Šta je novo?

Diablo 3

Ja cu Crusadera sad malo probati, a posle sa Wiz do 70 i da se otkljuca sve sta treba. :)
I koji gem da padne. :D

Jel svi regioni krecu u isto vreme? Posto vidim na twich nema jos stream-a iz US?

Poslednja izmena:
Da, evo napravio Crusadera, otkljucali su ga... Ping je oko 300ms, deluje igrivo.

Da li je neko stavljao pare na Battle.net account i koliko ste morali cekati da vam "legnu" konacno?

Da li je neko stavljao pare na Battle.net account i koliko ste morali cekati da vam "legnu" konacno?

Trebalo bi da u 3 radna dana sve bude na računu, mada se dešavalo i za kraće vreme. Po nekom mom iskustvu, ako uplatiš sutra, do petka su na bnetu sigurno.

Oko dan meni.. odnosno, ne mogu da tvrdim, jer sam bio stavio ujutru pare i cijeliii dan nisam bio kuci, i nedje oko 10 su bile na account..

[YOUTUBE]1S6QTHwYTLI[/YOUTUBE]

Niko ne progovara, ko će da gleda forum, pored igre. :d

Za sada, odlični utisci, Act V je stvarno dobro odrađen. Serveri rade perfektno (nema laga, nema čekanja na log-in).
Sutra, Adventure mode.:)

I, da, post br. 666, za prve utiske o RoS-u.:p

Ja sam sinoć krenuo optimistično sa t5, oneshot kill me je brzo odvratio od te sulude ideje :D. Inače, nisam ni primetio kad mi je hp sa 75k skočio na 200k. U act 5 sam ušao sa lvl 62, možda zato što sam imao pool i ubio Diabla tačno u dvanaest :) .

Glavni boss ce te odvratiti i od torment 1 ideje :D

Ajde malo dajte utiske i savete ako neko ima pošto ja tek popodne ulazim prvi put in game odakle da krenem sa već postojećim likom

Glavni boss ce te odvratiti i od torment 1 ideje :D

Hehe, nisam mogao duže da igram sinoć (overio onu čarobnicu, ne mogu sad da se setim imena), znači večeras će biti zabavno :D. Nije mi samo jasno odakle tebi toliko materijala za kraft, u 3 sata od početka igre Ilidan je pokupio sve achievemente :)

Prelep je a5 koliko sam uspeo sinoc da odigram nekih 45 minuta.
I mi smo u ponoc ubili diablo-a tacno kada je krenuo RoS i mislim da je i pao neki legend. Odmah sam nagruvao mystic i tu sam se *****ao :D promenio sam stat na amuletu ali odmah je savet da se update-uje jewlery da bi nagruvali gemove..

zaista marquise padaju najopustenije i *** koja je ovo razlika u odnosu na jos juce pa to je neverovatno...

I ja sam capio RoS, mada nisam igrao D3 dugo dugo i potpuno sam ispao iz fazona, tako da cu verovatno krenuti od starta sa crusaderom. Jedini problem... u isto vreme kad mi stize kljuc od G2A zvoni postar i donosi mi kopiju Dark Souls 2 za ps3... agony of choice :)

Igra je region global, pise.

i jel vredi exp tih 4k? ili smo dobili jos 2h novog kontenta? :D

Act 5 ovde nije toliko ni bitan,bitan je ostali sadrzaj koji pruza!Sa ovom ekspanzijom dobijas maltene novu igru!
Glavni boss ce te odvratiti i od torment 1 ideje
Meni je i na master tezini cupavo!:)

Poslednja izmena:
je li, kakav je blizzard po pitanju deljenja naloga? ono, igram ja, a onda kum, pa opet ja...

Vrh Dno