj djavo aktivirao KMSpico![]()
Vidi stvarno. Koja glupost.
Мислим, да ли је то верзија са новим апдејтом или не? Линк је са Microsoft стране за Ентерпрајз верзије а ако је 17041 верзија са апдејтом, ваљда је 17050 новија.17050 je evaluaciona verzija.
Hm...sad si me zamislio. Moj stari komp koji sada sestra koristi je AMD XP 2800 (2.1 GHz) i 1 GB RAM-a (više i ne znam koji je tada RAM išao) i tu je Win XP koji sam u narednom periodu mislio reinstalirati (osvježiti) jer je usporio. Da li bi tu bolje radio XP ili možda ovaj Win 8.1 update 1? Pošto po ovome što kažeš Win7 otpada. Uvijek sam mislio da tu može ići samo XP ali sad me zanima da li bi mogao Win 8.1 update 1 i da li bi to možda bilo bolje rješenje.Na neki ubogi laptop Celeron sa 1gb rama koji je vukao jedva sedmicu nabacio sam Windows 8.1 Update 1 (onaj msdn iso).
Za product key sam upisao serial od neke N verzije za x64 i prošao je dalje, aktivirao kao i redovan 8.1
Drugo oduševljenje je živahnost sistema, usudio bih se da kažem da 8.1 Update 1 radi 50% brže nego par meseci stara instalacije sedmice.
Dakle 1gb rama sasvim dovoljno za rad sa osnovnim stvarima tipa browsing, skype, muzika.. Dok se sedmica gušila. Sve u svemu odličan pomak.
Мислим, да ли је то верзија са новим апдејтом или не? Линк је са Microsoft стране за Ентерпрајз верзије а ако је 17041 верзија са апдејтом, ваљда је 17050 новија.
Иначе сам синоћ пробао са оправљеним мбр-ом и неће, опет не пролази онај велики апдејт. Зато ћу вероватно да пробам са новом инсталацијом, тај хард (а и windows) служи за играње.
Misliš na zvaničnu instalaciju sa implementiranim Update 1? Mislim da zvaničan ISO još uvek ne postoji, gledao sam juče na MS Academic kome imam pristup. Nezvanična varijanta verovatno postoji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari