Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije sve tacno sta je lik rekao, sef DriveClub-a je napustio posao sam jer je morao putovati 5 sati dnevno do kancelarije a kuci ima jako bolesnog sina. Osnovao je indie studio da bi bio blize porodici.

Nije problem kada ce biti, vec mi se svidja "Complete Edition" naziv, jer ne bi voleo da izadje bez svih dlc-a.

Bas kontam da kupim sluske i mic za PC, kakve su ove za PS4, jel neko nabavio ovdje na forumu? Ja bih ih prevenstveno koristio za PC jer se tu najvise igram, za PS mi nije toliko bitno,
al ako su ove solidne sto da ne.

Uzmi slobodno, odlične su za ove pare bolje nema, jedina zamerka je malo slabiji bas, ali je opet dovoljno, taman kako treba.Na PS4 rade odlično ali na PC-u se gubi koji procenat u kvalitetu, a posebno kada se ide preko kabla, na telefon itd, ipak je pravljeno za sony...

Hvala momci, meni je ovdje bitno da nije "plastican zvuk" nego da zvuci iole normalnije, koliko se da procitati u review-u zvuk je bas dobar. Druga stvar, nesto ne volim wireless oko glave i te gluposti prvenstveno iz zdravstvenih razloga (jer igram par sati dnevno) tako da bi koristio taj 3.5mm izlaz, nadam se samo da se ne gubi bas markantno na kvalitetu i koliko sam razumio mic je built in.

Jer je normalno to da svetlo na dzojstiku svetle belo mesto plavog kad igram neku igricu?

Jer je normalno to da svetlo na dzojstiku svetle belo mesto plavog kad igram neku igricu?

Ne bi trebalo da svetli belo, to meni bude samo u pocetku prilikom paljenja sonija.

Probaj drzati oko 15 sekundi playstation dugme na dzojstiku nakon paljenja sonija, na taj nacin bi trebalo da se resetuje dzojstik pa mozda pomogne.

Developeri sami biraju jacinu i boju za LED. Uskoro cemo dobiti mogucnost da manuelno oborimo intenzitet svetla.

Juce su forumi goreli od aprilili fora, tj prekjuce :type:

Da li neko zna kako da pocnem normalnu sezonu (tipa Italijnska ili Engleska liga) na Fifa 14 a da nije karijera sa jednim igracem ? Isto to pitanje vazi i za NBA2k14 , skroz mi je drugaciji meni nego na kompu ?

nailed_it-s240x320-227191.jpg

Jel vredi multiplejer u The Last of Us?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno