Šta je novo?

LG Nexus 5

Sto se tice slima covjek je mislio na ono njihovo "crnilo" na sve strane :D. Ne volim ni ja te ROM-ove gdje se mijenja taj izgled i sa masu opcija!:)

Bas gledam cijene kod mene, ne mogu da vjerujem da je N5 ravno 50€ skuplji od N4. Pa to je potcjenjivanje novog uredjaja... :D

kakvo crnilo? pa može da flesne drugi gapps paket i da ima normalne aplikacije. ja furam slim i pljunut je stock google rom sa par meni bitnih opcija.

^ne znam šta mi tom slikom pokazuješ..

uploadfromtaptalk1396899942658.jpg
uploadfromtaptalk1396899956771.jpg

maltene sve kao stock

Poslednja izmena:
OK. E ti i Djilke nema vam treceg po izboru statusbar ikonica :D Malo ti se crtice nakrivile :d

Uopšte mi nisu jasni ljudi koji flešuju te portove (sense ili tw) na nexus...

ćuti bitno je da ima.. ;) ko hoće neka skida i flešuje

izbor je bitan :)

Poslednja izmena:
Ma neka ima, ali...

Probao slim sa stock kernelom i ne mogu da dobijem dobre rezultate baterije kao na stock... Vratio se u iscekivanju update... Evo vikend koriscenje... Auto bl... Wifi sem nocu.. Lte auto uvek.. Gasim data kad sam na wifi... van kuce iskljucivo lte... Skype viber non stop...Pogledajte prilog 139385Pogledajte prilog 139386Pogledajte prilog 139387

au bokte, pa koliko imaš na stocku, 5 dana?
btw
1) kod nas nema lte
2) ne moraš da gasiš data kad si na wifi, telefon to sam radi

Osvetljenje u minusu, nema sync i to je to, možda se i gasi data :D

Može svako da izvuče što i ti, ali *** naočare da stavi, da gleda samo tapatalk i da živi u mraku, da je nakacen na wifi i 2G... Bez sync-a... Kad počneš da koristiš telefon napolju, kad budeš imao sync i kad budeš koristio 3G onda možemo da pričamo o bateriji ;)

Upravo to sto Djilkosh prica..cemu maltretiranje samog sebe i stiskanje sa koriscenjem telefona..

Izašao ElementalX 0.36
Sad sam ga instalirao,stavio i DT2W kažu da je smanjio betery drain,javljam utiske posle.

Uopšte mi nisu jasni ljudi koji flešuju te portove (sense ili tw) na nexus...

To je isto kao kada bi tebe neko pitao za dpi. Svakom svoje.
Neki ljudi kupuju nexus samo zbog hardvera. A činjenica je da je tw najpopularniji, jer je najpoznatiji ljudima.

Može svako da izvuče što i ti, ali *** naočare da stavi, da gleda samo tapatalk i da živi u mraku, da je nakacen na wifi i 2G... Bez sync-a... Kad počneš da koristiš telefon napolju, kad budeš imao sync i kad budeš koristio 3G onda možemo da pričamo o bateriji ;)

Укључена синхро за гмејл, дропбокс, скајп, вајбер... Иначе дата и блутут (због парота у колома) увек укључени кад сам вам куће (дата потрошим око 800мб месечно), ... Овде је сликано 10так фптки и 1 снимак и све синхро са дропбоксом... Иначе што се тиче светла мени је ауто довољан и само сам пар пута приметио да се утулио превише... Са слимом сам извлачио у просеку 1д 10ч... И око 3.5ч екран... Од захтевнијих апк коришћен само акед по 10-15мин... Игре... Знам да оне срчу бат... Играм по некад хил клајмб.... Једино што скоро никада не палим локацију... То би било неко нормално коришћење.. За мене...Pogledajte prilog 139397

Хтедох да кажем да ми се свиђа слим тј. опције које нуди... Али некако мање траје бат... Па то намеће питање дал стављати и неки други кернел...

Знам да нема лте код нас... Али нисам сигуран да би промена на 3г ишта допринела по питању батерије...

Izašao ElementalX 0.36
Sad sam ga instalirao,stavio i DT2W kažu da je smanjio betery drain,javljam utiske posle.

drejn se nikada neće smanjiti to jest jedino ako flar2 nađe neki odgovarajući kod iz m8 kernela,a ako ne, ništa od tih funkcija a razlog je ovo :

I actually did try a few more tricks to improve this but it didn't work. The difference between this and N4 is that in N4 the touch panel is completely isolated from display panel and it just draws less power. In N5 the touchpanel is integrated (to some degree) with display panel and because of that it needs more power. LG fixes that with some custom firmware that we don't have. Also it's completely different driver. Even though the devices itself are similar the differences are great between them.

Poslednja izmena:
drejn se nikada neće smanjiti to jest jedino ako flar2 nađe neki odgovarajući kod iz m8 kernela,a ako ne, ništa od tih funkcija a razlog je ovo :

I actually did try a few more tricks to improve this but it didn't work. The difference between this and N4 is that in N4 the touch panel is completely isolated from display panel and it just draws less power. In N5 the touchpanel is integrated (to some degree) with display panel and because of that it needs more power. LG fixes that with some custom firmware that we don't have. Also it's completely different driver. Even though the devices itself are similar the differences are great between them.

U pravu si malo se popravilo stanje ali nista znacajno,jos ima veliki drain.Nista flesujem ponovo kernel da iskljucim tu opciju.

možeš da je isključiš preko kernel tweakera. ili da edituješ neki njigov konfig fajl

da mi stjepan pomogne nekako da ispeglam awake i screen on i bilo bi i preko 6h sota :)

wi fije i 2g. wi fije preko noći, za 7h spavanja samo 2 posto mi skine. osvetljenje oko 15 sem par minuta na oko 60 kada sam bio vani. poziva 20min igrica 10.

sa ovih 5 posgo što je ostalo išao bih i na 6h sota ali ko ga ebe.

uploadfromtaptalk1396954185576.jpguploadfromtaptalk1396954204134.jpguploadfromtaptalk1396954216974.jpg

Poslednja izmena:
I ja sam i dalje na stock. Čak i kernel. Samo root I to bez recovery.

podivljao mi telefon :) 2 min pržio sva jezgra na max. :)

uploadfromtaptalk1396980422880.jpg

morao je da padne restart

Vrh Dno