Šta je novo?

HeavyCoin [HVC] (HEFTY1)

Heavy je izaso na cryptsy i odmah su uleteli neki fini buy orderi na mintpal

Nakon skoka cene na 0,00043 ja sa HVC dobijam 30% više nego kada kopam LTC.

Nakon skoka cene na 0,00043 ja sa HVC dobijam 30% više nego kada kopam LTC.

Uskoro će diff gore pa će pasti profitabilnost.

Ići će to ponovo dole, pa opet gore, pa dole pa gore i tako u krug. Nabaciš lepo 20k heavy-a pa može fino da se trejduje na berzi.

trude se ovi oko ovog HVC-a pa mozda i bude nesto od njega,jedino steta sto stalno izbacuju noviju brzu verziju minera pa ispada da nesto muvaju oko toga

Zajednica je vrlo jaka i organizovana. Kad je HVC bio na 3100 na bct je ''gpools'' rekao da ce braniti HVC sa buy orderom u vrednosti od 1M HVC, ukoliko padne na ispod 3000.
Na poolovima sam video koliku snagu rudnika ima pa verujem da ima sredstava za tako nesto.
Realno, novcic je jedinstven sto se tice algoritma koji koristi, verujem da ima sanse bar da prezivi ovaj period.

hvc mozda zbog dobre organizacije i zajednice dozivi bum,a to ce se videti kada se vise skrypta ne bude mogla kopati

imas pravo,kopamo hvc zbog dobre zajednice i dobre organizacije pa mozda dozivi skok kao doge(isto odlicna zajednica,organizacija,marketing) koji niko nije ocekivao

imas pravo,kopamo hvc zbog dobre zajednice i dobre organizacije pa mozda dozivi skok kao doge(isto odlicna zajednica,organizacija,marketing) koji niko nije ocekivao

Nemoj molim te da poredis ono djubre, 10000 klon LTC-a sa moronima koje je greed navukao na sranjce!

Ja sam vec 100 rekao da na jednom algoritmu moze da prezivi JEDAN coin, eventualno da se na grbaci jos vuku ostaci, ali oni nisu vredni paznje

Jednostavno to nije moje pametovanje vec cista logika koja kaze da se stabilnost i sigurnost mreze moze obezbediti jedino ako vecina rudara kopa jedan coin a ne preletaci, multi poolovi i ostali bagraci!

Jednostavno tada su svi coin-i bezvredni!!!!!!!! jer nemaju sigurnost mreze i ni jedna ozbiljna BERZA (ne ovi ratni profiteri, cryptsy itd koji su da vide koji ce novcic preziveti) nece prihvatiti takav coin!

Pogotovo sad kad dolazi scrypt asic u igri, nesam zlonameran ali se bas nadam da ce neki lud kinez da forkuje 70% scrypt clonova, sve zato STO MOZE! i tako pokaze sta se znalo od prvog dana ko vodu nosi !

Poslednja izmena:
Svida mi se Buy Wall od gotovo 200000 HVC na 4000 satoshija!
HOLD STRONGER!!!:smoke:

ne kazem da ce doge da bude neki opasan novcic ali su dosta dobro organizovani i imaju jaku zajednicu sto je jako bitno...moze se desiti da heavy coin (iz istog razloga) mozda bude pre prihvacen kod kopaca umesto dark coin(kad se sa skrypte bude prelazilo na nesto drugo)

Poslednja izmena:
Po meni trenutna buducnost u skoku cene imaju prihvaceni alt GPU coin-i izvan scrypt domena... jedino max ne volim jer je asic za njega izrazito lako napraviti (slicnost sa BTC-om... jednostavnost, itd) scam pump itd, precenjenost, hard fork *****izam

Takodje u scrypt-N neverujem ako se pokaze tacnim da se scrypt asic-i mogu prilagoditi promeni N-a

nema ih onda puno,tu je x11 najbolji kandidat znaci dark,heavy ili hiro

Momenat kad sam svojevremeno prešao na LTC me neodoljivo podseća na trenutak od pre dve nedelje kad sam prešao na HVC. Najviše mi se dopada što je trenutno ne zahtevan za hardver i što drastično smanjuje troškove. Osećam se kao da imam ASIC. Sa marketingom koji imaju doge ovaj coin bi obrisao patos sa alt valutama.

e to vec nisam znao tj iskreno nisam previse proveravao jer sam mislio da je x11...to je svakako dobra vest jer ima perspektivu,jedino malo nervira sto pomalo doziraju one majnere(dok oni garant koriste neke bar duplo brze)

Poslednja izmena:
Ima i HVC jednu negativnu stvar, a to je sto je za relativno kratko vreme DOSTA iskopano :)

Tu je u neku ruku slicno preminu ali ususkam dalje od ociju javnosti

Tako da za longterm LTC i BTC su jos mam i tata za sve ove nove valute :p

koliko je jos ostalo da se iskopa? mozda ce uraditi istu "caku"kao i black coin

BTC je institucija, za majning HVC bez premca. U pravu si da je dosta iskopano ali upravo to može brzo da podigne cenu. To što se ne može iskopati još puno samo garantuje malu inflaciju. Ako sad postigne dobru cenu ona neće imati prilike značajnije da padne.

~21 milion skopano od maximalno 128M, sa tim sto se block reward moze smaniti i otezat kopanje ali preko miner-a i pool-a glasaju kopaci o tome

Nazad
Vrh Dno