Jednostavno priznaj ti si samo i jedino zbog zarade, crypto valute te uopste ne interesuju
kako me ne interesuju, kad sam ovde zbog zarade?
a da bi izvukao najveci profit, moram nesto i znati o kriptovalutama...
ne razumem bas na sta ciljas... pa i vi svi torbari ste ovde zbog zarade i to mnogo vise od mene, jer i ciljate mnogo vecu zaradu...
Ti si u ovu pricu usao samo da bi sedeo kuci a da ti kaplje 300e mesecno od jedne grafike i to ti je jedini motiv.
ne, vec od jedne oko 100 dolara, a planirao sam da uzmem 4 graficke i da tako imam 400 dolara mesecno, ali je sve tako brzo propalo, da nece biti nista od toga...
pa i tebi je motiv samo da sedis i zaradjujes i to mnogo vise od mene, po cemu se ti razlikujes?
Daj nadji da sam ikada igde ikome napisao da ne prodaje novcice dok cena ne dodje na 100$.
nisam mislio bukvalno na 100 dolara...znas i sam kako agresivno branis da se pomene prodaja ltc-a dok ne dodje do odredjenog, zadovoljavajuceg nivoa...
ne mislim da bukvalno branis ljudima da to rade, vec da tako pises...
Sto tebi smeta sto se ja necemu radujem mozda? Jesi pakostan, ljubomoran? Ne zelim da verujem u to.
zar ti tolko ne vidis da se desava da vama smeta sto ja zelim nizi diff, a ne da meni smeta to sto vi zelite...
vi ste ti koji ste mene prvog napali, a nigde vas nisam spomenuo...
Niko ti ne brani ni da imas svoje misljenje niti ti iko namece svoje
kako ne brani... pa o cemu sad pricamo?
Damire aj jedno pitanje,ako imas tako misljenje o saju,zasto bi onda uopste on pomagao drugim rudarima kada su pocinjali?.A sigurno ce se javiti bar 10 rudara kojima je pomogao da pokrenu rigove itd...
sto vise rudara kopa ltc i sto ga vise njih cuva, to vise jaca ta valuta i njegova cena... tolko sam bar ja shvatio, jer se ne razumem u detalje i tako mi je logicno zasto bi zeleo svima da pomogne, jer na taj nacin pomaze i sebi...
druga stvar je da je on mozda stvarno dobar covek i zeli svima da pomogne, ali to uopste nije ono glavno sto sam mu zamerao... a to je ponasanje ko da je sam na topiku i ko da su svi ovde torbari i cekaju da skoci diff i cena, pa da se istresu... mozda cak i jeste svi ovde u tom fazonu, iako verujem da ima par poput mene, ali cak i da sam jedini takav slucaj, treba se ograditi i pricati u svoje ime, a ne ono sto nekima moze zasmetati... vi sad zelite da vi pricate sta vama da odgovara, a da se ja ne naljutim, a kad ja uradim istu stvar, onda bacate drvlje i kamenje, e pa ne moze
April mesec, krecu poljoprivredni radovi, dnevnica 1500-2000din, za 10-15 dana se ili otplati postojeca grafika ili kupi jos jedna pa se polovina novcica steka
Ne mozes samo da sedis kuci i cekas da ti novac padne sa neba
debelo masis poentu... nije tvoja stvar sta cu ja da radim i da li cu da radim, to uoste nije ovde tema, imam ja svojih razloga zasto ne mogu da radim bilo sta, tako da molim vas, bez predrasuda...
ako ovde pricamo o zaradjivanju od rudarenja, i ako svi samo zbog love rudarimo, onda nikako ne kapiram ova vasa povezivanja sa real job-om...