Šta je novo?

Kućna multimedija Bubice

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
Koje pojuriti od te dve opcije? Ovde mogu naci Sennheiser za 4k ako se ne varam, a ove druge moze tetka iz Londona da mi donese kada bude dolazila.
Ili mozda nesto jos malo skuplje moze da dodje u obzir ako mi se dovlaci iz inostranstva :)

Trebalo bi da su E10 bolje, a od nešto skupljih imaš Senn CX 300 II, Beyerdynamic DTX 101 iE ...

Trebalo bi da su E10 bolje, a od nešto skupljih imaš Senn CX 300 II, Beyerdynamic DTX 101 iE ...

Hvala, videcu da mi donesu neke od ovih iz inostranstva kada moji budu dolazili, a ako ne budu skoro dolazili, uzecu ovde CX 175,deluju ok skroz.

Dajte neke bubice za telefon, po mogucstvu da mogu da se skipuju pesme, da se javlja na telefon i da eliminise prijatni glas "sledece stajaliste.." zene.. Sad ne znam da li prve dve stavke rade na svim telefonima, konkretno je Lumia 520 u pitanju. Budzet ~1500, ako ima u TC Usce bilo bi fino.. Hvala.

Poslednja izmena:
Dajte neke bubice za telefon, po mogucstvu da mogu da se skipuju pesme, da se javlja na telefon i da eliminise prijatni glas "sledece stajaliste.." zene.. Sad ne znam da li prve dve stavke rade na svim telefonima, konkretno je Lumia 520 u pitanju. Budzet ~1500, ako ima u TC Usce bilo bi fino.. Hvala.
Borise, ovo mi izgleda kao post u skladu sa tvojim nickom...
Da ima: mikrofon, upravljacke dugmice za muziku i pozive, dobru zvucnu izolaciju od spoljnje buke, da su kvalitetne, da ih ima kod nas (ni manje ni vise nego u uscu) i uz sve to i da su jeftine...
Ovo dize onu "i jare i pare" na sasvim novi nivo.

Da ti kazem odmah da sve od navedenog neces naci. Nadji neki kompromis. Imas opciju da ima sve to ali da narucis i da cekas mesec dana da stigne, ili, kao sto bih ja izabrao je ovo:
Da dam svoj doprinos kupih danas skullcandy ink d2 ljudi ja sam se odusevio kako se dobro cuju i kakav zvuk reprodukuju ( zamerka jedino sto u pakovanju ne dolaze veliki jastucici za usi ali ja sam se snasao :D ) bass je dobar i muzika je balansirana, dobra kupovina za male pare.
I brat ih je uzeo u utorak i odlicne su (one sa mikrofonom i kontrolama). Ne znam da li jos ima popusta, na kome su kostale 2.250 dinara ali mora online (isporuka besplatna i brza).

Edit: Dugmici bi trebalo da rade na svim telefonima, ali ako si skeptican (i u Beogradu) jedino da se nadjemo negde pa da probas :)

Poslednja izmena:
Haha :) Nisam dugo uzimao a ni slusao muziku u pokretu, nisam namerno trazio i jare i pare :) A idem do Usca sutra i mrzi me da 10 dana kopam po netu i trazim best buy, pa reko ako imaju neke.. Ajd ne mora javljanje.. :)

Da uzeo i moj drugar skoro te sluske i za te pare su skroz na mestu. Tako da Borise ako hoćeš sve to moraćeš bar 25e da pljusnes. Mislim da ima nešto možda nešto od toga i da bude bar na nekom nivou, da ne crknu posle par meseci i da kabel ne prekida itd itd...

Jel imao neko iskustva sa ovim SONY MDREX10LPB Vidim da nema nista od ovoga, ali ako je dobar zvuk i pouzdanost, uzeo bi..

To javljanje je najmanje bitna stavka (sto se kompromisa tice). 20€ je neki minimum za kvalitetne slusalice ako hoces kod nas da kupujes. Ima za manje para ali na ebay-u/aliexpress-u. Tako da ako hoces kvalitet (koji je vecin beskompromisna stavka) imas dve opcije: da ustedis jos tih ~700 dinara ili da narucis iz inostranstva.

^ ^ http://www.head-fi.org/products/sony-mdrex10lp-blk-in-ear-headphones/reviews

Valjda su to te. Ali ne mozes da ocekujes neki poseban kvalitet za te pare, ja dok sam kupovao slusalice do 1500 din trajale su do godinu dana max (hama i slicno djubre od par nedelja :d do par meseci, sony oko godinu dana) a onda sam za 25e kupio slusalice koje traju vec 3 godine (model bez mikrofona i tastera).

To sto ti hoces kosta 40e+ :)

Valjda su to te. Ali ne mozes da ocekujes neki poseban kvalitet za te pare

Bice valjda sve ove preko 1000 bolje od ovih uzasnih Nokiinih sto stizu uz 520 :) Znacice mi samo i dobra izolacija bukvalno, jer cujem ceo autobus.. a ove mi se cine da fino izoluju buku. Nisam nesto u fazonu da dajem preko 1500 za sad pa cu verovatno tu neku cifru juriti, kol'ko traju traju..

Nije fazon dati 2-3k za sluske, važno je da i one vrede te pare. To bar za ovih skoro 3 godine mogu da garantujem za CX150. Zvuk dobar, izolacija dobra, kvalitet dobar. Pazio ih mesec dva, ali posle toga samo trpam u džep i evo sljakenzi i dalje.

Menjanje pesama imam na volume up/down *** znaš android, može se. :p Ne treba mi na sluskama.

Sad otpakovao prvi put sluske od Wildfire-a, vrh su :d

Kolika je razlika izmedju Sennheiser CX-150 i CX-175? Jel vredi 1000 dinara ta razlika?

Pa to je naslednik... Ako mozes da nabavis cx 150, nema razloga da dajes 1k vise za 175.

Mislim da vredi, 1000 din nije strasna razlika i to mozes da potrosis za 5 min za pastetu, jogurt i lebac za 2 dana :d a 175 su realno bolje slusalice.

Neki iplejeri imaju wolfson a neki cirrus logic audio cip, razlika sigurno ima ali su vrlo verovatno slicni po kvalitetu sto znaci odlicni.

Poslednja izmena:
A sve zavisi i da li bi i on primetio razliku :)

Me nemas pojma kako sam se iznervirao zbog prokletih Apple slušalica, treba da ih bude sramota kakve to slušalice prave. Godinu dana nisu izdrzale. Nije mi zao da dam pare na slusalice koje ce me služiti bar 3 godine. Ako skupim para kupiću cx 175,a ako mi tetka bude donela neke koje porucim od preko, lako cu prodati ove i to je to.

Pa dobro je ako čuješ razliku, ali ima ljudi kojima i slušalice od 600 dinara ili od nekog telefona odrađuju posao i govore ma vrh zvuk...

Ja mislim da je razlika ne primetna, a opet hiljadarka je pola cene sluski... To da li će trajati 3 godine, paaaaa to ne može niko da ti garantuje. Moje CX 150 će sad puniti 3 godine, Hsv isto ima toliko možda i više, a nekima su crkavale...

Ima dosta i toga kako se sluša muzika, možda neko pojača zvuk i ide na još jače, pa mu probiju sluske, neko sedne na njih, zgazi itd itd :)

Pa dobro je ako čuješ razliku, ali ima ljudi kojima i slušalice od 600 dinara ili od nekog telefona odrađuju posao i govore ma vrh zvuk...

Ja mislim da je razlika ne primetna, a opet hiljadarka je pola cene sluski... To da li će trajati 3 godine, paaaaa to ne može niko da ti garantuje. Moje CX 150 će sad puniti 3 godine, Hsv isto ima toliko možda i više, a nekima su crkavale...

Ima dosta i toga kako se sluša muzika, možda neko pojača zvuk i ide na još jače, pa mu probiju sluske, neko sedne na njih, zgazi itd itd :)

Imao sam sluske na starijim plejerima od 600 din i nikada vise, apsolutno bacanje para. Nisu mi izdrzale vise od pola godine. Mada ove Apple mi nisu nista bolje, a kao navodno su dobre, posto im je cena prejaka za ono sto nude.

Sto se slusalica tice jako ih pazim, nikada nisam iskidao zicu, seo na njih i to. Ove sam slusao na max, jer nisu bubice bile i cujem sve sa strane. Kapiram da na ovim novim necu morati na max, jer su bubice.

Pa sve su to bubice, a neke su klasične, a neke su in ear što ti se skroz uvuku u uvo :D naprave dobru izolaciju i miran si ;)

Pa sve su to bubice, a neke su klasične, a neke su in ear što ti se skroz uvuku u uvo :D naprave dobru izolaciju i miran si ;)

In ear, to sam hteo reci :D Takve mnogo bolju izoluju zvuk. Izoluju dobro i one koje pokriju cele usi, ali to ne bih nikada nosio napolju :)

To je za one seljake, da se bolje vidi marka kad kupe zlatne ili crvene one Beats :)

Jel ovaj fazon ulaska u usi, kao kod cx ili onih sony sto sam kacio, osetno bolje neutralisu spoljasnju buku nego ove klasicne?

Vrh Dno