Šta je novo?

Diablo 3

Ja spremio pivo i cips, a ima i kikirikija i ponesto slatko... But no Energy drinks! :)

ne znam za tebe :)
ali ovi sto nonstop igraju samo cota, kako je dosao bonus exp buff oni opet igraju samo cota, kako je povecan bonus exp buff oni opet igraju cota, u ros je jos veci exp per hour znaci opet cota
samo mi nije jasno zbog cega igrati jednu pecinu iznova iznova iznova iznova iznova?

cek ovo ti njima das user name i password od svog battle net naloga i jos im platis za to??

Pa slicno je i za wow. Das im password i username, ne ulazis 3 dana i imas 1-85 , profesije na max i par K goldi..

lol...

Samo sto je u WoWu to nekada mozda imalo smisla, u D3 nema nikakvog, posebno po cenama od 300 dolara za njihov rad od 30 minuta. Osim mozda nekog epeen statusa da se ima pokazati paragon prijateljima.

ali u d3 nema nikakvog pvp contenta, nema nista sto bi moglo da se tretira kao competitive content, jednostavno sve je rng. ne znam kako u takvom svetu rng neko moze da kaze ja sam najbolji, najbolji u cemu?

Pa ocigledno je Blizzard uspeo da zamaze oci igracima kad ih je ogromna gomila koja vija CotA i ostale stvari, pa im je to oblik takmicenja. Maloumni Kongor i Moldran to koriste kao "naslovnicu" za stream takodje (tj. paragon). Pre nego sto je uopste bilo ikakve price o RoS contentu, jedino sto je bilo postovano u ovom topicu su bili screenshotovi ljudi koji su dostigli paragon 100... I eventualna prodaja na RMAH, zato sto se igra bazirala oko AH.

Poslednja izmena:
pa da ali p100 je bio cilj jer nije bilo paragona posle, pa kao evo stigao sam do paragon 100 :) sada nema limita...
a rmah...i nasa jadna drzava... lepo je videti da se proda nesto za neke novce koji su kod nas veliki, dok je to preko bare samo sice za odlazak u prodavnicu u kraju

Regional Launch Times

Reaper of Souls will launch at different times in each Diablo III gameplay region. Please see the below list to learn when the expansion will be available in your preferred region.

For Asia, the expansion will be available to play at 11:00 a.m. PDT on March 24.

3:00 a.m. KST on March 25

2:00 a.m. CST on March 25

For Europe, the expansion will be available to play at 4:00 p.m. PDT on March 24.

23:00 GMT on March 24

00:00 CET on March 25 Ako je tacno tada bi vec trebali da budu serveri online.

01:00 EET on March 25

03:00 MSK on March 25

For the Americas, the expansion will be available to play on 9:00 p.m. PDT on March 24.

10:00 p.m. MDT on March 24

11:00 p.m. CDT on March 24

12:00 a.m. EDT on March 25

1:00 a.m. ADT on March 25

1:30 a.m. NDT on March 25

12:00 p.m. SGT on March 25

3:00 p.m. AEDT on March 25

http://everytimezone.com/

Poslednja izmena:
error #37 :D

Blizzard predlaže da se ulogujemo ranije. Onda nas samo u 00h obaveste da je RoS pušten i to je to.

Once you're in-game and the Reaper of Souls has launched in your region, you'll see a server broadcast message letting you know that the expansion is now available to play. This means you can continuously play Diablo III all night long and jump straight into Act V the moment it’s available!

U, extra! Ty!

Noćas kreće?

sta?

Ljudi mislim da sam sjebao nesto.Cackah nesto po opcijama I vidim stoji mi na English-British za jezik.Prebacio sam samo na English I trazio mi da restartujem klijet.Rekoh ja ok I sad skida nekih 6Gb.Wtf is that?Sta da radim da prekidam il da ostavim da skine.Jel nece da mi pobrise heroje I te stvari?

Pa samo jeb... jezik.-.- to je to onda.Kacim Diablo o kiln.To ne da je glupo nego nema veze sa zivotom.

ne znam bas :D

Pa jel noćas otključavaju RoS?

ne nego sutra posle ponoci

Jaoooooooooooooo isece me na pola je..te :D zamalo da me strefi srcka.:D

il1jaw.gif

Ok, super, taman ne radim u pon, moze da se opika malo.
Nisam odavno pratio temu, gde se kao desava novi ACT 5?

Nazad
Vrh Dno