Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne, rekao sam ako ne bude iznad 450 da ce da pada. citajte pazljivije.

interval od 420~450 kupovina, jasno.

"u svakom slucaju" ce da pada se odnosilo na trend negativan koji traje evo vec 4 nedelje.

Poslednja izmena:
Prijatelju , ajde i nama nepametnim otkri tajnu ovih izjava, da i mi budemo pametniji, evo ja sam spreman i da platim i to dobro za neki cas "pameti"
:)

Prijatelju , ajde i nama nepametnim otkri tajnu ovih izjava, da i mi budemo pametniji, evo ja sam spreman i da platim i to dobro za neki cas "pameti"
:)

platices ti dosta, al ako ga budes slusao.
Nema potrebe glumiti nekog analiticara za ovaj tip berze, jer ovo nema apsolutno nikakvih pravila, kao kad bi ti rekao koje brojeve na lotou da igras, jer oni sigurno-moraju da dodju. daaaaa

Nema tu pameti samo nagadjanja i iskustvo na berzi kako masa reaguje na neke vesti i promene cene... Itd

Dokle god kopam imam pravo da se nadam i mastam o necemu, tj da cu nekad uzeti neke pare. Najgora pomisao mi je da prestanem i odustanem. Nemam puno grafickih ali kopacu dokle god budem mogao da placam racun za struju od svoje plate ( i zenine :) )
Svakom ovde dodje kriza i napadi panike ali dobro je da je tu uvek neko hladne glave da ga ohrabri. Pa ako je Amerikancu i Nemcu dosta to sto iskopa pa dosta je i meni, pre njih necu odustati to je sigurno.
Kupujem prodajem necu ni da gledam! Kad bi svaka buba brala med...

Nema tu pameti samo nagadjanja i iskustvo na berzi kako masa reaguje na neke vesti i promene cene... Itd

bas to, prati na reeditu vesti koje izlaze i proceni sam kako bi to moglo da utice na cenu, trenutno vesti oko kine su najbitnije to moze da odluci neki trent kretanja.. Jedina po meni sigurica je bio kad je gox krenuo da puca po savovima, to se znalo da ce pasti kao sto je i pala cena sa nekih 650 na 450, cista sigurica bila, ja vikao ako je neko cuo dobro je prosao

awww.

drzis da je loto, ali igras "sigurice", bla bla.

sorry, ali to tako ne funkcioniše. mislim možda tebi da, ali meni ne. pazi, ne hvalim se, ali vrlo cesto ubadam cenu u dolar.

mozda bih mogao i da otvorim neki servis za benchmarkovce, za pare - tada bi verovatno vise cenili moje analize. :D

Meni je najveca sigurica bar zadnjih 20 dana black coin .. nema kopaca da spustaju cenu jer je POS ..ima i dobar volume ..cena seta 10-30% stalno gore dole..dusu dao za trejdovanje.

Onda bi morao i da odgovaras za to sto tvrdis kad vec naplacujes. Mozes 5x da pogodis ali jednom ako omasis...

Ljudi, svako za sebe odlucuje i nemojte smarati ljude oko cene. Ja sam prvi odbijao to da komentarisem jer necu nikome da budem kriv ako prsne na berzi. Nezahvalan je to posao.

zasto bih odgovarao? to su smernice za trgovinu, nije uklesano u kamen. i dalje je svako slobodan da radi sta hoce.

ionako sam bio samo sarkastičan, jer ljudi zaista misle da je to mađija kladioničarska i moje komentare odbacuju apriori. a ja sam u dolar ubo prošli bubble, a ni ovaj nisam daleko omašio.

po meni je mnogo neodgovornije tvrditi da ce da ltc sledece godine da vredi 100 $.

Poslednja izmena:
ovo je vec konstruktivna rasprava :)

Najveci je problem kao sto je neko ranije pricao, sto su prognoze nezahvalne i cesto se odnose na naredni period koji svako razlicito tumaci, a slabo ga ko navodi.
Cak i tada neka sitnica promeni sve i taj neko kji je nesto prognozirao se predomisli i dok obavesti ili ne obavesti masu . . . .

Tako da ***. . . .
Da ima neko ko zna i hoce da obrce tudje novcice za procenat, to bi bilo ono pravo, ovako ce se uvek naci neko ko se za**** jer je kasno ili prerano posao za savetom, dok ce drugi ubosti, kao i svuda sto se desava.

koliko sam u ovoj prici, a to je malo jace od 5 mjeseci, nakon svega mogu reci samo jedno vezano za prognozu kretanja cijene.
jedino je "nepogrjesiv" moj unutarnji osjecaj :d

a kad se vec igramo prognoza, da dam mali doprinos. osjecaj mi govori da ce 11. aprila cijena poletiti u nebo (u odnosu na sad a upola manje nego je to bilo u decembru) a do tada ce biti osisani svi sa slabim zivcima.

Ja sam mislio da ce 1 aprila cjena biti 1000$=btc, sad mislim da ce 11 aprila biti 100$ :p

koliko sam u ovoj prici, a to je malo jace od 5 mjeseci, nakon svega mogu reci samo jedno vezano za prognozu kretanja cijene.
jedino je "nepogrjesiv" moj unutarnji osjecaj :d

a kad se vec igramo prognoza, da dam mali doprinos. osjecaj mi govori da ce 11. aprila cijena poletiti u nebo (u odnosu na sad a upola manje nego je to bilo u decembru) a do tada ce biti osisani svi sa slabim zivcima.

A zasto bas 11 aprila?
Ako hocete da vodite konstruktivnu raspravu onda svoje tvrdnje potkrepite nekim cinjenicama, argumentima ili makar kratkim opisom sta i kako. U suprotnom manite se baba vanga prognoza. Za to postoji OBN i slicne tv stanicekoje imaju jako zanimljiv nocni program.

zasto bih odgovarao? to su smernice za trgovinu, nije uklesano u kamen. i dalje je svako slobodan da radi sta hoce.

ionako sam bio samo sarkastičan, jer ljudi zaista misle da je to mađija kladioničarska i moje komentare odbacuju apriori. a ja sam u dolar ubo prošli bubble, a ni ovaj nisam daleko omašio.

po meni je mnogo neodgovornije tvrditi da ce da ltc sledece godine da vredi 100 $.

Ne znam dal' ce biti 100$ ali znam da je tvoj svaki drugi post, dump, pada cena, ide ispod, prodaja, necu jos da kupujem jer ce padati... ;)

Realno imali smo tonu negatovnih vesti i ova sada cena je realna danas..... po meni je nerealno ocekivat da se negativne vesti nastave nizat bez razloga, dobar deo negativnih vesti nemoze biti gori, od retardirane kine do mtgox-a sta tu moze biti gore?
Ameri i njihov retardiran IRS gleda BTC kao na predmet a Fincet kaze da je to valuta.... opet po meni moze biti samo bolje a ne gore

Ja tako to gledam, takodje BTC nije trajno ostecen ili sta vec, vec su protivnici istog i zli manipulatori rekli svoje....., ATM masine se prave masovno, itd, sve ide po planu.......

Svaka cast ko sad pokusava da shortuje, ne kazem da nece uspeti ali je rizik iz dana u dan sve veci, i ako padne na ispod 400$ treba kupiti tad

Ljudi mnogo se zamajavate sa ovim, sta vas boli uvo koliko vredi/ce vredeti na menjacnicama ...

Ako ste rudari (dakle niste trgovci koji planiraju da zarade na berzi). onda LTC ima samo onu cenu po kojoj ste vi odredili da cete ga prodati .

Takodje ako ste ulozili onoliko koliko ste spremni da izgibute onda ste te pare vec bacili jedino sto treba naorzate se strpljenjem i cekajte da dodje to cifre koja VAMA odgovara...

Pitanje je samo kada ce doci do te cifre

P.S. Ako nikada i nedodje do te cifre te sve propadne znaci da ste izgubili pare koje ste ulozili (ali sa tim ste se trebali pomiriti na pocetku valjda)..

Evo ja tvrdim da LTC ima fiksnu vrednost kod mene u glavi od 85$, a boli me bas uvo sta pisu menjacnice, ja ga prodajem za toliko.

Pitanje je samo kada cu moci da nadjem kupca za cenu koju trazim. ali kao sto rekoh nema zurbe a propasti zbog ovoga ne mogu kao sto ne ocekujem da ce mi ovo kopanje resiti bilo koji od problema koje bi i sam mogo resiti za mesec-dva;)

A zasto bas 11 aprila?
Ako hocete da vodite konstruktivnu raspravu onda svoje tvrdnje potkrepite nekim cinjenicama, argumentima ili makar kratkim opisom sta i kako. U suprotnom manite se baba vanga prognoza. Za to postoji OBN i slicne tv stanicekoje imaju jako zanimljiv nocni program.

Od 7og do 10og aprila u New Yorku ce se skupiti mnogo opasne face iz svijeta kripto valuta. Dogadjaj je velik I imati ce velik medijski odjek. Vukovi s Wall Streeta ce imati priliku upoznati I razgovarati s ljudima koji su pioniri ove price. Sve to ce rezultirati novim ulaganjima koja ce poceti vec od 11.04.
Do tada ce ovaj preplaseni polusvijet skontati da nema nista od kineskog crnjaka I da je sve odlicno upakovana sarena laza sa ciljem obaranja cijene I sisanja sirih masa.

Tako nekako....:D

Poslednja izmena:
mene zanima tvoja prognoza, kolko mislis da ce vredeti ltc sledece godine u ovo vreme?

to je besmisleno. mislim, praviti prognoze na godinu dana i govoriti vredeće 100. to niko ne može tvrditi. to je kao da pitaš meterologa da li će za godinu dana padati kiša.

također argument da se to isto desilo sa btc-om ne znači apsolutno ništa.

dodao bih još i da je krajnje neodgovorno i neetički iznositi takve tvrdnje u javnost. jer svako ko to ovde (ili bilo gde drugde) tvrdi ima zalihu novčića. njemu je u interesu da to priča okolo, jer dok se i poslednji novčić bilo čega ne iskopa, cena je održiva samo ukoliko se nove pare upumpaju u sistem, jer svakoga dana imaš nove novčiće na tržištu nastale iz vazduha.

a nove novce ćeš privući tako što ćeš pričati okolo kako nešto ima potencijala da raste.

pitajte ljude koji su malo više uložili u priču (a tu ubrajam i sebe) da li imaju problem da keširaju novčiće po ovoj ceni. ni jedan vam neće reći da čeka 1000 $. zapravo, siguran sam da će reći da je sadasnja cena odlična !

Poslednja izmena:
pitajte ljude koji su malo više uložili u priču (a tu ubrajam i sebe) da li imaju problem da keširaju novčiće po ovoj ceni. ni jedan vam neće reći da čeka 1000 $. zapravo, siguran sam da će reći da je sadasnja cena odlična !

Ova opaska ti je smesna... vecina ljudi veruju a ne ko ti i jos neki vide samo cistu zaradu, od takvih ni ne ocekujem nista drugo :D
Mada slazem se i sadasnja cena je OK, ali jedno je pokusaj shortovanja a drugo je panican izlazak iz cene price

Poslednja izmena:
znači drugi su u ovome zbog vere?

takvih koji veruju se treba pribojavati. ti ili su glupi, ili su tu da zamajavaju masu.

znači drugi su u ovome zbog vere?

takvih koji veruju se treba pribojavati. ti ili su glupi, ili su tu da zamajavaju masu.

Pa odgovor nikad nije crno beli to znas... masa ljudi veruje u crypto valute iako je ipak ucinak zarade ipak kod sviju manje ili vise prisutan, cak i kad shortuju znaju sta rade.
Ima jedan manji broj koji je tu "dok traje" i oni su manjina, u sustinu tu su cisto radi zarade za njih je crypto sve glupost... u stvari takve se iskorenjuju jer dumpuju i odustaju ;)

Poslednja izmena:
Pa odgovor nikad nije crno beli to znas... masa ljudi veruje u crypto valute iako je ipak ucinak zarade ipak kod sviju manje ili vise prisutan, cak i kad shortuju znaju sta rade, ima jedan manji broj koji je tu "dok traje" i oni su manjina, u sustinu tu su cisto radi zarade za njih je crypto sve glupost... u stvari takve se iskorenjuju jer dumpuju i odustaju ;)

veruju ljudi sve dok mogu da zarade. koliko bi njih verovalo u kripto da je vrednost btc-a 90, ili 0 $?

drugo smo ti i ja. ovo što pišem ionako nije namenjeno tebi ili studentu koji ste sigurno već dobri ihaha.

e sad, i ja kažem da će cena padati i dalje, vidim to, ali me to opet ne sprečava da kupim za 425, kao danas, i da napravim instant zaradu. i to ću nastaviti da radim sve dok vidim i imam zaradu. baš kao i drugi. mi to možemo da radimo do 0 $. možemo to sebi da priuštimo.

neko drugi ne može.

Gresis u tome sto govoris drugima da svi mogu da zarade na dnevnim oscilacijama kad znas da isti toliki broj gubi :)

Inace kad svi ocekuju dalji pad, masa ljudi prebacuje kes na berzu jer ocekuje isto pa je buducnost i ta kratkorocna veoma nestabilna

Poslednja izmena:
ne mislim da može svako na berzi da dobije.

odnosio sam se na radničku, tj. rudarsku klasu. :D

uvek polazim od najugroženijih, a to su oni koji imaju velike račune za struju, i/ili su skora ušli u priču.

Poslednja izmena:
dodao bih još i da je krajnje neodgovorno i neetički iznositi takve tvrdnje u javnost. jer svako ko to ovde (ili bilo gde drugde) tvrdi ima zalihu novčića. njemu je u interesu da to priča okolo, jer dok se i poslednji novčić bilo čega ne iskopa, cena je održiva samo ukoliko se nove pare upumpaju u sistem, jer svakoga dana imaš nove novčiće na tržištu nastale iz vazduha.

a nove novce ćeš privući tako što ćeš pričati okolo kako nešto ima potencijala da raste.

slazem se sa ovim sto si napisao... oduvek sam se i pitao zasto se neki ljudi odavde iz petnih zila trude da propagiraju cuvanje novcica... cim se neko bez razloga toliko trudi, ima i neki svoj interes u tome, to je bar ocigledno...

Cuvamo jer volimo da imamo pa taman nikad ne vredeo. Cuvali i pravili (nismo kukali) kad je bio 1.8$ pa prodadosmo stotine po 45-48$ a nesto zamenismo po odnosu 0.05 za btc pa prodadosmo BTC PO 1150. Neko kupio stan, neko auto, neko video Kubu... pusio smesne cigare...

slazem se sa ovim sto si napisao... oduvek sam se i pitao zasto se neki ljudi odavde iz petnih zila trude da propagiraju cuvanje novcica... cim se neko bez razloga toliko trudi, ima i neki svoj interes u tome, to je bar ocigledno...

Znaci ovde neko ima inters da crypto valute uspeju, znaci sta je on zlocinac (mrzi sadasnji monetarni sistem) ili anarhista, po tebi?

Ne budite semsni ako neverujete u crypto valute niko vas ne tera da pratite ove teme

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno