Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Polaaaaako, pogledaj oko konektora i na coskovima, pre ili kasnije pocece da se ljusti ;)

Koji je bolji s3 i9300 ili i9305..znam karekteristike oba telefona ali me interesuje licno iskustvo ljudi, jer sam citao da i9305 hoce da koci i da se gasi sam od sebe pa bih voleo da znam da li je to tacno?

i9305 ima 2GB RAM-a i LTE (koji u Srbiji ne znaci nista), ali nema FM radio u odnosu na i9300.
Nisam cuo da se i9305 gasi sam od sebe. Hardverski gledano I9305 je bolji zbog 2GB RAM-a :)

Ja bih pre kupio i9305 ali sam na mobilnisvet.com procitao komentare da oce da baguje,pa sad razmisljam..

Mobilnisvet.com je rubbish :D
Citaj temu ovde na benchmark-u, xda-developers.com ili u najgorem slucaju gsmarena.com , nikako mobilnisvet.

Eh da, ova lajsna baš ispod usb konektora naprsla - nikada ispao, ma potrešen i od prvog dana u silikonu. Da li je moguće? Jel od j.benog samsungovog kabla, koji je inače crkao pre par meseci? Au ljudi što mi jede džigericu, da sam znao...
Aj' šta se sekiraš, meni je pukla lajsna na 3 mesta, izgreban okvir i leđa, rđaju Samsung slova pozadi - premijum kvalitet. Jedino što nije pukao ekran, a ispadao mi je par puta lepo...

Telefoni se najcesce koce, baguju, tandrkaju, vriste i sve ostalo kada ljudi ne znaju da ih koriste. Tako da ako znas i malo o androidu "antivirusima tas killerima i svom ostalom djubretu" onda neces imati problem ni sa 9305 ni sa bilo kojim uopste telefonom.

Telefoni se najcesce koce, baguju, tandrkaju, vriste i sve ostalo kada ljudi ne znaju da ih koriste. Tako da ako znas i malo o androidu "antivirusima tas killerima i svom ostalom djubretu" onda neces imati problem ni sa 9305 ni sa bilo kojim uopste telefonom.

:) ako zelis ubiti mob samo mu stavi fb app. To je ko sto za kasperky govore da ubija resurse i postaju screenshotove gdje u sys trayu imaju 50 djubradi :)

Da, android telefoni daju "suviše" slobode korisnicima, što se u najvećem broju slučajeva pokaže kao njihov najveći nedostatak. Malo je bakica, đaka prvaka i ministara koji stvarno znaju koristiti prednosti pametnih uređaja, a većina ih koristi upravo takve.

Pa ono brojač 0x1, nema garancije etc...

:) ako zelis ubiti mob samo mu stavi fb app. To je ko sto za kasperky govore da ubija resurse i postaju screenshotove gdje u sys trayu imaju 50 djubradi :)

Ja bas nemam problema sa njom. Doduse tu je glavni sastojak 2 giga rama i nexus 4 :) i to i messenger i ostale dzidza bidze :)

Nemam ni ja ali sam imao na servisu par mobova i svi stave i fb i fb messenger i jos par fb appova. Ubijanje do daske :). Ja volim da klizi

Pa ono brojač 0x1, nema garancije etc...

Dok stigne taj update će većina i izaći iz garancije. Uostalom, svi ti stariji S3 imaju pukotine pa uvek mogu da ih odbiju za garanciju zbog fizičkog oštećenja. :D

Kad do sada nije crkao nece ni sada. Problem je samo sto nikada necu moci da se naviknem na fabricki rom, suvise bi mi stvari falilo.

Batalio sam vođenje računa o brojaču zadnjih 6 meseci. Što reče kolega, garancija skoro pa je istekla, pa me baš i briga za to.
Nisam pratio KNOX priču, hoće li biti prepreka za custom romove i slično?

KNOX problem?
Zaboli me za stanje brojača i garanciju. Kod nas u Sarajevu svakako uvijek nađu razlog zašto ti ne priznaju garanciju, pa makar i na građevinsku ciglu :).

Ja koristim neku obicnu gumenu futrolu od 500 dindzi.
Padao ne je telefon 2-3 puta.
Nigde nije lasna prsla.

A nek i prsne, nece se videti od gume ;).

Btw, kada odete u Task Manager, koliko vam pokaze zauzece memorije ?
Meni u proseku 650MB od max 800 i nesto.
Sve fabricko, JB.
A imam bas dosta instaliranih programa i igara.
I poprlicno brzo ide kroz menije i otvara ikone.

Poslednja izmena:
gledaj tamo u settings/apps/running koliko je zauzeto, tu u task manageru i treba da bude što punije (i biće)

Fala za info, al slicno pokazuje, zauzeto oko 650 MB, oko 140 MB free.
Sam fejs zauzima 40MB :).

Ima li ko da je na CM11 M4? Da mi kaze koji je najbolji kernel za bateriju.

Gledam ne netu u nekim zemljama Samsung je prihvatio reklamaciju za lajsnu i besplatno je zamenio.. Šta mislite, da li to rade i kod nas? :)

Da li se nekom desilo da telefon bude prikljucen na punjac i da nece nikako da se napuni, stojij 5-6 sati na punjacu i % napunjenosti baterije se povecava ali nikako da se napuni - telefon nije sa stock rom-om bez root-a.

Vrh Dno