Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Što voli ovaj kurs da se igra sa nama, poraste 5% da nas razneži, pa onda ode dole 15% da nas vrati u stvarnost.

Ako nekom treba usd na btc-e za kupovinu ltc (to je sada moderno :) ), neka se javi

Poslednja izmena:
Pa da, neko izgubio stotine hiljada $ a ovi se zezaju :).
Ni ja se ne bih smejao da stave ovako nešto na vircurex (mada nisma imao baš stotine hiljada $ :D, al meni mnogo).

i na kraju ispade tačno za kinu, nešto jesu ukinuli, samo ko da razume ovaj google translate

Poslednja izmena:
evo posto se svi hvale da su uzeli pare na menjacinacama ja sam sada uspeo da izgubim :p

sa 7.2 pao sam na 7.12 :p (mislio sam da prodam dok pada pa onda da kupim ponovo pre nego sto dostigne dno ovog pada... ali nisam uspeo/ nisam imao doboljno zivaca ;) )...

Ali sobzirom da sam ranije jednom prilikom uspeo da povecam svoj ulog za 0.1 znaci da sam i dalje u plusu..

P.S. Stvarno mislim da trevamo tako pristupiti ovome zezanje i opsuteno, barem mi koji se zezamo sa jednom dve kartice (Drugo je ljudi koji su ulozili velike pare ili one koji su pokrali ali *** ... :( )

Poslednja izmena:
Ovo vreme lici nanono od pre 2 godine kada se slicna stvar desavala sa btc- om , samo smo onda cekali juni da sencena oporavi, a izgleda da ce i sada tako biti

Ovo vreme lici nanono od pre 2 godine kada se slicna stvar desavala sa btc- om , samo smo onda cekali juni da sencena oporavi, a izgleda da ce i sada tako biti

Sumnjam da će se cena oporaviti tako brzo ako podrazumevaš da je oporavak 1 btc = $1000.
Ono za mene bitnije jeste da je poljuljana budućnost kriptovalutama i da ćemo i dalje biti osuđeni na truli sistem gde banke diktiraju uslove.

Sto se kaze, ko zadnji izadje nek ugasi svetlo.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno