Šta je novo?

Diablo 3

Ok, super, taman ne radim u pon, moze da se opika malo.
Nisam odavno pratio temu, gde se kao desava novi ACT 5?

Radnja se uglavnom dešava u zapadnom kraljevstvu Westmarch tj. u gradu sa istim imenom.

Evo informacije ko je narucio sa G2Playa, upravo mi stiglo.

" We are very happy to announce that the distribution of the keys to Diablo 3 - Reaper of Souls EU Battle.net will start on the 24th of March.

The delivery process may take some time, but rest assured that we will do our best to see to it that your key is delivered to you on time.

Please be advised that to receive your pre-order bonuses you will need to redeem your key until the 31st of March 23:59 CET."

Poslednja izmena:
Kinguin.com obuhvata vecinu resellera..

Ponekih nema, al evo dade ti illidan link.

Ps onaj kupi-key.hr ima mnogo niske cijene cesto..njega valja propratit

Neznam kako su ti dali ključ kad tek danas picinju da dele oni ključ daju jedan dan pred izlazak igre... Ja sam samo dobio obaveštenje da ukoliko hoću da otkažem preorder to mogu do 23 u mesecu do 12 sati

Dear Mr. nikola vukovic,

We are very happy to announce that the distribution of the keys to Diablo 3 - Reaper of Souls EU Battle.net will start on the 24th of March.

Jel moguce da se kupi key na us blizz shopu pa da se aktivira na eu accountu? Ispadne ~29 evra.

kupis kao gift i posaljes sebi xD,tako sam ja uradio

Jel dobio neko kljuc ko je porucio sa g2play? (ja jos nisam)

jeste

You have received this notification from G2PLAY.NET - BE SMART, PAY LESS ;) because you are registered in our store.
Product name : Diablo 3 Reaper of Souls Expansion BattleNet Key (PC/MAC)
Quantity : 1

Mora da su poslali prvu turu kljuceva, posto je sajt sada down :)

Znaci posle ponoci cemo moci da igramo RoS?

Dajte ponovo onaj link ekskluzivnih lvl 70 ajtema na torment ako neko ima.

kakvi su vam planovi za nocas i naredne dane ?
levelovanje 60-70 sa nekim od postojecih heroja ili crusader pa sve od nule ?

Dosla krila :)

ZokZKd1.jpg

Ej jel svi koji su uzeli pree order što na blizu što na g2play ili drugim sajtovima imaju ta krila

Da. Ja sam uzeo na G2play.

edit: kvalitet slike je los, ali krila nisu sra*e kao sto sam mislio :)

Doci ce ti na mail kod sa sajta dje si kupio, aktiviras, i dolje pored chata imaces kao pismo malo slikica. Unutra ce biti da prihvatis krila.

Ok hvala, a sto se tice lika i ja ću da guram dalje do Lvl 70 da vidim te novotarije A kasnije nov lik dok se malo slože skilovi da ne srljam

Doci ce ti na mail kod sa sajta dje si kupio, aktiviras, i dolje pored chata imaces kao pismo malo slikica. Unutra ce biti da prihvatis krila.
dosao je mail i aktivirao sam kod ali nema nikakvo pisamce pored chata u igri

nasao ..sorry ...mora da se udje u igru

Poslednja izmena:
@DBraveZ
ja cu veceras probati sve po malo!Malo Crusadera,malo Wiz-a,malo adventure,malo cotu...:DZa ovo poslednje se salim!

Poslednja izmena:
Vrh Dno