Šta je novo?

Kućna multimedija Bubice

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
videh da se neko raspitivao za beats slusalice i da je okacio link sa kupujem prodajem i moram reci da nisu original i da ne dajes pare ko god da si ! ja imam original bucice koje su se dobijale uz one x i moram priznati da je zvuk vrlo kvalitetan i cists,sta vise glasan i sad planiram da uzmem beats solo hd(jeftinije su nego one studio za njih moram bubreg da prodam ..)

planiram da uzmem beats solo hd

Planiraš da baciš novac za to smeće? Beats Solo HD (20 $) by Dr. Dre (200 $).

Za te pare možeš kupiti daleko kvalitetnije slušalice (zvuk i izgled), ili za mnogo manje novca zvučno kvalitetnije.

Poslednja izmena:
Planiraš da baciš novac za to smeće? Beats Solo HD (20 $) by Dr. Dre (200 $).

Za te pare možeš kupiti daleko kvalitetnije slušalice (zvuk i izgled), ili za mnogo manje novca zvučno kvalitetnije.

kad vec pokrecemo tu polemiku ,navedi mi neke slusalice koje imaju jednako kvalitetan kabl kao njihove slusalice jer je on najveci faktor u mom izboru slusalica s obzirom da mi cesto crkavaju slusalice ma koje god da uzmem za slusanje muzike ,i to uvek deo kod ulaza ,da budem precizan tacno izndad njega i vise slusalice ni za ****** nisu,a ovako ako ode kabl smao uzmem drugi i imam slusalice kao nove.

Nisam nešto obraćao pažnju na njihov kabel, iskreno rečeno, nije me zanimalo, pošto su zvučno katastrofa, a to je moj prvi kriterijum, onda idu ostali - svako ima neke druge prioritete. Pogledaću sledeći put kada odem u prodavnicu, ako se setim - tj. setiću se verovatno, pošto ne može da se živi od davež Beats prodavaca, čim vide da se neko mota oko malo skupljih slušalica, eto njih da dave i guše. :D

Evo nekih modela slušalica sa izmenjivim kablom, poređanih od niže ka višoj ceni, bilo koje od njih imaju bolji zvuk od Beats Solo HD.

Superlux HD-661, HD-668B, HD-681 EVO
Shure SRH440
Sennheiser HD 25-SP II
Sony MDR-XB910
Focal Spirit One
Creative Aurvana X-Fi
Soul by Ludacris SL150
Beyerdynamic Custom One Pro
Shure SRH840
Philips Fidelio X1

Malo smo van teme, nadam se da nije problem, pošto je tema o bubicama, a mi pričamo o (većim) slušalicama.

Poslednja izmena:
To je najveći problem, većinu modela ćeš teško naći kod nas. Superlux 668B su prevelike, ako planiraš da ih koristiš vani, isto važi i za Philips Fidelio X1.

Soul by Ludacris - nemam ideju gde bi mogao da ih nađeš kod nas u Srbiji.

Superlux HD-661 možda možeš naći u prodavnici lyrastyle, pošto oni uvoze i prodaju Superlux slušalice (link).

Beyerdynamic bi možda mogao da naručiš u lyrastyle ili artist systems:

Beyerdynamic lyra

Beyerdynamic artist

Sony - pogledaj kod njih na sajtu za prodajna mesta u Srbiji, ili u radnji na Ušću:

Sony Srbija

Sony Center Ušće

JBL
Tempo On Ear J01B (oko 27 eura)

DENON
AH-C 260 (oko 23 eura)

Skullcandy INK'D 2 (20 eura bez mikrofona, malo vise sa mikrofonom)

Ili neke Sony? (Mdr-ex50, mdr-ex100)

Trazim bubice neke, kupio bih u madjarskoj, dao bih izmedju 20 i 25 eura, mooozda malo vise, koristim ih kad idem na faks, sa faksa (ukupno pola sata), oko 2 sata ih koristim u teretani, kako dok radim sa tegovima, tako i dok trcim, sto znaci da se poprilicno oznojim, i to bi verovatno bilo to... Treba mi nesto izdrzljivo i kvalitetno koliko god je to moguce za te pare. Pre toga sam imao sennheiser cx150 i bio sam prezadovoljan. Ne mora obavezno da bude nesto od navedenog, ali bih voleo da cujem neke preporuke posto ni sa jednim od ovih brendova nisam imao dodira kad su u pitanju bubice

Povecaj budzet za oko 1000 din, razlika u zvuku moze da bude primetna, slusalice ce trajati duze a samo 1000 din razlike. Promenio sam dosta bubica do 1000, 1500 din i odavno ukapirao da je to bacanje para. Mozda bi neke pioneer, sony, philips.. bile ok za te pare ali meni su i takve crkavale posle godinu dana +- par meseci. Za 2500 din sam kupio sennheiser cx150 i zvuk je za te pare vise nego solidan, imam ih skoro 3 godine i rade kao da su nove. Mozda ih nema vise kod nas ali ima modela za te pare u win winu a i 4audio, tehnomanija.. prodavnicama.

Meni crkla leva sluska od sennheiser cx300II posle god dana :mad:
Tako da moram reci da mi sonijeve bubice najduze traju, nisu lose ni pionirove...

Ako ima neko ko zna da popravi cx300II, neka se javi, prekid je kod dzeka, predpostavljam treba da se secne i stavi novi dzek, placam.

Povecaj budzet za oko 1000 din, razlika u zvuku moze da bude primetna, slusalice ce trajati duze a samo 1000 din razlike. Promenio sam dosta bubica do 1000, 1500 din i odavno ukapirao da je to bacanje para. Mozda bi neke pioneer, sony, philips.. bile ok za te pare ali meni su i takve crkavale posle godinu dana +- par meseci. Za 2500 din sam kupio sennheiser cx150 i zvuk je za te pare vise nego solidan, imam ih skoro 3 godine i rade kao da su nove. Mozda ih nema vise kod nas ali ima modela za te pare u win winu a i 4audio, tehnomanija.. prodavnicama.

+1

Ja ih imam 2-2ipo godine i sviraju kao i prvog dana. Jos sam sad promenio telefon. Sviraju za sve pare :)

Ja sam jedva izdvojio i ovih 1500 din, meni sluske trebaju samo dok sam u busu da slusam muziku i to je to... gledao sam te sluske cx150 i ne daju mi se tolike pare, a video sam neke sony sluske za 1500 a ne znam kakve su.. Sony MDR-EX10LP

Trebaju mi bubice za slusanje muzike iskljucivo. Koristicu ih najverovatnije na mobilnom. Gledao sam po gradu razlicite modele i nasao sam ova 2:

Sennheiser cx150
Sennheiser cx200 Street II

Ako neko ima iskustva sa ovim modelima, da podeli sa mnom da bih znao koji od njih da izaberem. Razlika je 100 din izmedju njih, pa kad vec kupujem da izaberem pravi model... :)

P.S. Inace sam nasao i model cx215, ali on je malo izvan mog budzeta. Nisam siguran da cu imati toliki novac, ali ako je bas drasticna razlika izmedju ovog modela i prethodna dva, razmislicu da sacekam i skupim jos para.

Hvala puno na pomoci... :)

Vrati se par postova unazad pisalo se za CX150, mada mozes i vise. Popularne su sluske i dobre.

ljudi cx150 najnormalnije radile i sinoc mi ostale u dzepu jakne , danas pokusao da slusam ziku medjutim basa gotovo da nema,cuje se neki miiiiiinimum basa, a pesme se cuju onako izvrnuto , ne znam je li neko mozda pokusao da htc-ove sluske npr slusa na samsungu ili ...kao da je neodgovarajuci model sluski ... pomislih da nije do fona medjutim probao na jos 2 druga i isti problem ,garancija na zalost istekla ali da neko mozda nije imao slican problem i na neki nacin ga resio ili odose u vecna lovista :)) hvala

EDIT : dodjoh na ''genijalnu'' ideju da iste ustekam u komp i voila ... rade , a onda skapiram da je nastao *** prekid kod dzeka za slusalice , i da je ovo drugi primerak da mi se na isti nacin kvare .... rade najnormalnije moguce i onda iz cista mira dzek ima prekid ... zna mozda neko kakvog majstora u Bg-u koji bi zo znao da mi opravi ???

Poslednja izmena:
Da li postoje slusalice koje imaju jedan ulaz u, recimo tablet/laptop, a 2 para slusalica da mogu dvoje da slusaju u isto vreme?

Nadam se da sam dobro objasnio :D

A gde to mogu da nadjem?

Ima na limundu za 200 dinara :D

Hvala

Poslednja izmena:
I ja sam pitala dal neko hoce za pare, sad nas je eto dvoje, zar moguce da niko nece da popavi?

Vec sam se raspitivala, niko ne zna...

Zato što je to nezahvalno (u)raditi.
Ja sam uradio sebi na slušalicama od 70€ gde imam najbolji zvuk (onaj koji mi najviše odgovara ap mi je bilo žao da ih "bacim") i uopšte nije tako jednostavno kao što je jednostavno napisati na forumu + jako ružno izgleda.
Drugome ne bih nikad uradio za pare jer to drugome ne bih ni radio, opet jer, i sam nisam zadovoljan kako to izgleda a i u dugotrajnost nisam 100% siguran mada evo traje taj fix već par meseci bez problema.
Ovi što preporučuju "stručnjake sa lemiclicama" to rade iz dosade, nemaju pametnija posla i uglavnom dezinformišu druge...

Ja sam uradio sebi na slušalicama od 70€ gde imam najbolji zvuk (onaj koji mi najviše odgovara ap mi je bilo žao da ih "bacim") i uopšte nije tako jednostavno kao što je jednostavno napisati na forumu + jako ružno izgleda.
Drugome ne bih nikad uradio za pare jer to drugome ne bih ni radio, opet jer, i sam nisam zadovoljan kako to izgleda a i u dugotrajnost nisam 100% siguran mada evo traje taj fix već par meseci bez problema.
Ovi što preporučuju "stručnjake sa lemiclicama" to rade iz dosade, nemaju pametnija posla i uglavnom dezinformišu druge...

Ako si mislio na mene slobodno reci nemoj tako "iza leđa". Ja sam sebi uradio i ok je izgledalo, jeste da nije bilo ni trećina kao što je izgledalo ali ko uopšte glefa džek?

Aj malo realnosti da unesemo u ovaj tvoj odgovor.

Zalemiti novi dzek na slusalice je toliko lako da sam ja to odradio jos davne 1990 sa 10god .... uz pomoc dedine lemilice iz perioda posle II sv. rata .... na sony walkman slusalicama koji sam dobio 1987 za polazak u skolu.

Da sam lemio nove modele nisam ... priznajem, ali sad sa sajber lemilicom koju imam u odnosu na onu kapiram da bi odradio laganica, jedino sto me zanima jeste koliko su debele zice u kablu, ako su tanke ko ljudska dlaka .... moguce da bi bio problem i da bi se maltretirao ali kapiram da je laganica.

Ono sto je preko potrebno je odlican skalpel (znaci ne onaj iz sve za 100din) mirna ruka ... lupa .... da osoba koja lemi nema 2 leve ruke i nije mongoloid, dobra lemilica sa tankim vrhom ili jedna od onih fensy lemilica male snage ako je zica jako jako tanka, i naravno neki profi kalaj koj u sebi ima onu pastu. ? Uz sve to naravno neki metalni dzek a ne neko ****** od 30 din sa buvljaka ...

E ako se sve to poseduje, nikako ne vidim problem da se zaleme slusalice

Nazad
Vrh Dno