Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Stigao update 32 MB, jel još nekom ?

Treba mi pomoc da otkljucam samsung galaxy s3.Fon je bio u servisu i zamenjena mu je ploca.Instalirali su mu u servisu neki 4.3 softver.Ja sam ga vratio na 4.1.2 i rutovao.Ali nisam uspeo da ga otkljucam pomocu programa galaxy sim unlock.Fon radi samo na 063 mrezi.Instalirao sam i program busy box.
Kad se pokrene galaxy sim unlock on ispise da je network unlock,kao da je otkljucan ali nije.Kad ubacim 063 karticu dobije mrezu.Kad ubacim 064 trazi kod.
Moje pitanje,da li ima jos neki nacin ili neki bolji program,ili da ga odnesem do servisa da ga oni otkljucaju.
Inace sam ranije uz pomoc user-a- Sale- otkljucao dosta telefona.I ovom prilikom mu se zahvaljujem na odvojenom vremenu.I sad sam se konsultovao sa njim ali nismo uspeli da ga otkljucamo.Jednostavno u ovom slucaju galaxy sim unlock ne deluje.

Drugar mi se zali da mu se ne svidja update na 4.3, nema neke opcije na koje je bas navikao. Jel moze neko upustvo (link npr.) kako da se vrati na raniji softver? Tel nije rutovan niti planira da ga rutuje.

Stock update ide OTA. Sam telefon ponudi update. Preko recovery-a ide neoficijelni update.

Aaa, okej.
Nov sam u ovome pa zato i ne znam.
Hvala na informacijama, ja sam na stock 4.3.
A sta je recovery?
Izvinjavam se na ovom pitanju, mozda ce nekom da zvuci smesno ali ja nisam u tim vodama :)

Update-ovao sam CM11 M4 na M5, koristim Boefla kernel, i sad mi ovo javlja a nemam SuperSU:

uploadfromtaptalk1397354128801.jpg

nemaš supersu ali imaš ugrađen superuser u opcijama pa tamo uradi to što ti kaže.
mada možeš lagano da pređeš na supersu jer je ionako bolji.

Pa kralju ti i nemaš boefla kernel, sad tek vidim šta piše gore za verziju. Moraš opet da flešuješ kernel posle roma jer romovi dolaze sa kernelom pa pregaze tvoj.

Ja dugo nisam nista cackao, ostao sam na Temaseku V30 i sinoc se setim, aj kao da ubacim novi. Stavio sam V65 i fon opet poleteo. Kako stvari stoje opet necu imati razloga u skorije vreme ista da diram :)

Isti flešuj koji si imao. Ne treba wipe.
Samo obrati pažnju da li podržava cm jer se često prave pametni u novim verzijama pa ne rade custom kerneli koji su do tad radili.

Poslednja izmena:
Baterija tesko da moze da bude bolja jer mi je na V30 otkidala, otkida i ovde. S kamerom se nisam mnogo pozabavio AF cini mi se malo bolje radi ali ima stari problem da ako koristis zoom pri snimanju videa nece da fokusira vise. Doduse meni to apsolutno nijednom nije zasmetalo ali nekima znam da hoce pa da napomenem.
Ja sam zadovoljan, ne verujem da cu ista dirati u skorije vreme.

Hvala, probaću temaseka ponovo. Napustio sam ga negde oko v26 zbog baterije koja nije držala ni 12 sati i lošeg kvaliteta snimljenih fotografija.

CustomROM-ovi bazirani na TouchWiz-u

Jel probao neko neki CustomROM za S3 baziran na TouchWiz-u? Recimo one S4 revolution ROM-ove za S3 ili S5 revolutionary za S3? Jesam protiv 700/830mb zauzete RAM memorije koju TouchWiz donosi, ali ipak, probao sam one ASOP ROM-ove i neke stvari mi mnogo smetaju i ne svidjaju mi se, recimo, kamera, nemogucnost pravljenja foldera u App Drawer-u itd. Zato bih ipak ostao na TouchWiz-u, ali bih neke nove mogucnosti, smorile me ove osnovne :)

Pa imaš neat rom.
Ne znam što bi uopšte tražio neke druge. :d

Još jedna preporuka za NEAT, obzirom da je Sale pominjao verziju 7.6 možda ti je najbolje sačekati da je objavi, pa onda flešovati. Mada, i ova 7.5 radi odlično.

A taj neat koliko sam video isto izgleda kao google-ov stock android, ili gresim? Ako je tako, to mi ne odgovara, poput CM fale mi stvari koje sam malopre pomenuo...

Izgleda isto kao Samsungov TW zato jer to jeste Samsungov TW samo što su iz njega izbačene Samsungove zaj€bacije.

Izgleda isto kao Samsungov TW zato jer to jeste Samsungov TW samo što su iz njega izbačene Samsungove zaj€bacije.

Auuu, hvala vam obojici puno, ovo mi se svidja bas. Znaci tu nema svega sto je bespotrebno, a ubaceno je ono korisno sa S4ke i Note-a 3? :) vrh...samo nisam siguran da li cu ja to umeti da instaliram, ali mislim da hocu, ako se ne ubacuje custom kernel i ako se radi isto kao recimo CM...to sam radio i to znam. Moracu da potrazim tutorijale po netu svakako, ali mislim da cu umeti. Hvala vam u svakom slučaju...samo jos jedno pitanje...ko je Sale? :D
P.S. video sam i ko je _Sale_ :) lik sa XDA-a :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno