Šta je novo?

Kućna multimedija Bubice

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
ljudi je l neko kupovao senheiser van 4audia i pritom ih reklamirao , kakav je postupak za reklamaciju , ipak se ide u Č.Čaplina ili ???
pitam iz razloga sto sam ih nasao i pazario bi ih u uscu u iStyle-u , ali ne bih voleo da imam problema sa eventualnom reklamacijom , 4audio je za to bio prilicno korektan :)

dacho, ja ne razumem šta si hteo da pitaš? Da li je neko drugi uvoznik? Ti opet sa time nemaš ništa, po zakonu se nosi u prodavnicu u kojoj je kupljeno, nema' ti kao kupac da se bakćeš sa servisima i uviznicima.
E sad ako je neko kao ALTI uvoznik onda naranvno da neće da ti uvaže garanciju.

Hmm pa zao mi sto sam bio nejasan pokusacu to malo bolje da objasnim...ok zakon i ok sve ali me zanima je l uvoznik za Senheiser samo 4audio tj je l samo oni rade servis za srb ili ,i style ima neki svoj licni servis ,ako je 4audio serviser svakako onda bih kupio i u istyleu ,a ako.nije isao bih do c caplina bas iz razloga sto znam da je 4audio korektan a da su uvoznici kao gigatron i winwin djubrad ....

Samo da javim da kod nas trenutno nema Superlux 381 bilo koja verzija, sad ću da nađem temu o iskustvima sa radnjama...

EDIT: tema zatvorena. Ukratko, bio sam danas ovde: http://www.lyrastyle.rs/site/kontakt/12-lyrakontakt/4-lyrabg, nude verovatno reklamirane (vidno prljave) slušalice kao nove, imaju samo taj 1 primerak i ne znaju kad će biti novih. Gadno.
Prodavac je bio fin uzgred budi rečeno i nije insistirao na priči da su nove i ako je verovatno bio u obavezi prvi put da proba da me slaže...

Kako nema Creative-a a ni ovoga da se kupi kod nas ja ću verovatno naručiti nešto samo ne znam odakle da probam da naručim.

Poslednja izmena:
Pre oko 2 nedelje u lyri je bilo, zvao sam zbog SL Evo.

Najmanje 3 nedelje sam u potrazi za kvalitetnim "low budget" slušalicama. Ne bih da špekulišem ali kako imaju samo jedne 381B, možda su i tebi tada nudili ove kao nove. Posle bogatih iskustva sa računarskim radnjama u Beogradu, ništa me ne čudi, zato sada obavezno i idem da vidim pre nego što kupim.

Sve je moguce kod nas.. pola artikala nemaju a i dalje stoje u katalozima. SL Evo jedna radnja nabalja ''sledece nedelje'' vec 6+ meseci i pre neki dan opet zamalo da stignu :d

Znam, pratim i tu temu, i ta radnja će da postane popularna, planirao sam da kupim naslednika ovim mojim Creative. ;)

Da dam svoj doprinos kupih danas skullcandy ink d2 ljudi ja sam se odusevio kako se dobro cuju i kakav zvuk reprodukuju ( zamerka jedino sto u pakovanju ne dolaze veliki jastucici za usi ali ja sam se snasao :D ) bass je dobar i muzika je balansirana, dobra kupovina za male pare.

Poslednja izmena:
Da dam svoj doprinos kupih danas skullcandy ink d2 ljudi ja sam se odusevio kako se dobro cuju i kakav zvuk reprodukuju ( zamerka jedino sto u pakovanju ne dolaze veliki jastucici za usi ali ja sam se snasao :D ) bass je dobar i muzika je balansirana, dobra kupovina za male pare.
Gde si kupio? Koliko si ih platio?
Da li su dobar izolator od spoljasnjih zvukova (koriscenje u GSP-u i slicno)?

Dok sam razgledao kineske telefone naleteo sam na ove slušalice - Xiaomi Piston 2.0
Dizajn mi se svideo, Xiaomi je ozbiljna firma, pa sam malo pretražio net i vidim da su dobile odlične ocene http://www.head-fi.org/products/xiaomi-pistons-2-0-mk301
Samo treba voditi računa prilikom naručivanja, jer se već pojavilo mnogo kopija.

Gde si kupio? Koliko si ih platio?
Da li su dobar izolator od spoljasnjih zvukova (koriscenje u GSP-u i slicno)?

Kupio sam ih u Novom Sadu u Audio + za 2400 din. jer me je mrzelo da ih narucujem kod zastupnika pa da cekam da mi posalju ;) kod njih su ove sto sam ja kupio 1900 dinara sa njihovom postarinom cini mi se. Inace skoro sam kupio i jvc hafx1x preko ebay-a mislio sam da ce biti bolje, uporedjujuci ovo dvoje skullcandy imaju kristalniji i lepsi zvuk dok mi se cini da je bass na fx1x za nijansu dublji.

Sto se tice izolacije od spoljne buke, kada pustis muziku svi spoljni zvukovi nestanu, mislim da ne bi imao problema da ih slusas u busu :D a ako mislis na izolaciju dok su ti sluske u usima a da ne slusas muziku onda mogu reci da smanje buku tek nesto malko, inace ako imas fejs ukucaj tamo skullcandy srbija i to ti je to.

Imam Senheiser CX150 kojima je pocela desna bubica da radi duplo tise od leve. Jos su pod garancijom pa me zanima da li ovo spada pod garancijom? I koje uzeti ako ovih istih nemaju na stanju?

Imam Senheiser CX150 kojima je pocela desna bubica da radi duplo tise od leve. Jos su pod garancijom pa me zanima da li ovo spada pod garancijom? I koje uzeti ako ovih istih nemaju na stanju?
Evo i ovde epilog...

Dali su mi nove slusalice i niti su mi produzili garanciju (doduse vazi do 10-og aprila) niti mi dali staru moju sa racunom. A o novoj garanciji nema ni reci...
Kad sam ih pitao zar ne ide nova garancija za nov proizvod kategoricki sam odbijen i ubedjivan da to tako ne ide...
Prodavnica je 4Audio.

I ja tako kapiram. Jos je ovo Srbija, mogli su da izmisle da je tesko mehanicko ostecenje u pitanju ili da su oprane u ves masini i da ne priznaju garanciju.

Za 4A sam do sada po netu citao uglavnom da su korektni sto se toga tice. Imao si cx150 prakticno 2 godine.. sada si 10 dana pre isticanja garancije dobio iste takve, nove, koje ce sigurno trajati 2 godine ako iole pazis na njih. Znaci za 20-ak evra si 2x dobio nove slusalice :d Nije bas tako ali mislim da su ispali korektni, posebno za nase uslove.

Moje cx150 kupljene u istoj radnji imaju 3 godine i rade jos uvek kao da su nove. A pazio sam na njih mozda 2-3 meseca u pocetku, ostalo najgore maltretiranje, ne uvek ali brzo sam prestao da pazim na njih.

Takav je zakon. Eno citirao moderator na temi o zakonu za zastitu potrosaca. Znaci novi proizvod-nova garancija i tu nema dileme. Znaci iz 4Audio su me prevarili.
A to da li se radnjama isplati ili proizvodjacu to je sastavni deo njihovog posla i ne bi trebalo da bude briga kupca, zar ne.

Dajte neki predlog za slusalice, dva para Apple koje su isle uz iPod crkle. Za prve sam imao garanciju, a sada vise nemam garanciju, stvarno su krs.
Slabo znam sa tim slusalicama. Znaci nista preterano mi ne treba, ali da vrede bar nesto. Za cenu ne znam sta da kazem, nista odredjeno.

EDIT: U obzir dolazi i sa ebay-a nesto ako vec ovde nema :)

Poslednja izmena:
^ do koliko jura?

Baci pogled na drugi link iz potpisa pa onda u skladu sa budzetom proceni..

^ do koliko jura?

Baci pogled na drugi link iz potpisa pa onda u skladu sa budzetom proceni..

Joooj, koliko ih ima. Milion komada :) Sta znam, jel moze nesto do 4k valjano da se uzme? Ako ima bas neke dobre malo preko i da vredi da se ispruzim, ispruzio bih se. Imam iPod Shuffle i slusam dosta muziku.

Za te pare kod nas ima Senn CX 175, napolju one Soundmagic E10.

Koje pojuriti od te dve opcije? Ovde mogu naci Sennheiser za 4k ako se ne varam, a ove druge moze tetka iz Londona da mi donese kada bude dolazila.
Ili mozda nesto jos malo skuplje moze da dodje u obzir ako mi se dovlaci iz inostranstva :)

Il ima negde u BG-u da se kupe bluetooth bubice? Ili je to totalna egzotika ovde?

jaybird-bluebuds-x-review.jpg

Nazad
Vrh Dno