Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
I posle svih ovih sunovrata, jedan 'lep' tekst:

http://www.b92.net/biz/vesti/svet.php?yyyy=2014&mm=04&dd=03&nav_id=831558

Poslednja izmena:
taman sam hteo nesto slicno da kazem :) prva reakcija je povlacenje novca, a zatim shvatanje da je cena niska ili niza nego na drugim berzama i cinjenica da se u sustini nista bitno nece izmeniti jer se odredbe odnose na YUAN a ne na USD depozite, pa ce krenuti mahnito kupovanje sa preostalim fiatom, samo je pitanje da li ce i cena ispratiti taj "shopping"

taman sam hteo nesto slicno da kazem :) prva reakcija je povlacenje novca, a zatim shvatanje da je cena niska ili niza nego na drugim berzama i cinjenica da se u sustini nista bitno nece izmeniti jer se odredbe odnose na YUAN a ne na USD depozite, pa ce krenuti mahnito kupovanje sa preostalim fiatom, samo je pitanje da li ce i cena ispratiti taj "shopping"

Mislim da je ovo samo otpor ceni od 400. Pasce to lagano, ne brini, daleko je jos nesrecni 15. april. Ko ima fiat, neka ceka, ko nema, neka skloni novcice offline i izadje napolje i zaboravi na berzu par nedelja/meseci.

Dumpuju sve valute, ko da je smak crypto sveta, neverovatno.
Ne znam da li se neko seća kad je @zeljko prenosio izjavu Fontas-a (valjda je i link postavio, davno bilo ne sećam se baš) da on i ekipa izlaze iz krypto valuta jer će posle Februara biti postepeno uništavanje crypto novčića...ako se neko seća nek potvrdi ili me ispravi.....

Ne znam da li se neko seća kad je @zeljko prenosio izjavu Fontas-a (valjda je i link postavio, davno bilo ne sećam se baš) da on i ekipa izlaze iz krypto valuta jer će posle Februara biti postepeno uništavanje crypto novčića...ako se neko seća nek potvrdi ili me ispravi.....

Taj F je manipulator, troller, zaposlen u BTC-e :). Ne samo da nije izasao, naprotiv, prvo je przio doge, pa auroru, pa ko zna sta sledece. Nece taj izaci dogod se moze zaraditi, a to se radi i kad pada i kad raste, ako to mozes donekle/ikako kontrolisati.

Mislim da je ovo samo otpor ceni od 400. Pasce to lagano, ne brini, daleko je jos nesrecni 15. april. Ko ima fiat, neka ceka, ko nema, neka skloni novcice offline i izadje napolje i zaboravi na berzu par nedelja/meseci.

ja imam teoriju da tržište ima tendenciju da se kreće na onu stranu order book-a koje je masivnije. :D

Da li je sada pametnije cuvati u LTC ili BTC, sta ce vise puci sta mislite...?

Da li je sada pametnije cuvati u LTC ili BTC, sta ce vise puci sta mislite...?

Nije 100% sigurno, ali kad pada BTC, LTC pada brze, a kad raste BTC, ltc pada sporije :). Odnos LTC/BTC ti sve govori. Salim se, ali u svakoj sali ima i malo sale...Generalno, LTC je cudan, nelogican, i moze da eksplodira svakog momenta, kao sto moze i mesecima da tone.

Poslednja izmena:
ja imam teoriju da tržište ima tendenciju da se kreće na onu stranu order book-a koje je masivnije. :D

Da, cesto je tako :) Ako/kada BTC potone jos dublje, mesetari ce se napuniti samo tako. Bice procentualno ogromne fluktuacije cene, daytrading postaje aktuelan ponovo. Posto nisam prodao sve na 1200/48, osecam se kao da sam kupio za te novce :)

Kinezi nastavljaju da kupuju BTC... prati li ko fiat leak? Kupuju ~500-1000 BTC po minutu u ovom trenutku.

Bilo je neki najava da ce se desiti neko cudo 10 sad se spominje 15 april.
Sta treba da se desi oce li BTC na 1000$?
:D

Kinezi nastavljaju da kupuju BTC... prati li ko fiat leak? Kupuju ~500-1000 BTC po minutu u ovom trenutku.

Fiatleak bas i ne pokazuje dobro u poslednje vreme. Ispada da se na Stampu i na BTC-E ne trguje uopste. I naravno da kupuju kad ga i prodaju. Ista berza, Huobi. Kupovina i prodaja, juan. Bilo bi dobro kada bi neko napravio sajt na kome se vidi sell ( u smislu dump-a) i buy (kada se kupuje sa sell strane). Ovako je sell=buy, zar ne?

Fiatleak bas i ne pokazuje dobro u poslednje vreme. Ispada da se na Stampu i na BTC-E ne trguje uopste. I naravno da kupuju kad ga i prodaju. Ista berza, Huobi. Kupovina i prodaja, juan. Bilo bi dobro kada bi neko napravio sajt na kome se vidi sell ( u smislu dump-a) i buy (kada se kupuje sa sell strane). Ovako je sell=buy, zar ne?

Varaš se. Fiat leak prikazuje svež novac koji se ulažeu kupovinu btc-a.
Dakle trguje se na bitstampu i btce samo ne sa svežim novcem.

Ne, kupuju vazduh?:)

Fiatleak samo pokazuje gde se trguje, i to pogresno, odnosno ispada da je u Kini 99.99% svega. A nije. Pogledaj USD trgovinu pa ce ti sve biti jasno. A ukljuci i bitcoinwisdom da proveris, stamp i btc-e na Leaku skoro da ne postoje. Odnosno trgovina za USD.

Jedna stvar mi nije jasna,kako fiat l zna šta je svež novac?

Kupujem $ code na BTC-e, placanje preko skrilla momentalno...

polako, daj mu malo vremena da se razvije. kontam da bi trebalo da bude iznad 450 do veceras, ako ne bude - idemo opet dole.

ako opet padne ispod 420 - takodje idemo opet dole.

Poslednja izmena:
Drugim rečima, u svakom slučaju idemo dole, samo je pitanje dal će malo gore pre toga ili ne.

nemojte da sirite dezinformacije, radite na strahu, prodali ste i sad sirite ono sto samo ocekujete

Ne širim ništa i nisam prodao ništa, niti imam uticaj na berzu. Čak i nisam trgovao danas uopšte, sve mi je u LTC-u :(

Samo sam komentarisao ono što genijalcin@23-a rekao - ako bude iznad 450 pada, ako bude ispod 420 pada, jedino nije definisao interval 420-450 :)

Čemu nervoza?

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno