Šta je novo?

Diablo 3

Dobio sam neku poruku,gde mi se zahvaljuju sto sam preordovao RoS,kliknem na "claim",i sad se ceo zutim!Citiram @illidana sa malim izmenama
jebala ih krila

Poslednja izmena:
a dobro, iskljuci ako ti smetaju :D
meni su bas simpaticna, krivo mi sto nemam i ona bela da kompletiram sva 3

Sada barem znamo ko je kupio RoS!Moglu su da daju neku nagradu na krila,npr. 100% damage boost ili neki prilog u zlatu...:D

jel narucio neko kutiju ?
Obicnu ili collectors edition, svejedno :)

dobijaju se neke karte za hearthstone, pa reko da pitam, mozda neko ne igra :beat:

zar ne bi trebalo da dobije svako ko je uzeo gejm? bez obzira dal je didzital/hardcopy?

da, samo sto onaj ko je uzeo digital preorder preko battle net dobija 20.03. a onaj ko je uzeo preorder negde drugde ili hardcopy mora da redeem key na svom battle net account page do 31.03. da dobije krila

ko je uzeo digitalno, dobice u igri.
ko je uzeo kutiju, dobice kartice sa kodovima (kao one gluposti za free trial i slicno..).
na jednom akauntu mozes da aktiviras max 5 tih kartica :)

ah prebagovao sam nesto :D u slucaju da neko ne igra da ti prosledi.... ko zna sta sam skontao nvm :D

ko je uzeo digitalno, dobice u igri.
ko je uzeo kutiju, dobice kartice sa kodovima (kao one gluposti za free trial i slicno..).
na jednom akauntu mozes da aktiviras max 5 tih kartica :)

Kako da vidim gde sam dobio te karte i kako da ti ih prosledim?

Kako da vidim gde sam dobio te karte i kako da ti ih prosledim?

hvala, ali ne mozes ti, tebi su vezane karte za nalog.
Samo onaj ko kupuje RoS u kutiji, dobija kodove, mi sto smo uzeli digitalno dobijamo karte kada udjemo u Hearthstone :)

btw. da li je neko radio pre order direktno u radnji? kod nas je ovaj vikend 20% popusta, pa gledam da li bih mogao da ostvarim tih 20% popusta na preorder...

Čitao sam da se neki žale na 2h weapons kako ima mali damage i zaista je tako, hoće li to sređivati? I nadam se da sa 70 ajtemima to neće biti slučaj...

Čitao sam da se neki žale na 2h weapons kako ima mali damage i zaista je tako, hoće li to sređivati? I nadam se da sa 70 ajtemima to neće biti slučaj...

problem je sto su sada lvl 60 itemi ustvari lvl60 a ne i63 sto znaci da rolaju lvl 60 dmg umesto 63

kad izadje ros nece biti tog problema

sad ne moras cota da igras vise :)

lol !?!

pa tak sada mora da se iskoristi bonus jos jace

nego sta tek sada treba se vrti cota :d

tumblr_n04s91I3t11t7xeb6o1_400.gif

Poslednja izmena:
znaci i u RoS ce da se vrti cota? tamo je jos veci exp

znaci i u RoS ce da se vrti cota? tamo je jos veci exp

Pa jedino ako je neko retard pa da pored svih onih novina koje se ubace da se igra samo cota. Cota je po meni sada samo neki prelazni period bar meni koji sam poceo sa (P16) novim nalogom pa da imam neki paragon a kada izadje RoS e onda lepo se rade riftovi i duge novine da se nadje sto bolja oprema. No ne bi me cudilo da neki zaljudjenik nastavi idalje da grinda cota da bi imao sto veci paragon.

http://www.ign.com/videos/2014/03/21/diablo-3-reaper-of-souls-collectors-edition-unboxing

Diablo III: Reaper of Souls - Collector's Edition Unboxing

Poslednja izmena:
ko je spreman za RoS ?

BjSJ5P_CMAAjFHt.jpg:large

I onda se ljudi cude kad azijati riknjavaju pri izlasku novih igara. :)

ma kakvi, ovo je za amere..
Azijati dobiju kesicu cipsa za nedelju dana farma

Meni samo nije jasna jedna stvar... Zasto igra izlazi u utorak? :mad: Zasto ne izadje sada, tokom vikenda?

ma kakvi, ovo je za amere..
Azijati dobiju kesicu cipsa za nedelju dana farma

Naravno, ne ocekujem da se u Kini prodaje original Cola i ostali junk food. :p Nego hocu da kazem da se ljudi zgrozavaju kakvi su Azijati sa igranjem igara, a u stvari zapad nije nista bolji.

@mLaki: Zato sto je maintenance Amerikancima u utorak, u slucaju da nesto podje po zlu.

zar se diablo ne igra uz pivo i chips?

Nazad
Vrh Dno