omnik
Čuven
- Učlanjen(a)
- 29.06.2000
- Poena
- 855
Evo jedan, po meni, veoma dobar tekst: https://medium.com/p/ba5f3fcce103
Sto se kaze, ko zadnji izadje nek ugasi svetlo.
Evo jedan, po meni, veoma dobar tekst: https://medium.com/p/ba5f3fcce103
taj je optimista, čim misli da će se cena stabilizovati između 350 i 500.
ja sam prešao u onu fazu kada prodajem iz šteka iako cena opada. razmislite još jednom koliko možete da se strpite do sledećeg pumpa da ne budete u situaciji da prodajete iz šteka zabadava da bi platili struju.
ne znam kakve su vam pozicije, ali razmislite i preračunajte se. naravno, sačekate bounce-ove za prodaju, nikako kada pada.
budite strpljivi, iznenadicete se ....![]()
Moj ortak je pogodio, ja ga nisam poslusao i pogresio po ko zna koji put...
Prodao 150 komada po 19$ pre par dana, malocas kupio po 11$.
Saldo, ostao mu isti broj novcica a valjao lepu cifru... POGODIO, UBO...
To ti je kao posle utakmice, baš je bilo očigledno da će nešto da se desi, eh da sam uložio xxx eura na kvotu 4![]()
Može to tako par puta, može teoretski i duže vreme, ali od kockanja na duže staze nema profita.
Pa i danas da si oko 14h prodao po 13.3, u oko 21h kupio po 10.8 za 7 sati si mogao da imaš 20% svega što si uložio, malo li je za nekoliko sati i dva klika.
Naravno pod uslovom da si Baba Vanga i možeš da predvidiš šta će da se desi.
evo, ja "pogadjam" da ce do 15-og u ovom mesecu cena barem u jednom navratu ici ispod 300 $.
To ti je kao posle utakmice, baš je bilo očigledno da će nešto da se desi, eh da sam uložio xxx eura na kvotu 4![]()
Može to tako par puta, može teoretski i duže vreme, ali od kockanja na duže staze nema profita.
Od pocetka marta meseca pocela je velika isporuka masina zadnje generacije za kopanje btc-a brzina od 1 do 7,5 TH/s i ja mislim da je to dosta doprinelo padu vrednosti btc-a.
Ma da neko je pretplatio asic i sad dumpuje, verovatno je lud.... mislim stvarno
LJudi sa asic-ma je u cistom interesu da jedino BTC ima najbolju cenu a ne suprotno, jedino trgovci dumpuju u odnosu na opste verovanje
Od pocetka marta meseca pocela je velika isporuka masina zadnje generacije za kopanje btc-a brzina od 1 do 7,5 TH/s i ja mislim da je to dosta doprinelo padu vrednosti btc-a.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari