Šta je novo?

Kućna multimedija Bubice

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
Ja uzeh cx175 pre nekih mesec dana i prezadovoljan sam. Pre njih sam koristio cx150, ove su skuplje za oko 1000 din u 4audio cini mi se, al se definitivno isplati dodati toliko za njih. Pre svega je razlika u izradi, mnogo su hvalitetnije od cx150, a razlika se moze primetiti i u zvuku. Prethodne kad pojacam do kraja primecuje se neki sum ponekad, dok je kod ovih zvuk dosta cistiji, takodje bas nije prenaglasen, nego bas onako kako treba, barem za moj ukus.

Šta god da uzmeš daj malo opisa jer sam u istom slučaju kao i ti, sem što sam sad potrošio pare pa moram čekati sledeću platu...

Da ti javim samo da sam uzeo SkullCandy Ink'd 2 Black/Mic. U BigBangu sam ih jedino nasao u Uscu. Slusalice kidaju po mom ukusu, do sada sam sve drzao na max vol kad slusam jer stvarno volim glasno muziku da slusam, ove moram 3-4 crtice manje da ne bih ogluveo i opet su jace od svih koje sam probao do sada. Kristalno jasne za razgovor, ljudi mi kazu da me mnogo bolje cuju nego direktno sa fona kad pricam. Preporuka svakako!

Ajmo ljudi, da li je probao iko sennheiser cx 685 sport; treba mi neki utisak iz prve ruke ili predlog za nesto drugo/provereno sto nece da ispada iz usiju dok se trci i ne zulja usi?!...prilicno su povoljnije u nemackoj nego kod nas (i bez povracaja poreza) pa reko da iskoristim priliku!!

Uzeh na kraju gore pomenute za 30e i to poslednje (pola sata sam se raspravljao sa prodavcima sta nije u redu sa istima posto su pored u mediamarktu iste 60e;ziveo saturn.de)!!! Utisci cim stignem da isprobam i ispisem ;)

Da ti javim samo da sam uzeo SkullCandy Ink'd 2 Black/Mic. U BigBangu sam ih jedino nasao u Uscu. Slusalice kidaju po mom ukusu, do sada sam sve drzao na max vol kad slusam jer stvarno volim glasno muziku da slusam, ove moram 3-4 crtice manje da ne bih ogluveo i opet su jace od svih koje sam probao do sada. Kristalno jasne za razgovor, ljudi mi kazu da me mnogo bolje cuju nego direktno sa fona kad pricam. Preporuka svakako!

Da li si možda ranije probao CX150 i da li bi mogao da ih uporediš?

Meni su nedavno crkle beats slušalice, a ispostavilo se da je garancija samo 6 meseci. Koliku si garanciju ti dobio? I koliko si platio, ako pitanje nije nepristojno?

Par pitanja, trebaju mi bubice i slušalice za računar.

1. Koje su najjeftinije bubice da iole vrede, da se čuju solidno i da imaju bass, i da mogu onako lepo da se stave u uši, tj da nisu one klasične što dođu uz telefon sa tvrde i velike :) i da li se isplati dati 1200 dinara za JLB m330. to su one drvene?

2. Što se tiče slušalica za računar, hteo bih da uzmem one bežične. Devojkin tata je kupio neke Philips čuju se solidno i bass nije loš, koštaju 3600. Ja bih opet da prođem nešto jeftinije :wave: naravno ne očekujem bog zna šta za male pare, da se čuju pristojno i da imaju bass. E jel imao neko iskustva sa onima 5u1 što se prodaju na limundu, kupindu i sličnim sajtovima po 1000-1500 dinara?
Hvala na odgovorima :)

zholinho: posto si iz komsiluka a meni su creative EP-630 (svojevremeno pandan sennheiser cx300 modelu) postale visak od kako sam pazario sennheiser cx 685, javi se ako si zainteresovan da pogledas i probas iste, za cenu se lako dogovorimo!!

Неко је дискутовао раније о SoundMagic Е10 и одлучих да узмем преко ebay пошто су ми ове ѕ3 прсле. Врло леп дизајн, лагане, лепо чуче и комфор на нивоу + торбица. Звук је квалитетнији и рекао бих јачи од stock Samsung. Не бих рекао да вреде 32$ али нема везе задовољан сам.

Kupio sam novi tel., a uzeo bih neke slušalice za slušanje muzike sa mobilnog. Stock gotovo da i nemaju basova, koristim stare sluške od HTC Sensationa, koje uopšte nisu loše, ali hteo bih još nešto malo glasnije i sa još boljim basovima, a da se uklopim u 3-4K din. Jedino je problem šro mi se ne dopadaju ove sa silikonima, više mi odgovaraju klasične (plastika obložena filcom ili sunđerom - kao ove od Sensationa), pa sam gledao neke od ovih http://www.winwin.rs/pc-periferije-monitori/slusalice-i-mikrofoni/slusalice-pioneer-se-cn25-x1.html ili http://www.winwin.rs/pc-periferije-monitori/slusalice-i-mikrofoni/slusalice-pioneer-se-ce511i-w.html, ako je neko probao ili poseduje takve da kaže svoje mišljenje ili da neku dobru ideju. Normalna snaga ili nešto preko, ne moram da ogluvim od njih, ali kad dodam "malo" basa, da ne čujem probijanje membrane...

Evo slučajno sam otkrio jedne stare slušalice koje su baš glasne, a bas je neverovatan, nema probijanja koliko god odvrnem. Sluške od ženinog starog telefona, Samsung S8000 Jet. Komanda ne radi, odnosno moralo bi stalno biti stisnuto dugme za talk, otpojim slušalice od komandi, treba samo produžni muški na ženski 3.5 mm.

Quick one: koje bubice za muziku do 3k dinara? :)

Pogledaj i Superlux 381, odlične bubice sa kvalitetnim, čistim zvukom i iznenađujuće širokom zvučnom slikom (soundstage). Model 381 bez dodatnih oznaka je veoma jak u bass području, možda za nijansu i prejak (osim ako baš voliš nasvirane basove), bolja varijanta su 381F (F=flat), više su balansirane, tj. basovi se bolje uklapaju u ostatak zvučne slike.

Link: Superlux 381

Pogledaj i test na head-fi:

Superlux HD381 Series - Mini Review & Comparisons

Poslednja izmena:
381F koliko sam sad malo guglao ne mogu da se naruče nigde, nijedna ih radnja ne prodaje, tako da ću ipak ići na prvu opciju... Čitao sam ovde da su CX150 dosta hvaljene, a i ima ih u Big Bangu u ušću za 3k. Hvala na odgovorima... ;)

nameravam da kupim ove razer hammerhead slusalice
hammerheadpro-02.jpg

pa sad mi treba misljenja ili ako je neko vec koristio iste,posto sam procitao da imaju jak bas i da su najzgodnije za pop,elektronsku muziku a za rock,metal nisu.
ja najvise slusam metal i sl. pa me zanima kakav zvuk imaju ili ipak da jurim neke druge za slicnu cenu.

Nazad
Vrh Dno