Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gomila nas nije prodala novcice na novembarskom balonu na 10$ nego je docekala 40-50$ upravo zbog tih ljudi koji su nas usmerili, tako da nemoj da prozivas ljude!

awww.

drzis da je loto, ali igras "sigurice", bla bla.

sorry, ali to tako ne funkcioniše. mislim možda tebi da, ali meni ne. pazi, ne hvalim se, ali vrlo cesto ubadam cenu u dolar.

mozda bih mogao i da otvorim neki servis za benchmarkovce, za pare - tada bi verovatno vise cenili moje analize. :D

Ja mislim da sam te bar jedno 2-3x citirao za tu tvoju ''javnu trgovinu''
tipa danas kazes "" ko je kupio ispod 500 kupio je, to vise necemo gledati, sad idemo u vis'' a za dan dva tipa '' pasce na 400, spremite se''
= jel treba dalje da komentarisem?

pusti ga on je najpamatniji pre neki dan sam ga pitao da li sme da se kladi pa je i onda filozofirao, a to mozemo svi na pr (juce sam kupio za 415$ a danas sam zahvaljujuci svojom pamecu isti prodaoza 444$ posto je sve bilo veoma predvidivo) eto kako je lako , kako vi to niste videli, hm? da li je bas sve tako?

Pa realno gledano, reaguj na spekulaciju a kupi na vest... spekulacija o kini je vec prosla tako da je kasno sad prodat... jer i vest potvrde onog sto sv znamo bas i nece puno uticat.....

Za dalje neznam, trend jeste negativan vec duze vreme ali to neznaci da ce cena padat niz brdo tek tako :)

Znaci ovde neko ima inters da crypto valute uspeju, znaci sta je on zlocinac (mrzi sadasnji monetarni sistem) ili anarhista, po tebi?

Ne budite semsni ako neverujete u crypto valute niko vas ne tera da pratite ove teme

meni samo smeta nametanje misljenja... kao i to da neki ne mogu da prihvate tudje razmisljanje ili misljenje, ako se ne poklapa sa njihovim poslovnim planom...
ja ako zelim da mogu za pristojne pare da prodajem ltc na mesecnom nivou, to je onda moja stvar, meni tako vise odgovara, konstanti slabiji priliv, od jednog veceg posle godinu, dve zezanja... ja nemam luxuz za tu drugu opciju... dakle ja gledam i navijam za ono sto mene zanima, a ko se ne pronalazi tu, njegov problem, nek gleda svoja posla...

Ja mislim da sam te bar jedno 2-3x citirao za tu tvoju ''javnu trgovinu''
tipa danas kazes "" ko je kupio ispod 500 kupio je, to vise necemo gledati, sad idemo u vis'' a za dan dva tipa '' pasce na 400, spremite se''
= jel treba dalje da komentarisem?

pa i otisli smo, do 700 $. i onda sam prodao. :D

i onda je palo na 400, postepeno. kada sam pre nedelju ili koliko, kada je bila jos 630 rekao da će pasti ispod 400 ovaj je hteo da se kladi, sto meni ne pada na pamet da radim! pazi, postoji razlika u kladjenju i berzi, jer berza nije kladionica i ja ne volim da se kockam.

i dalje mislim da ce pasti ispod 400, ali sam opet kupio na 425, i opet cu da prodam kad jos malo poraste! i tako u krug!

pazi, vama to sve deluje kao mambo-džambo magija, i ja to razumem. e sad, to sto neko misli da je potrebna pamet za berzu, meni samo govori kako berza nije za njega. za berzu su kljucni procena, tajming, intuicija, malo analize grafikona, zivci, i muda. znaci, ne treba cak ni neka inteligencije posebna.

ps. pročešljajte temu malo dalje, i pre su bili u neveri kad im kažem da u dolar pogodim, pa sam im postovao historije svojih trgovina! sad me iskreno to vise mrzi da radim. ako ste ljuti sto sam uzeo vase pare - hebaji ga, nije to za vas.

ciao, ljubi vas brat.

Poslednja izmena:
slazem se sa ovim sto si napisao... oduvek sam se i pitao zasto se neki ljudi odavde iz petnih zila trude da propagiraju cuvanje novcica... cim se neko bez razloga toliko trudi, ima i neki svoj interes u tome, to je bar ocigledno...

oces reci da ce sajber i cacanin da mene nagovore da cuvam novcice da ja ne bi slucajno proda svoja 7.2 LTC-a jel ce onda da padne cena i oni nece moci da prodaju svojih XYZ novcica po odgovarajucoj ceni posto cu ja oboriti cenu ?

necu da govorim o imenima, takodje niko ne govori tebi licno, vec generalno svima na forumu... ti sa svojih 7 ltc si naravno prakticno beznacajan...

pa i otisli smo, do 700 $. i onda sam prodao. :D

i onda je palo na 400, postepeno. kada sam pre nedelju ili koliko, kada je bila jos 630 rekao da će pasti ispod 400 ovaj je hteo da se kladi!

i dalje mislim da ce pasti ispod 400, ali sam opet kupio na 425, i opet cu da prodam kad poraste! i tako u krug!

pazi, vama to sve deluje kao mambo-džambo magija, i ja to razumem. e sad, to sto neko misli da je potrebna pamet za berzu, meni samo govori kako berza nije za njega. za berzu su kljucni procena, tajming, intuicija, malo analize grafikona, zivci, i muda.

ps. pročešljajte temu malo dalje, i pre su bili u neveri kad im kažem da u dolar pogodim, pa sam im postovao historije! sad me iskreno to vise mrzi da radim. ako ste ljuti sto sam uzeo vase pare - ****ga, nije to za vas.

ciao, ljubi vas brat.

druze, otislo je na 700, al ti si usput promenio jos 5-6 puta svoju javnu prognozu ( pa si onda rekao u opravdanju sta cu trziste se menja svaki dan (to je kao kad bi rekao da je loto igra na srecu = odgovor bi trebao da glasi, ma nije vaaaljda? )
npr: mogu ja da kazem da ce otici btc na 400, al da ce i otici na 600. I jednog dana cu biti u pravu najverovatnije.
nazalost, u magije ne verujm, verujem samo u cinjenice tako da :
pod uslovom da ti nemas neke insajderske informacije, ili ne posedujes bitan br btc-a koji moze da utice na cenu
onda slobodno mogu da kazem da ovo sto ti pricas su cista nagadjanja, (na srecu) pa ako me usere - usere me

Grafikoni, ovde-tj istorijat? Ja ne znam kako oni mogu da vam pomognu, pa nije vam ovo sezonski tip posla gde se stvari ponavaljaju
ovde jedna informacija moze da obrne sever i jug u roku od minut, pa se ti cudom cudi grafikonu koji krece da iscratava nove granicu u roku od par sekundi.

tako da za berzu je kljucna informacija! (+ trenutna snaga ponude i traznje + malo i pshologije al to je druga prica)

Intuicija i muda su drugo nesto, to je legitimno

pazi, vama to sve deluje kao mambo-džambo magija, i ja to razumem. e sad, to sto neko misli da je potrebna pamet za berzu, meni samo govori kako berza nije za njega. za berzu su kljucni procena, tajming, intuicija, malo analize grafikona, zivci, i muda. znaci, ne treba cak ni neka inteligencije posebna.

Ovo sto si ti rekao jeste kljucno, al za rulet mozda u grand casinu

nemam ja nista protiv jer meni stetu nikakvu ne cinis svojim strucnim analizama, nego ima ljudi koji te previse shvataju ozbiljno jer si stariji clan i tvoja rec malo vise odzvanja ovde, pa bih da naglasam zbog njih da razmisle 6x pre nego sto te poslusaju, jer dok oni procitaju sta si napisao situacija se vec mozda promenila 3x ;)

Edit : ovo kad neko je spreman ovako javno napise da ume da pogodi cenu u dolar, e to prevazilazi i strucnost Milana Tarota, to ne bih se trudio da trosim dirke na tastaturi o toj izjavi

Poslednja izmena:
@damirbaj
Neveruje u kriptovalute tu je da zaradi danas i odma... slobodno, njegovo pravo da dumpuje i takvi su potrebni

Ali to mu ni malo ne daja prava da svoje misljenje da to ne vredi nista natura i govori da oni koji cuvaju novcice zaludjuju ostale, jel eto po njemu cilj im je da naduvaju cenu i otarase se svojega, on uopste ne konta da neko istinski veruje, verovatno pojam izvan materijalnog mu je nepoznanica, mada nista cudno u srbistanu takva okolina nas je i naucila da u nista ne verujemo i sve strano smatramo PREVAROM (zato smo i tu gde jesmo, crypto valute smo masovno kopali dumpovali dok su oni sa vizijom zaradili na nama)

Neka uziva u svom biznisu dok ide a sebi nek grabi drzavni posao jer mu je to jedina buducnost :p (dok moze)

Poslednja izmena:
@Damirbaj Cek, cek, cek, zato sto sam ja savetovao ljude da ne prodaju svojevremeno na 6$, 14$ i posle toga ja imam neke zadnje namere? Jel to hoces da kazes? Ti si covek pun gluposti ali ljudima je jasno sve tako da se i ne tangiraju. Stvarno mi nije jasno odakle tebi pravo da prozivas a usao si pre 2 meseca u ovu pricu? Nije problem da neko ima drugacije misljenje, problem je kad ne zna sta prica. I kad prozivas nekoga slobodno spomeni ime, ja se ne ljutim. Ali ja cu neke argumente da stavim na sto kad krene rasprava.
Genijalcina ima drugacije misljenje i njega razumem kada kaze da mu neozbiljno kada neko prognozira 100$ za sledecu godinu. On je dnevni trgovac, to je totalno drugacija filozofija u koju se ja vise ne mesam. A pritom, rekao sam 100$ do kraja godine a ne sledece godine. Sledece godine verovatno mnogo vise. ;)
Meni su kratkorocne prognoze suvise zamorne i traze mnogo vremena kojeg nemam. Dugorocno mogu da gledam daleko opustenije. Ko je citao sta sam pisao jos od prosle godine zna o cemu pricam, za sada sve ide po planu.
Dali znaci da ne mogu da pogresim? Ne.
Dali to znaci da trebaju svi da me slusaju? Ne.
Dali sam pomogao ljudima? Nek ti sami kazu :)

@Genijalcina I ja kao i ti imam neke svoje parametre po kojima radim prognoze. Tvoji vremenski okviri su mnogo manji, moji su daleko veci. Obe price su mac sa dve ostrice. I ja i ti mozemo jako lako da pogresimo ali i 100x da ubodemo bez problema.

Poslednja izmena:
@ saj
jel to za mene pricas?
Edit : ok sad vidim za koga pricas
sto se tebe tice, sve pohvale, najvise si verovao u ltc od svih ljudi koje ja znam ovde i sve sto si napisao je apsolutno tacno, to je bar moje misljenje

@ genijalac, cool, ozbijne price sa tobom ionako nema

Poslednja izmena:
Ne za tebe, pise gore, editovao sam odmah :)

BTW, pustite Genijalcinu na miru, nema potrebe za tim. Ako neko misli da je nemoguce prognozirati kratkorocno ne mora ga poslusati niti da se obazire na to sto pise kao sto ni mene nikada niko nije morao poslusati. Odluke donosite sami. Ako neko napise nesto ne znaci da ce biti tako, na vama je da prosudite. On covek ima svoj sistem rada i to treba postovati. Dali je sarlatan ili nije to ne treba niko da odlucuje. Ja verujem da je uspesan na berzi jer da nije odavno bi prsao i odustao. Krvav je to posao.

Ja sam zA to da nekome ko guli dnevno par posto ,dam deo svojih novčića. Tržište je likvidno ,ima mesa,može sve da se proda ,a i kupi. Ako se već dele saveti besplatno, onda igraj i sa mojih 10 btca ,pa da vidimo posle nedelju dana učinak. Dajem pola zarade :)

Ne za tebe, pise gore, editovao sam odmah :)

BTW, pustite Genijalcinu na miru, nema potrebe za tim. Ako neko misli da je nemoguce prognozirati kratkorocno ne mora ga poslusati niti da se obazire na to sto pise kao sto ni mene nikada niko nije morao poslusati. Odluke donosite sami. Ako neko napise nesto ne znaci da ce biti tako, na vama je da prosudite. On covek ima svoj sistem rada i to treba postovati. Dali je sarlatan ili nije to ne treba niko da odlucuje. Ja verujem da je uspesan na berzi jer da nije odavno bi prsao i odustao. Krvav je to posao.

vidoh :)
ma nemam ja nista protiv njega, ja cisto zbog drugih ljudi pricam da vidi i drugu stranu malo.. ne dobija se uvek krakorocno.. posto vidim da ga pitaju koliko ce ltc- ici sledece godine.. (trebao sam i ja da ga pitam koja cu ispitna pitanja izvuci za par dana da znam sta da ucim :))
i upravo zato sto krakorocno trguje, dok ovde postavi svoj tip, situacija se vec izmenila 6x pa ce onaj darambaj da ga poslusa i zaj_ebe se itd...

@shku x2

Poslednja izmena:
Samo ima jedna začkoljica tu, a to je , isto kao i kod kockara, nikad se ne pohvale koliko su izgubili, nego samo kad su na dobitku ;) Mislite o tome ;)

To im je interni mehanizam da sacuvaju svoju psihu od nervoze, momentalno zaboravljaju gibitke (nenamerno), mada dok su u plusu moze i tako :D

Ja sam zA to da nekome ko guli dnevno par posto ,dam deo svojih novčića. Tržište je likvidno ,ima mesa,može sve da se proda ,a i kupi. Ako se već dele saveti besplatno, onda igraj i sa mojih 10 btca ,pa da vidimo posle nedelju dana učinak. Dajem pola zarade :)

može!

pa posle prenesi ovde utiske iz prve ruke. :D

nemo' nedelju dana, malo je to! daj da kažemo mesec ili dve nedelje! ako ti već stoje u šteku...

Poslednja izmena:
Ma pusti ga on ti je izgleda samo na recima , a o mudima necu ni da govorim ( nije smeo da se kladi) , a tek prognoze, evo napolju je vedra noc i bice lep dan , Ako ne padne kisa , mozda, ali zahvaljujuci mojoj istancanoj inteligenciji mogu da kazem da ima i zvezda na nebu i po koji mesec
E to su te prognoze

Poslednja izmena:
samo bez varanja (nadokada iz sopstvenih izvora u cilju pokrivanja gubitaka! ) mada sto se njega tice (shku-a), to mu definitvno nece smetati :)
e pa shku srecno, i javi sta si uradio za mesec dana

@phoenox, a znaci zato je on meni malopre objasnjavo meteroolosku prognozu :)

Poslednja izmena:
Cim je cena pala odma nervoza i rasprava a dok je cena bila dobra svima lepo i svi dobri :p buhaha...

Elem, nece ovo vise dole (evo ga jos jedan prognozer bez pokrica :D )

Iskreno, ovakav period smo svi ocekivali, sad je pravo vreme da se napakujemo pa sta nam bog da... Hvatajte poslednji voz dok diff nije skocio

Cim je cena pala odma nervoza i rasprava a dok je cena bila dobra svima lepo i svi dobri :p buhaha...

Elem, nece ovo vise dole (evo ga jos jedan prognozer bez pokrica :D )

Iskreno, ovakav period smo svi ocekivali, sad je pravo vreme da se napakujemo pa sta nam bog da... Hvatajte poslednji voz dok diff nije skocio

sunce ogrej nas :)
valjda nece, ja se iskreno nadam neko je u nekom treedu napisao da wall street vukovi imaju sastanak uskoro sa par tvoraca nekih criptovaluta, valjda ce biti nesto i od tih amera

A uvek je tako, cim je losa zarada odmah se pojavi par panicara da potpale vatru i posle toga nastane haos od teme. Nema potrebe za nervozom. Znali smo da ce ovo doci, prosli smo to vise puta i opet smo docekivali nove balone. Samo opusteno ;)

Ali to mu ni malo ne daja prava da svoje misljenje da to ne vredi nista natura i govori da oni koji cuvaju novcice zaludjuju ostale

Ja nisam nista naturao, ja sam samo pomenuo, dok vi naturate, i to vrlo agresivno svoju filozofiju... trebaju ovde neki od vas da nauce da postuju i tudje misljenje, ne samo svoje ili ono od koje imaju [ili misle da ce imati] koristi...

ja ako zelim da diff ode dole, imam puno pravo da to i kazem, i apsolutno me ne zanima sto se to ekipi torbara nece svideti... iako sam cak i sam svestan da se to nece desiti, al ovde ispade da to ne smem ni da izrazim kao zelju, ne daj boze... i onda ti meni pricas o nekom nametanju?

Cek, cek, cek, zato sto sam ja savetovao ljude da ne prodaju svojevremeno na 6$, 14$ i posle toga ja imam neke zadnje namere? Jel to hoces da kazes?

nisi ti savetovao samo da ne prodaju kad je bila niska cena, vec uopste da se nikad ne prodaju, dok se ne dodje do neke zamisljene cifre od tipa 100$ bar...
u svakom tom postu gledas samo sto iskljucivo tebi odgovara, radujes se skakanju diff-a i asicima, i boli te uvo dal to ljudima koji nemaju stek odgovara... i to je ok, gledas svoj interes i ja nemam problema sa time, jeste da deluje malo sebicno, ali to nije ono sto mi smeta... vec ta nebuloza da kad se pojavi druga strana i prica i radi ono sto njoj odgovara, to onda ne moze da se tolerise, jer svi mi moramo da imamo isto misljenje koje vama odgovara... ako nemate nista od toga, sto vam to tolko smeta? sta vas briga sta ja zelim? ja mogu da postujem vas stav i misljenje, a vi ne mozete moje... to vise govori o vama, nego o meni...

Ti si covek pun gluposti ali ljudima je jasno sve tako da se i ne tangiraju.

ovo je vredjanje, nadam se da ces dobiti poene za ovo.
drugo, to je tvoje licno misljenje i par ljudi koji su u istoj situaciji kao i ti... tako da me uopste ne dotice.

Stvarno mi nije jasno odakle tebi pravo da prozivas a usao si pre 2 meseca u ovu pricu? Nije problem da neko ima drugacije misljenje, problem je kad ne zna sta prica. I kad prozivas nekoga slobodno spomeni ime, ja se ne ljutim. Ali ja cu neke argumente da stavim na sto kad krene rasprava.

ne pisem o imenima jer ne zelim nikog direktno da napadam, vec sam par "poena" dobio za slicne stvari i ne bi da dobijem neke sankcije, jer se na ovom topiku informisem o raznim vestima...
kad god da sam usao u ovu pricu imam oci, logiku i vidim sta se desava...

pa naravno da je svima lepo bilo dok je cena bila normalna i isplativa, ne znam sta ti je tu cudno?

pa diff je vec toliko visoko, da vise nista i ne moze da se iskopa, bar ja... ali drzim i dalje ltc radi reda, apsolutno mi nije isplativo, ali mozda cu uspeti da razvucem da ga ne prodajem narednih par meseci, pa ako skoci sa ove mizerije, onda ce mi se isplatiti... ovo leto je izgleda uvek kobno za rudarenje, kolko vidim tako je bilo i proslog leta sa btc...
ja se nadam da ce krajem leta krenuti da skace i skociti na barem 40$

@damirbaj
Vadis delove recenica iz konteksta...

Jednostavno priznaj ti si samo i jedino zbog zarade, crypto valute te uopste ne interesuju, verovatno verujes da su oni sto ih cuvaju ili kupuju ludaci i da je to cista ponzi shema i glupost.....

Naravno imas pravo na svoje misljenje ali se nemoj ljutiti kad te neko procita da zivis u kamenom dobu bez imalo vizije :D

Inace ono sto ti neki ovde osporavaju je zasto se raspravljas ako ne verujes u kripto valute, jednostavno ti si tu sto brze da svoje dumpujes i da nemislis i kao takvog te nista o istome ne inetersuje (zasto bi kad je za tebe to glupost i prevara)

Damire, jednostavno ne vredi da gubim vreme i da ti objasnjavam ali... Jednom sam ti pricao, jednom sam ti dao savet i vise nikada.
Ti si u ovu pricu usao samo da bi sedeo kuci a da ti kaplje 300e mesecno od jedne grafike i to ti je jedini motiv.
Daj nadji da sam ikada igde ikome napisao da ne prodaje novcice dok cena ne dodje na 100$. Nemoj izmisljati i nemoj moje postove tumaciti onako kako tebi odgovara, samo citaj ono sto je napisano a mislim da pisem razumljivim jezikom.
To ja po tebi nesto zelim apsolutno ne znaci nista ovom svetu jer se nista nece promeniti. Diff nece pasti, ti neces iskopati hiljade novcica tom kartom, asic ce izaci, to je cinjenica.
Ti apsolutno mesas moju prognozu za neki buduci period sa zeljama i jos te to iz nekog razloga vredja pa prozivas. Izvini za povredjen ego ali ja tu nisam nista kriv. Ne mogu da ti smanjim diff, ne mogu da ti obezbedim da sedis kuci i dobijas 300e mesecno, ne mogu da sprecim asic da izadje, ne mogu da sprecim da ti moji postovi smetaju.
Moj interes je moja stvar. Sto tebi smeta sto se ja necemu radujem mozda? Jesi pakostan, ljubomoran? Ne zelim da verujem u to.
Niko ti ne brani ni da imas svoje misljenje niti ti iko namece svoje. Neko je spominjao Kalimero kompleks pre neki dan. Sve tebe ubi neka nepravda, svi smo se protiv tebe urotili. Nije istina.
Meni je stvarno zao sto si ti razocaran kako se stvari odvijaju i sto te sada sve boli jer se tvoja ocekivanja nisu realizovala ali ja nit mogu da ti pomognem niti sam ti kriv. Diff mora da skace, cena je trenutno losa, nisi to planirao i nervozan si ali ne moras da ujedas. Proci ce i to, opusti se ;)
Da si citao onda kad sam ti rekao da citas bilo bi ti mnogo lakse da razumes situaciju ali nisi hteo. Sad kad ti neko napise zasto to ne moze kako si ti zamislio ispada da te napadaju i uskracuju ti zagarantovano demokratsko pravo na misljenje i slobodu govora. Gresis. Zalosno je samo sto to ne vidis.

slazem se sa ovim sto si napisao... oduvek sam se i pitao zasto se neki ljudi odavde iz petnih zila trude da propagiraju cuvanje novcica... cim se neko bez razloga toliko trudi, ima i neki svoj interes u tome, to je bar ocigledno...
damire da ti dam jedan lep primer. Pre 2 meseca je izasao maxcoin,super. Ti lepo pustis njega da ti kopa jedno mesec dana i napravis stek sa jednom grafickom od sta znam 300 komada. E ovde je caka,cacanin,sajber i ostali su cuvali te coine svaki mesec kao sto sad neki cuvaju max, dok su neki drugi odmah prodavali poput tebe. Tako da je sasvim normalno da ce cekati 85-100-200$ ne bitno koje su zacrtali i veruj mi bolje ce proci nego ti. Kad vec imas jednu graficku(kao i ja) bolje ti je stekaj ove nove coine koji imaju potencijala da budu sledeci LTC ili ako znas da baratas sa trgovinom uvecavaj stek na taj nacin i ostvari dodatnu zaradu. Za pocetak pocni sa Maxcoin-om, posto si LTC voz propustio i ne kukaj vise nikakve koristi od toga nemas.

Damire aj jedno pitanje,ako imas tako misljenje o saju,zasto bi onda uopste on pomagao drugim rudarima kada su pocinjali?.A sigurno ce se javiti bar 10 rudara kojima je pomogao da pokrenu rigove itd...

Samo cu reci da kad god sam uspeo da ostavim neku kolicinu btc sa strane nakon povremenog okretanja na berzi, vracanja investicija ranije u gpu farmu a sada u asice (koji su se da kucnem u drvo isplatili jos pre nove godine), a i nekih troskarenja nevezanih za sve ovo... uvek mi se u duzem roku (6-12 meseci) visestruko uvecala vrednost tog dela. Za mene je 'HODL' do sada bio sasvim legitimna i lukrativna taktika.

Sto naravno ne znaci da se istorija mora ponoviti ali u ovakvom ambijentu, posto nemam zivce za daytrading, trenutno ne vidim sta bih pametnije uradio sa svojim btc stekom osim da ga uvecam rudaranjem, dok jos moze sa ovim sto imam od hardvera.

Poslednja izmena:
Meni nije jasno da Damir ovoliko kuka kako se morao zaduziti za grafiku, kako sam mora da prodaje novcice da bi otplatio grafiku, kako je losa cena(a hteo sa jednom grafikom da zaradi 300€ mesecno :D )
April mesec, krecu poljoprivredni radovi, dnevnica 1500-2000din, za 10-15 dana se ili otplati postojeca grafika ili kupi jos jedna pa se polovina novcica steka
Ne mozes samo da sedis kuci i cekas da ti novac padne sa neba

Verujem da znas da je nemoguce zaraditi platu od 300€ sa jednom grafikom
Da je tako ova planeta bi bila odlicno mesto za zivot, svi bi imali po jednu grafiku i kulirali kuci...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno