Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
koja je najpovoljnija trenutno kombinacija za PS4? plus ako moze i preko AMEX-a da se plati hahah

Neko je prodavao koriseni ps4 pre neki dan za relativno male novce.

Vi stvarno verujete Ubisoftu oko tih ingame snimaka? Voleo bih da vidim jednu njihovu igru koja je na kraju ispala onakvom kakva je bila na trejlerima, makar i približno. Obaška što je endžin Creeda neopevano i neoptimizovano đubre jer ga verovatno samo dobudžuju još od prvog Assassina...

Skini HQ snimak sa gamersyde-a, iz aviona se vidi da je ovo in-game i totalno dostizno, cak i ona grupa ljudi nije problem. PS4 je lagano sazvakao 3+ miliona poligona u Dark Sorcerer demou. Evo sta PS4 izvlaci u 1080p 60fps [directfeed]:
http://24.media.tumblr.com/c49d46eb36d0d4736230b57fdc8dc15d/tumblr_n2nqv5tRQW1tv27two8_1280.jpg
http://25.media.tumblr.com/eaa7a72c7a13d25fe016af7bb0e0521c/tumblr_n2nqv5tRQW1tv27two7_1280.jpg

Sto se neoptimizovanosti tice na PC-u, obrati se MS-u i DX11 API-u koji jedva podrzava 2 thread-a, a sve preko toga je jad i beda. AC3 i AC4 maltene radi sa istim framerateom i na low i na najjacim podesavanjima grafike, sto jasno govori da je CPU bottleneck. :-/ Sto pre developeri prihvate Mantle/DX12, brze ce se resisiti ovih problema.

Stari lowres alfa screenshotovi u kojima su testirali raspored sveta, steta sto kotaku nije postovao sve sto je leakovano iz tog batcha, sa sve belim kockama koje su stojale umesto zgrada. Ako oces iskopaj te slike na GAF-u.

Poslednja izmena:
Odigrah pocetak od Infamous-a.... Wow.

FANTASTICNO IZGELDA, apsolutno prelepo. Sucker Punch je prevazisao samog sebe.

Pitanje za Magic Mastera, ili nekoga ko je to vec radio... .

Kako se zapravo vrsi diskonektovanje fantoma? Mi smo pokusali, ali nam ne dozvoljava... Da li se radi preko opcije Deactivate All, ili Deactivate My PS4 iz spiska aktiviranih uredjaja? Ako odaberes samo PS4 konzolu, kaze da moze da se deaktivira samo sa konzole!

Ako deaktiviram sve, deaktiviracu i moju VITU, i 2 PS3 sistema... Skontao sam da prikazuje samo trenutno aktivan PS4, ali kako samo njega da diskonektujem? I kako da znam da je to bas onaj PS4 koji hocu da diskonektujem, posto svaki put kada se rename-uje sistem, resetuje na My PS4.

Da li je moguce da su apsolutno svi zaboravili da napomenu "sitnicu" da ne moze da se radi sharing na 3 konzole sa starim accountom na kome je aktivirano vise device-ova?

Najavili su da ce to dobiti i svi koji su uzeli digitalnu verziju [ali smo oko launcha, smo rani adopteri].

Cekaj dok predjemo pa onda kad padnu misljena o igri svih nas forumasa :d

meni do 31 treba da stigne, opet sam se odlucio za disk verziju,stize mi u isto vreme kad i slusalice ima da bude ludilo.

Ja ako nastavim ovim tempom, preći ću je do sutra, 'bem ti zarazu 🙁 😀

U mene je drug presao u cugo odmah haha :d

Ja imam malo vremena za igranje, mozda 2h dnevno uvece ako mi ne iskoci neki random job.

Ne mogu da skinem nove mape za multi KZSF? Imam ps+ pretplatu na psn USA, ne znam da li je tu problem?

Imam dva pitanja, prvo ove konzole iz Madjarske koje se prodaju PS4 + Killzone Shadow Fall Bundle da li radi multiplayer na US accountu ili moram da pravim HU account, drugo pitanje 30 day free PS plus koji se dobija uz PS4 da li se moze iskoristit na US accountu ili isto mora da bude HU account?

Poslednja izmena:
I nije 30 dana free PS+, nego 14 dana.

Da ali uz kuplje ps4 dobija se kartica sa kodom prepisana na 30,dana free.

Šta se najviše igra na PSN-u? Uzeo bih ps4 pa da vidim i koju igru sa njim da poručim 🙂

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno