Šta je novo?

Kućna multimedija Bubice

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
Ok, nakon skoro dve godine su mi crkle Sennheiser CX175.... Tada su koštale 4800, sećam se da sam ih kupio čim su se pojavile kod nas.

Sada, pošto sam pre toga imao Senn CX150 (trajale god dana), hteo bih neki predlog šta kupiti do 50€. Treba mi makar isti kvalitet kao što su imale prethodne dve koje sam imao (CX150, CX175). Isto tako, treba mi do sledeće nedelje.

Inače, sve ok bilo, ubacio ih ponovo u telefon i to je to, samo su prestale, tj desna sluška ofc. Nikada maltretirane niti secane niti gažene, šteta...

To je dosta relativno, sta je bolje od cx300 II koje imas.. a jos je kod nas izbor dosta los. Pogledaj drugi link iz potpisa.. ali opet 80% tih nema kod nas.

Mislim da su ljudi hvalili neke AT od oko 70, 80e. Ono da su bas dobre za te pare. Ne znam tacno koji model, mislim da je peja pominjao u nekoj temi na nekom forumu :)

Poslednja izmena:
Za oko 3k din one SL hd381 vaze za najbolje (pominjano vec 100x u temi, sa sve linkovima, testovima..) Ali nisam ih cuo i ne znam koliko mogu da traju, ako su za te pare stvarno omogucili kvalitet zvuka od par klasa iznad onda je malo nerealno ocekivati najbolji kvalitet izrade i dugotrajnost al opet ne znam.

Evo opet uporedni test 3 verzije 381 sa mnogo skupljim slusalicama (100, 150e). http://www.head-fi.org/t/493052/superlux-hd381-series-mini-review-comparisons

Ako si već bio na senn što ne bi isao na cx 300? One su oko 50 jura

CX175 je naslednik CX300 (a ne CX150 kao što bi bilo logično), noviji model, bolji zvuk itd itd, zbog toga sam ih i uzeo. Jedino što mi je smetalo je to što mi nisu baš lepo ležale u ušima.

Ne bih da idem unazad :). A gledao sam i testove silne tada kada sam uzimao i jesu bolje od CX300 i CX300 II. Zbog toga su bile i skuplje još tada, sada ne znam koja je cena.

EDIT: Mislim da sam se *****ao, upoređivali su ih sa svim ostalim sem CX300 II (sa starijim modelom da) a jedan od razloga zbog čega nisam uzeo je oblik plastike koja ide posle in ear dela. Takve slušalice mi stalno ispadaju, bolje rečeno, ne mogu ni da stavim to u uvo, imam male uši ***.

EDIT2:

Našao sam račun i kutiju i garanciju :D imam još mesec dana lol, sutra ih šaljem :)

Poslednja izmena:
Ne pratim nešto sluske, al rekoh logika malo ovo ono i naslednik cx 150 verovatno 175 :D

Zato rekoh kasnije na cx 300 :)

Pogledaj onaj hsv-ov link, pa vidi šta možeš da nadjes kod nas... *** kratak si sa vremenom, ali verovatno bi mogao (da nisi) onda naručiti sa ebay-a amazona itd.

Ne znam da li ima jos starih cx300 (bez II) ali te ne treba kupovati jer zvuce losije i od cx150 (mozda ih neko valja po oglasima) CX300 II su vec bolje od CX150.

Onda mozda i nadjes neke od tih egzoticnih sto do jaja zvuce za ne tako mnogo para ;)

Uglavnom, svega ima u tom velikom testu, modeli nekih poznatih proizvodjaca su fail (mada ima i odlicnih, naravno) a neke, za koje vecina nas nije cula, ocenise sjajno. Mada treba gledati sve, i opsti kvalitet/udobnost.

Uzmi preko ebaya akg k324p, ja ih imam godinama, uzeo drugar za oko 18$, nema carine, stigle za 2 nedelje.

Iskreno, ne mislim da je kopija, ja imam par, ćerki sam uzeo prošle godine bele, i kolega uzeo sad ove, on je probao moje, pa probao nove kad sam mu doneo, kaže da nema razlike. Sad ako kopiraju akg, svaka im čast... ali je zvuk odličan.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno