Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Cudno je to da ti se desava na stock telefonu. To se vecinom desava kada je radjen UC ili UV ili menjan governor... Ne znam baterija da ne gubi kontakt, nije ti nikad ispao? Mislim razmisljam na glas, jer ono prvo sto sam rekao bi ti sredilo stvar, ali nije ni root-ovan ni nista, a i prvi put cujem da stock secka...

Root-ovan jeste, to mi je obavezno, a i ispadao je, mada mislim da to nema veze, radi sve drugo ok. Čudno mi je da se dešava sa ovim romom što ga manje više svi koriste, a da niko drugi nije prijavio, ili bar ja nisam video. Ne slušam mnogo muziku, ali nije bilo ovako na starijim 4.1.2 romovima. Mislio sam u početku da je zbog WiFi, tj kad dobija notifikacije za mrežu, jer mi se dešavalo napolju, ali posle sam video da nema veze sa tim, i da stalno secka. Ubacio sam mu sad neki novi UGNA5 4.3 rom pa ću da vidim kako će da se ponaša. btw šta su ti UC i UV?

Underclock i undervolt :)

Stock je kernel, nisam se zezao nikad sa underclock i undervolt, ne igram se tim klokovanjem ni na kompjuteru već 10+ godina. Evo sa novim romom radi fino, slušam sad muziku, otključavam/zaključavam, palim gasim programe, i radi ok. Neverovatno, izmenjao sam desetinu romova na ovom S3, i uvek nešto mora da zeza.

Kad slušam muziku često se dešava da zvuk secne malo. Koristim stock aplikaciju za muziku, ali mislim da je isto i sa Google music player. Rom je stock 4.3 standardan UGML2. Da li je neko možda imao isti problem?

Ja sam se zalio na isto, kad radi ekran, bilo sta drugo da radim na telefonu ne secka, ali kad se ugasi ekran, tj kad je zakljucan pocne da secka, cim ga opet upalim on stane?!? Trenutno sam na Neat 6.5, uradio sam clear cache partition i dalvik i nakon toga ne secka.

Nego, pitanje za one koji su rasturali s3, koliko je komplikovano zameniti plocu? Napokon je brat nasao drugu plocu, pa bi da zamenimo, da li ima nesto nasta treba obratiti paznju? Kako je ekran spojen? Nadam se da nema nekih lemova, nego da je tipa flat kabel ili nesto slicno?

Ja sam se zalio na isto, kad radi ekran, bilo sta drugo da radim na telefonu ne secka, ali kad se ugasi ekran, tj kad je zakljucan pocne da secka, cim ga opet upalim on stane?!? Trenutno sam na Neat 6.5, uradio sam clear cache partition i dalvik i nakon toga ne secka.
Upravo, kad se zaključa telefon zna da secka. Mislio sam da sa novim romom radi bez greška, ne secka ni blizu kao pre, ali dešava se opet. Probaću i ja da pobrišem keš i dalvik keš.

A ja mislio da je to do slusalica iIi daleko bilo audio izlaza / chipa, to za seckanje.
Meni je sve fabricki i jb 4.3.

Kako se radi to clear cashe i dalvik ?
I dal moze nesto od podataka il sistema da se osteti ?

Edeste drugari :) Proradio mi je tel jutros, izgleda da se osusio :)

Btw, bolje s3 sa malo razbijenim ekranom nego iphone4s :)

Poslednja izmena:
^^
Ojsaaa! Welcome back! Nije S3 jos za penziju, odmah Neat 7.4 (boeffla 5.2) ili Neat AOSP 3.10 :)

^^
Ojsaaa! Welcome back! Nije S3 jos za penziju, odmah Neat 7.4 (boeffla 5.2) ili Neat AOSP 3.10 :)

Ja bi ti preporučio NEAT 7.3. Ima sve što i 7.4 a dodatno ima i custom setings, koje je Sale kasnije zbog neke svađe morao da izbaci iz verzije 7.4.

Povukao je Sale link za download 7.3, tako da mora 7.4 sad ili da ceka 7.5 za custom settings :)

Pošto mi je mobitel zaključan i ubacivanjem druge sim kartice javlja "sim network locked" da li je moguće ga otključat sa 4.3 verzijom ili mora ići na 4.1.1 ?

Ljudi , ne mogu da nadjem preko search, a treba mi brzo. Da li ma neka caka da se za dz otkljuca s3 sa telenora?

Ima. Ja sam svoj otključao pre godinu i po sa Galaxy unlock programom.

Ne mora biti zbog root. Ako se ne slaže CSC telefona sa CSC trenutnog roma istu poruku dobija. Tako nešto pravi probleme, ima ovde ljudi koji su upućeniji pa da objasne detaljnije. Kad se menja CSC obriše se sve sa telefona, pa me mrzelo da usklađujem to.

Nije rutovan, fabrički 4.3. Resetovao ***** i sada normalno proverava ali otkazuju aplikacije, evo sada i viber ne radi. Pa mislim stvarno, da li ću dočekati dan da kažem e sada sve šljaka super...? Da mi je sad nokija 3110...
Eh da, ova lajsna baš ispod usb konektora naprsla - nikada ispao, ma potrešen i od prvog dana u silikonu. Da li je moguće? Jel od j.benog samsungovog kabla, koji je inače crkao pre par meseci? Au ljudi što mi jede džigericu, da sam znao...

Poslednja izmena:
Koliko vidim, viber je otkazao svima, koga god pitam, njih par, nikom ovog trenutka ne radi!

a i lajsna je pukla svima, ako ti je i to neka uteha :D

Potvrđujem i Viber i lajsnu :D

Viber ne koristim pa ne znam, ali za lajsnu i ja potvrdjujem, ista prica i kod mene :)

Vidim da se veliki broj vas zali na pucanje lajsne, kod mene je sve jos uvek na mestu, da kucnem u drvo, jos nije padao :). Da li je nekom pukla sama od sebe, ili uglavnom nakon pada?

Moja nije pukla da kucnem u drvo ali nervni slom dobijam sto se grebe ovako. Bem ti Samsung i lakiranu lasnu, telefon mi ko gubav. Od S1 muke mucim s njima i isti problem uvek.

Opet moram da kazem da na mom nema ni traga od ljustenja a kamoli pucanja lajsne, bukvalno je kao nov kad sam ga kupio, da li je do srece, ili sto nemam nikakvu zastitu koja btw i zulja tu lajsnu ili sto je uzet na drugi kraj sveta, gde je kvalitet moooozda nesto bolji ili su ovi od 32GB bolji :D, ne znam.

Vrh Dno