Šta je novo?

Battlefield 3

Oh poor soul, znaci ti si jedan od ovih sto kao $%^& lezi i ceka da neko naidje u tunelu il nekom skucenom prostoru sa sve lampom koju si ukrao sa stadiona FK Vozdovac.
I treba da te siluju kad ne znas da igras ;).

Heh naravno jel ti krivo zbog toga ? Ne igracu sa DAO I sotkama ko nubara najveca I bicu stekarska nubina koja koristi snajper I juri K/D. E moj prijatelju. Imam preko 1000h na bf3. Idi igraj CoD ;) Eh I da boze pricas kako neznam da igram a nikad nisi imao prilike da upoznas moj stil igre. Heh sto volim takve likove kao sto si ti pa nemas pojma.. :)

Poslednja izmena:
Smesni ste svi vi sa svojim stilovima/skilovima i ostalim diskusijama. Snajper-kamperi, sacmara-nubovi i ostale smesne fore :D svako igra kako mu se igra, za to je kupio igru. Otkud znate da vas neki snajperista ne bi jos gore kidao da je uzeo assault rifle. Doslo mu da igra snajpera, i sta onda? Poenta igre i jeste raznovrsnost, i koriscenje razlicitih oruzja u razlicitim situacijama. Jok, treba za borbu na 5m da uzme AEK 971. Pametan covek u takvoj situaciji uzme sacmaru, a kome je do "i am the real motherfuckin` true playa, no sniper no shotgun" , taj nek sisa cevku od sacmare :d i nek se zali kako gine od nubova, time samo pokaze kako je glup sto nije oruzje prilagodio situaciji.

^ Totalno si u pravu :) Mozemo mi da se bunimo koliko hoces al svako ima prava na svoj nacin igre. :)

Maaa pustite dečka da igra svoju igru :)

U BF3 i nije tako strasno, jer je teze pucati snajperom. Posto to sad svaka nubina moze u cetvorci, ima ih koliko hoces. Juce sam na serveru u cetvorci na mapi Rogue Transmission video 4 bljestave optike na jednom brdu. A da ne pominjem tornjeve. Bilo je sigurno 12 snajpera od 32 igraca. Naravno,pukli su.

Posle ko zna koliko vremena odlucim da odigram neku igru.
Izbor je pao na Battlefield 3, ali naravno samo single.
Stigao sam do misije Comrades, i mislio sam da je sve u redu dok nisam stigao do nekih vrata na spratu zgrade koja ne mogu da otvorim. Mucio sam se nekih pola sata, i resim da pogledam na youtube kako se otvaraju.
Sledi neprijatno iznenadjenje- na snimku koji sam pogledao pored mene su jos dvojica i jedan od te dvojice treba da otovori ta vrata,a kod mene, ja sam sam u toj misiji :p
Sta da radim, ima li neko resenje za ovo?

Poslednja izmena:
Pokreni tu misiju ponovo. To ti je samo bug.

Reload misije, ili ti pocni tu misiju od pocetka.

Ahaaaa, ajde sad cu probati pa javljam sta se desilo.

Ne, ponovo nece, cak sam i u autu na pocetku misije sam. Volan se sam okrece :D

Poslednja izmena:
Probaj par puta, mada mislim da taj problem pravi "lek", promeni ga i trebalo bi da radi.

Uspeo sam iz ne znam ni ja kog pokusaja :D
Hvala svima na pomoci!!!

Video sam u klipovima da ljudi priblize mapu blize sredini oruzije kao i informacije o stanju municije i energije. Znaci sa leve i desne strane priblize srednjem delu. Hteo bi tako da namestim, posto ne setam puno pogledu.

Evo i ja skidam opet Bf3, uzeleo sam se borbe sa vozilima...

Moze li mi neko reci da li se ovo igra I dalje... mislim: ako npr. trazim deathmatch - ima li odmah igraca na serveru?

Vidim da je igra OK, sad je i jeftina... a ne daje mi se lova za snajperisanje u BF4...

Dakle ako je kupim - ima li dovoljno igraca za komotno pocinjanje multi partije ?

Moze li mi neko reci da li se ovo igra I dalje... mislim: ako npr. trazim deathmatch - ima li odmah igraca na serveru?

Vidim da je igra OK, sad je i jeftina... a ne daje mi se lova za snajperisanje u BF4...

Dakle ako je kupim - ima li dovoljno igraca za komotno pocinjanje multi partije ?

Ima.

Pa neces bas naci igraca na svakoj mapi, modu, prevelik je broj kombinacija.
Ima dobrih servera koliko hoces, ionako ti ne treba realno vise od 10kom u favorites listi.

Vanilla bf3 ima dosta servera, dok za premium situracija nije sjajna, np ima par mapa koje su dobre a koje se maltene nikad ne igraju. Uzmi samo vanillu bez premiuma.

Aha video sam. Bas sam se pitao odakle toliko igraca sa niskim nivoima. Zivnuse serveri, tdm je mnogo bolji na trojci sem sto ima citera koliko hoces, a sada tek mogu da zamislim.

Pa vec neko vreme EA deli jednu igru besplatno. Bio je Dead Space, pa Plants vs. Zombies a sada BF3.

A BF3 je bio jednom besplatan, neki kod se vrteo po netu sa kojim je masa ljudi aktivirala igru.

Kako se menjaju grafička podešavanja ?
Radi OK sa default mada štucne tu i tamo, mada i ne vidim šta je zapravo setovano, znam samo da je rezolucija 1920x1080, ovako bih rekao da je high jer izgleda dobro.
Malo guglao, skinuo bf3 settings editor, ali neće da se pokrene na win8 , ni setup.exe verzija a ni ona iz zip fajla.
Ima li još neki način da se promene setovanja ?

Nazad
Vrh Dno