MagicMaster
Čuven
- Učlanjen(a)
- 12.05.2007
- Poena
- 510
Ja malopre počeo .... ekstra je, uradili intro, odgledaš, Snake te pogleda, i kaže: "Kept you waiting, ha?" 🙂 🙂 🙂 Manijaci...
Jel igrao neko Ground Zeroes na PS4? I na PS3 je grafika i celokupan ambijent odlican, mogu da zamislim tek na HD rez i 60fps...
Oficijelno jedna aktivirana konzola i jedan guest [koji mora biti ulogovan u taj account da bi pristupio igrama]. Guest mozes da isprobas na bilo kojoj konzoli, ali samo jedan guest moze biti ulogovan istrovemeno.cek na koliko konzola moze da se sa istim nalogom instalira ista igrica?
Ova tehnologija je majka za voznje.Ovo je vec pravi nextgen dodatak za ps4...nego kako li ce microsoft da odgovori na ovo cudo?!
Microsoft?!? Ovako....
^ rehostuj sve slike.
Sto se GoW-a u VR-u tice, to je bio samo tech demo.
Todd Foster, Naughty Dog Artist:
I am going to strap a go-pro to my head and feed the video into my VR headset, and wear it around. It will feel like I am in the real world
Dosta je bilo *****avanja sa kompresovanim screenshotovima
A ti nisi procitao sta sam ja rekao,Oculus Rift koristi istu rezouciju, pa ga svi hvale. A 960x1080 je dosta za odlican uzitak, ionako PS4 nikad nece moci veci rez da izbaci preko svog HDMI-a u velikom framerate-u. Da ima DisplayPort, pa ajd...
Risbo, zamisli samo koliko sati uzivanja ces dobiti uz ovo i Truck simulator.... :d
Što da ne, ljudi se već igraju sa ocultus riftom ETC2 😀
[youtube]ipbtMJagv5o[/youtube]
^ pogledaj moj video #2 sto sam stavio ovde, lik je bas pricao o naocarima
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari