Ima i HVC jednu negativnu stvar, a to je sto je za relativno kratko vreme DOSTA iskopano
Tu je u neku ruku slicno preminu ali ususkam dalje od ociju javnosti
I ako se na to doda 1-2% premine + 1-2% bounties + 4-8% ipo, dodjemo do velike cifreJa sam jos noob po ovom pitanju ali stvarno ne vidim zasto se toliko nade polaze u ovaj coin.
Svi su tu isti, koji nije imao premin je propao za par dana.... ovom se daje nada zato sto je nov algoritam, ima rudare i relatifno je fer poceo...
Inace sada iskreno bez IPO, bounties nema sanse da krenes uspesan coin, postoje drugi nacini pokrenes ga pustis ga da ode u bescenje kupis 6% celog i onda naduvas, sve je to ISTO!
Malo su one svajde na bitcoin talku smesne, treba obeladaniti nameran primeni i lazi, ali svaki coin ima neku taktiku i ako je javna i tacna bar znas istinu....
meni je isto ovo palo na pamet i mislim da nije daleko od istinekako je krenulo bice isto, e zato je x11 jako dobar, po meni je on najozbiljniji naslednik scrypta, a koji ce ga novcic poneti videcemo, mada ako se cena ltc-a podigne 2,3,4 puta kopace se ltc jos koji mesec
Pa da iskreno ti sa IPO nisu dobili badava, bar je tu posteno
Mada ja ne kontam te CPU coin-e kao sto je ovaj trebao da bude, ne kontaju manijaci da CPU koin NEMOZE opstati da je to cista ******stina pokretati CPU coin
POgledajte XPM i TREBA da izumre kopa ga 200-300 CPU farmi (firmi) koju admini zlostavljaju, kopa ga CPU BOT net virusi... mislim kome treba takvo djubre, nema tu ni jednog pojednica koji kopa sa svojim CPU jer je neiplatiovo a taj sto krade on ionako trosi tudje!
Ljudi potpuni sam noob po pitanju HVC-a mada mislim da sam uboo ekstra podesavanja na default naponima 4x280x ASUS DCII
cgminer.exe --heavy --vote 512 --no-submit-stale -w 64 -d 0,1,2,3 -I 6 --gpu-fan 50 --gpu-engine 1180 --gpu-memclock 1030 --gpu-powertune -20 -o stratum+tcp://hvcpool.1gh.com:5333 -u HK2KSVdwz3WWHaYUENR1Yj3AHjHGAWBmE3 -p VIP -o stratum+tcp://hvcpool2.1gh.com:5333 -u HK2KSVdwz3WWHaYUENR1Yj3AHjHGAWBmE3 -p VIP
dali to treba u cg mineru da izgleda ovako ...
Pogledajte prilog 138954
nema rejected ali mnogo malo acepted cini mi se ili tako treba da bude sa hvc-om...kako ide isplata ...na kolko i slicno....ima li neki kalkulator kolko se zaradjuje dnevno i to ?
treba li nesto da menjam ili da ga pustim da rilja![]()
hvala druze vec sam bio smanjio obrtaje na 40 posto ali to je oko 1800rpm temp iaspod 60,sada na auto fan tjNe bih preporučio 2k obrtaja. Ne bi se smele grejati previši ni na auto, a to će biti oko 1k obrtaja. Fanovi kod tih asusa naročito novi su problematični i podmazivanje nije jednostavno :-(
hvala druze vec sam bio smanjio obrtaje na 40 posto ali to je oko 1800rpm temp iaspod 60,sada na auto fan tj
cgminer.exe --heavy --vote 1024 --no-submit-stale -w 64 -d 0,1,2,3 -I 6 --auto-fan --temp-target 68 --temp-cutoff 80 --gpu-engine 1180 --gpu-memclock 1030 --gpu-powertune -20 -o stratum+tcp://hvcpool.1gh.com:5333 -u HK2KSVdwz3WWHaYUENR1Yj3AHjHGAWBmE3 -p VIP -o stratum+tcp://hvcpool2.1gh.com:5333 -u HK2KSVdwz3WWHaYUENR1Yj3AHjHGAWBmE3 -p VIP
obrtaji oko 1000 temp 60-64c
Cime hladis ti tvoj rig pa su ti temp toliko niske?
Cime hladis ti tvoj rig pa su ti temp toliko niske?
najobicniji kucni vent onaj klasicni sa tri brzineima svuda da se kupi
nesto ti tu ne valja oko potrosnje, jer bi trebalo da na istim klokovima kartica da potrosnja bude ispod 700w, jer HVC trosi manje nego dark ili hiro
Nisam bas siguran u to, posle zadnjeg ubrzanja minera skocile su temperature pa predpostavljam i potrosnja.
gresis, potrosnja je od prvog do zadnjeg minera skocila za nekih 20%.... sto je nista...
2x 290 na 1150mhz trose 410w ukupno
nesto ti tu ne valja oko potrosnje, jer bi trebalo da na istim klokovima kartica da potrosnja bude ispod 700w, jer HVC trosi manje nego dark ili hiro
Zasto to pricam ..jer sa ovim trenutno prosecno izglasanim vrednostima 90% coina ce da se izmajnuje u narednih 3-4 meseca umesto da traje 20-30 godina...
Voting is divided into three phases (Mint, Limit and Sustain) in order to allow votes to affect both the mint rate and the money supply, but also to allow the network to be sustained over the long-term. The first phase (Mint) allow a maximum vote of 1024 HVC. The second phase (Limit) allows a maximum vote of 1024 HVC for the first 59,876 blocks, but 8 HVC for the last ~3,600 blocks so it can transition into to the last phase (Sustain). The Sustain phase allows a maximum vote of 8 HVC.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari