awww.
drzis da je loto, ali igras "sigurice", bla bla.
sorry, ali to tako ne funkcioniše. mislim možda tebi da, ali meni ne. pazi, ne hvalim se, ali vrlo cesto ubadam cenu u dolar.
mozda bih mogao i da otvorim neki servis za benchmarkovce, za pare - tada bi verovatno vise cenili moje analize.![]()
Znaci ovde neko ima inters da crypto valute uspeju, znaci sta je on zlocinac (mrzi sadasnji monetarni sistem) ili anarhista, po tebi?
Ne budite semsni ako neverujete u crypto valute niko vas ne tera da pratite ove teme
Ja mislim da sam te bar jedno 2-3x citirao za tu tvoju ''javnu trgovinu''
tipa danas kazes "" ko je kupio ispod 500 kupio je, to vise necemo gledati, sad idemo u vis'' a za dan dva tipa '' pasce na 400, spremite se''
= jel treba dalje da komentarisem?
slazem se sa ovim sto si napisao... oduvek sam se i pitao zasto se neki ljudi odavde iz petnih zila trude da propagiraju cuvanje novcica... cim se neko bez razloga toliko trudi, ima i neki svoj interes u tome, to je bar ocigledno...
pa i otisli smo, do 700 $. i onda sam prodao.
i onda je palo na 400, postepeno. kada sam pre nedelju ili koliko, kada je bila jos 630 rekao da će pasti ispod 400 ovaj je hteo da se kladi!
i dalje mislim da ce pasti ispod 400, ali sam opet kupio na 425, i opet cu da prodam kad poraste! i tako u krug!
pazi, vama to sve deluje kao mambo-džambo magija, i ja to razumem. e sad, to sto neko misli da je potrebna pamet za berzu, meni samo govori kako berza nije za njega. za berzu su kljucni procena, tajming, intuicija, malo analize grafikona, zivci, i muda.
ps. pročešljajte temu malo dalje, i pre su bili u neveri kad im kažem da u dolar pogodim, pa sam im postovao historije! sad me iskreno to vise mrzi da radim. ako ste ljuti sto sam uzeo vase pare - ****ga, nije to za vas.
ciao, ljubi vas brat.
pazi, vama to sve deluje kao mambo-džambo magija, i ja to razumem. e sad, to sto neko misli da je potrebna pamet za berzu, meni samo govori kako berza nije za njega. za berzu su kljucni procena, tajming, intuicija, malo analize grafikona, zivci, i muda. znaci, ne treba cak ni neka inteligencije posebna.
Ne za tebe, pise gore, editovao sam odmah
BTW, pustite Genijalcinu na miru, nema potrebe za tim. Ako neko misli da je nemoguce prognozirati kratkorocno ne mora ga poslusati niti da se obazire na to sto pise kao sto ni mene nikada niko nije morao poslusati. Odluke donosite sami. Ako neko napise nesto ne znaci da ce biti tako, na vama je da prosudite. On covek ima svoj sistem rada i to treba postovati. Dali je sarlatan ili nije to ne treba niko da odlucuje. Ja verujem da je uspesan na berzi jer da nije odavno bi prsao i odustao. Krvav je to posao.
Samo ima jedna začkoljica tu, a to je , isto kao i kod kockara, nikad se ne pohvale koliko su izgubili, nego samo kad su na dobitkuMislite o tome
![]()
Ja sam zA to da nekome ko guli dnevno par posto ,dam deo svojih novčića. Tržište je likvidno ,ima mesa,može sve da se proda ,a i kupi. Ako se već dele saveti besplatno, onda igraj i sa mojih 10 btca ,pa da vidimo posle nedelju dana učinak. Dajem pola zarade![]()
Cim je cena pala odma nervoza i rasprava a dok je cena bila dobra svima lepo i svi dobribuhaha...
Elem, nece ovo vise dole (evo ga jos jedan prognozer bez pokrica)
Iskreno, ovakav period smo svi ocekivali, sad je pravo vreme da se napakujemo pa sta nam bog da... Hvatajte poslednji voz dok diff nije skocio
Ali to mu ni malo ne daja prava da svoje misljenje da to ne vredi nista natura i govori da oni koji cuvaju novcice zaludjuju ostale
Cek, cek, cek, zato sto sam ja savetovao ljude da ne prodaju svojevremeno na 6$, 14$ i posle toga ja imam neke zadnje namere? Jel to hoces da kazes?
Ti si covek pun gluposti ali ljudima je jasno sve tako da se i ne tangiraju.
Stvarno mi nije jasno odakle tebi pravo da prozivas a usao si pre 2 meseca u ovu pricu? Nije problem da neko ima drugacije misljenje, problem je kad ne zna sta prica. I kad prozivas nekoga slobodno spomeni ime, ja se ne ljutim. Ali ja cu neke argumente da stavim na sto kad krene rasprava.
Cim je cena pala odma nervoza i rasprava a dok je cena bila dobra svima lepo i svi dobribuhaha...
Iskreno, ovakav period smo svi ocekivali, sad je pravo vreme da se napakujemo pa sta nam bog da... Hvatajte poslednji voz dok diff nije skocio
damire da ti dam jedan lep primer. Pre 2 meseca je izasao maxcoin,super. Ti lepo pustis njega da ti kopa jedno mesec dana i napravis stek sa jednom grafickom od sta znam 300 komada. E ovde je caka,cacanin,sajber i ostali su cuvali te coine svaki mesec kao sto sad neki cuvaju max, dok su neki drugi odmah prodavali poput tebe. Tako da je sasvim normalno da ce cekati 85-100-200$ ne bitno koje su zacrtali i veruj mi bolje ce proci nego ti. Kad vec imas jednu graficku(kao i ja) bolje ti je stekaj ove nove coine koji imaju potencijala da budu sledeci LTC ili ako znas da baratas sa trgovinom uvecavaj stek na taj nacin i ostvari dodatnu zaradu. Za pocetak pocni sa Maxcoin-om, posto si LTC voz propustio i ne kukaj vise nikakve koristi od toga nemas.slazem se sa ovim sto si napisao... oduvek sam se i pitao zasto se neki ljudi odavde iz petnih zila trude da propagiraju cuvanje novcica... cim se neko bez razloga toliko trudi, ima i neki svoj interes u tome, to je bar ocigledno...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari