Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

E ne može tako :p
Sad se diskonektuj sa tb-a, pa onda se ponovo konektuj pa uradi clear data i cache pa tek onda uđi u play store

Sad su se pojavile cene :). Nego kazi mi, svaki put mora clear data i cache ako hocu nesto da kupim, tj kad prelazim sa naseg PS na neki drugi?

Mora

Ok, hvala!

Edit: Isprobao sve do koraka ubacivanja kartice, nego kakva su vasa iskustva sa samim TB i kupovinom aplikacija na ovaj nacin sto se tice sigurnosti, da li je nekom nestalo vise para nego sto je trebalo :D? Trenutno imam obicnu kreditnu karticu, a nju ne bih da ukucavam nigde, pa cu skociti do banke i uzeti internet karticu, gde nece biti nikad puno para, pa ako neko i oplevi, bar da mi je oplevi platu :D.

Poslednja izmena:
Сплетом околности, морам да сликам 200+ страница текста. Осим што дуго траје, треба ми и помоћ ок две апликације. За једну знам да постоји, али ми треба препорука коју да узмем, мислим на оне апликације што конвертују слику у пдф . Друга апликација која би ми требала је нека што би на слику коју сликам стављала одмах и текст (може и на фору воденог жига или обичан текст, желим да означим чије је власништво) или нека што после на све слике додаје то . Значи да не морам ручно на сваку слику да убацујем. Постоји ли нешто тако ? Унапред хвала

^ Gde ti vidis zenski rod? :d

Друга апликација која би ми требала је нека што би на слику коју сликам стављала одмах и текст

Evo gde :D

Samo da ne bude totalni off, ja znam da može da se slika sa convertpad aplikacijom, a za ostalo ne znam... :)

Manite se gramatike, drzite se IT-a, bolje vam ide :)

Pa sta je pogresio aplikacija je zenski rod. Ne vidim ni jednu gresku u textu. :)

Pojedincima je izgleda bolje malo knjigu nego smartphone u sake :d

Poslednja izmena:
Ahahahahahahahahahaha
Pa šta toliko raspravljate oko toga :d

Хаха, дај помагајте, пустите правопис :D. (може и за седмицу само да ради ђутуре све )

E kad smo već kod toga, treba mi aplikacija koja će da pravi neku bazu knjiga koje posedujem. Ručno bih unosio knjige A ona recimo da skida korice i možda neki kraći opis iste. Još kad bi postojala ista aplikacija i za Windows sa mogućnošću međusobnog synca bilo bi super ali može i bez toga.

Jel ima neka aplikacija za snimanje ekrana a da radi kako treba? Probao sam sada oko 7-8 aplikacija i nijedna ne radi posao. 2-3 seckaju, 2-3 crashuju, a 2-3 koje i snimaju kao kada se pusti snimak sve je crno :/

Ta mi secka, probacu malo cackati oko podesavanja pa cu videti da li ce pomoci.

Edit: Ok je kada rezolucija nije HD ;) Hvala, posluzice.

Poslednja izmena:
To već zavisi i od uređaja na kome je koristiš. Smanji bitrate, to bi trebalo da poboljša performanse u toku snimanja.

Molim, i drugi put.

Na SD kartici imam folder muzika sa dosta pesama. Imam instaliran i MX player. Kako sa ovim MX da ubacim sve ove mp3 fajlove i da pustim preko zvucnika? Sta god da uradim uvek bude samo jedna pesma u njemu,ocekivao sam da mogu sve da ih selektujem i da ce biti neka opcija open all with ili add to mx ali tako nesto nisam pronasao...?

A zašto koristiš mx player?
On je za video, ne za muziku.

Poweramp ili Player pro.
Meni je bolji player pro :)

Ništa ne zvuči tako dobro kao Poweramp!

Vrh Dno