Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ja nisam imao problema letos...

Ako to je Data Roaming opcija uključena onda ce koristiti net u roamingu. To treba da iskljucis a ne ukljucis :D

Ala bi The PunisheR-a sacekao lep racun da je drzao tu opciju uključenu :D

Platio bi Gibo :D

Samo bih mu prosledio racun haha

Ahahahahahahahahahaha
Ja sam koristio net na moru zato mi je uključeno :D
Sreća pa je Punisher skontao šta treba da se uradi :d

ljudi moji da li je neko provalio koliko swype tastatura sada razbija? :D koristio sam je dok je bila beta i onda su je blago zasrali kada su je konačno pustili na market. pre neki dan mi je palo na pamet da je opet probam i sredili su sve što mi se nije sviđalo.

ono što je falilo u odnosu na swiftkey a sada postoji:
- next word prediction(!!!)
- full srpska tastatura sa ČĆŽŠĐ
- korišćenje dva jezika paralelno

ono što je i ranije bilo bolje, a i dalje je ;)
- gomila ponuđenih reči umesto samo 3 koliko ima swiftkey
- swype unos neuporedivo bolji (pisao sam već par puta po forumu o tom delu)
- performanse (na S2 radi kao google tastatura, swiftkey ne može da mu prismrdi)
- više gestures
- ...

ono što je bolje kod swiftkey:
- troši manje rama (SK oko 40ak swype oko 60)
- ima skroz crnu temu za amoled :D
- ? (one statistike i heatmap ne računam)

Probaj "Mercury" temu za Swype :)

Штета за Свифт што нема ћирилицу...

koji je najbolji program za proveru mrtvih piksela trebam novi fon najverovatnije g2 da uzmem pa da proverim?

sa google play-a ne mogu da instaliram Chronus izbaci grešku 24 šta god to bilo a narodnu verziju Pro mi neda da instaliram telefon Nexus 5. Ostale aplikacije se instaliraju normalno

koji je najbolji program za proveru mrtvih piksela trebam novi fon najverovatnije g2 da uzmem pa da proverim?

perfect pixel checker 2

sa google play-a ne mogu da instaliram Chronus izbaci grešku 24 šta god to bilo a narodnu verziju Pro mi neda da instaliram telefon Nexus 5. Ostale aplikacije se instaliraju normalno

malo pre je instalirao..

edy2amu2.jpg

ne znam zašto je kacio ovoliko veliku sliku. sorry.

Poslednja izmena:
sad probao izbaci nepoznati kod greške -24 tokom instalacije aplikacije, tako piše i neće da instalira ostale app hoće

Poslednja izmena:
Nismo u 90im pa da moras da pazis na velicinu slike :d

Preko tunnel bear—a kao i sve druge app koje se plaćaju:)
Pogledaj temu o kupovini aplikacija

Instalirao tunnel bear, popunio za registraciju, ali nikako da mi stigne verifikacioni mail, poslao ponovo, ali evo vise od pola sata nista?!? Koliko sam video sa njim se menja IP, dodeljuje se UK ili neka druga i onda moze da se kupuje? Tako sam ja dok nije bilo prenosa F1 preko UK IP gledao BBC na kompu :).

Vise ne mogu na play store da nadjem AdAway aplikaciju za uklanjanje reklama iz aplikacija. Da li znate zbog cega?

I koju bi mi predlozili kao alternativu? Hvala

^ Hvala dobri covece,nisam bas dugo vreme proveravao te aplikacije ;)

Skini AdAway - samo pretraži na netu pošto je nema na play store-u ;-)

Instalirao tunnel bear, popunio za registraciju, ali nikako da mi stigne verifikacioni mail, poslao ponovo, ali evo vise od pola sata nista?!? Koliko sam video sa njim se menja IP, dodeljuje se UK ili neka druga i onda moze da se kupuje? Tako sam ja dok nije bilo prenosa F1 preko UK IP gledao BBC na kompu :).

Stigao mail napokon, pokrenem TB, ispise da je konektovan preko UK IP, ali i dalje u PS samo free aplikacije?

Pa jesi radio clear data i cache play store-a?

Vrh Dno