Šta je novo?

LG G2

A gde da instaliram i namestam opet sve...

Evo da potvrdim. Posle ažuriranja na 4.4 D3 GO aplikacija radi normalno. Znači da je definitivno problem do same aplikacije koja se ne slaže sa 4.2.2

P.S. Primetio sam da mi je osvetljenje ekrana sada dosta slabije. Na jakom svetlu sve je ok ali čim je u senci smanjuje osvetljenje na minimum. Postoji li neko podešavanje minimalnog osvetljenja?

Evo da potvrdim. Posle ažuriranja na 4.4 D3 GO aplikacija radi normalno. Znači da je definitivno problem do same aplikacije koja se ne slaže sa 4.2.2

P.S. Primetio sam da mi je osvetljenje ekrana sada dosta slabije. Na jakom svetlu sve je ok ali čim je u senci smanjuje osvetljenje na minimum. Postoji li neko podešavanje minimalnog osvetljenja?

Ubaci lux,u podesavanjima namesti automatsko osvetljenje od koliko do koliko procenta osvetljenosti da ti ide ekran i to je to. U opcijama imas da namestis za dan i noc,na kraju stavi na auto,i vozi :)

Kod mene stisa zvono. Malopre sam stisao kevu :). Mozda nisi radio hard reset pa krenulo da baguje. Ja rekoh uradite reset jer ce da pocnu da se desavaju cudne stvari.

Kod mene stisa zvono. Malopre sam stisao kevu :). Mozda nisi radio hard reset pa krenulo da baguje. Ja rekoh uradite reset jer ce da pocnu da se desavaju cudne stvari.
Meni isto se javi kada stisnem...uradio sam reset, vrv he tako namesteno...

Nema toga u podesavanjima. Sad sam vratio 20b stock kk i naj normalnije stisava (vol- vol+ i power), dakle na sva 3 dugmeta. I na optimus RS i na cloudy pro, na sva 3 radi naj normalnije.

^ Andrija svaka cast za zivce koje imas :) Sto odusta od optimus roma,vidim da je izasla V4 verzija,ljudi kazu da sada sve radi perfektno :)

^ Andrija svaka cast za zivce koje imas :) Sto odusta od optimus roma,vidim da je izasla V4 verzija,ljudi kazu da sada sve radi perfektno :)

Nisam odustao. Bekapovani optimus, 20b i cloudy, pa menjam po potrebi :). Inace sada sam na optimus v4. Zbog flexa sam ga flesnuo, a i fino radi pa cu ostati neko vreme na njemu.

Jel neko zna zašto se ovo pojavljuje na restartu. Probao sam sve varijante sa Disable/Enable Downloads i Download manager (to sam jedino našao na netu), al ništa. Sve radi normalno, ne znam koji je ovo servis i čemu služi. Negde piše od GPlaya, negde od downloads, pojma nemam. Znači urađen je hard reset posle oficijalnog apdejta i vratio sam sve settings i apk iz LG Backup-a (mrsko mi bilo da manuelno sve podešavam), možda je nešto povukao što ne šljaka iz starog sistema...

Poslednja izmena:
Mnogo brzo on nešto izbacuje te verzije - već v4 ...
Tim tempom će za 2 meseca da dođe do v20...

Javljajte kako se ponaša taj rom - jedino on mi deluje da ima perspektivu pored stock kk-a ;)

Jel neko zna zašto se ovo pojavljuje na restartu. Probao sam sve varijante sa Disable/Enable Downloads i Download manager (to sam jedino našao na netu), al ništa. Sve radi normalno, ne znam koji je ovo servis i čemu služi. Negde piše od GPlaya, negde od downloads, pojma nemam. Znači urađen je hard reset posle oficijalnog apdejta i vratio sam sve settings i apk iz LG Backup-a (mrsko mi bilo da manuelno sve podešavam), možda je nešto povukao što ne šljaka iz starog sistema...

Ako si vracao play store i google servise iz backup-a zbog toga je, ako nisi ne znam :)

Da li ti je ubacena SwiftKey tastatura?

To ti je zbog SwiftKey tastature nema da fali ;)
Mnogo ljudi je imalo isti problem

Pređi na Google tastaturu - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.inputmethod.latin

Pa, to nije problem SwiftKey-a, nego LG-a. Kod svih radi koji imaju 4.4.x, jedino na G2 ne radi... Valjda je logika da je LG uprskao... Nexusi, Samsung, Sony, HTC kod svih radi.

Samo ne znam kakve veze ima gapps i SwiftKey?

Jeste, sad sam neki dan ubacio swiftkey i touch pal da vidim koja mi se više dopada, pošto ovi tenikre iz LG-a su izostavili onu fabričku i lepu i funkcionalnu swype. Znači zbog toga je, a evo ja se je..m sa google servisima jedno sat - dva i ništa, hehe.
Hvala.
EDIT: da evo, stavio sam drugu tastaturu kao aktivnu i više se ne pojavljuje. Doduše, skinuo sam neku pro narodnu verziju swiftkey - nije free, probaću drugu verziju. Čisto da vidim, ionako sam već izgubio veče, hehe.

Poslednja izmena:
^ Eto ustanovili smo problem,citao sam na drugim forumima da se zale oko te tastature da se ne gadja najbolje sa KK :)

da se ne gadja najbolje sa LG KK :)

Ispravka :)

Jel ima neko od vas kupljeni SwiftKey da proba?

Čudno da ima problem sa LG G2, a ni sa jednim drugim koji je na KK...

Tačno ne znam šta bih radio bez ove tastature... 2 godine izgradjenog rečnika, toliko istrenirano da piše rečenice... Mislim da bi pre zamenio telefon nego tastaturu....

Probao drugu pro verziju i ovu free sa play store, ista poruka, jedino ne znam da li je taj proces neophodan (čim sve radi očigledno da nije), ili jedan od hrpe glupavih i beskorisnih procesa kao i mnogi drugi koje gura google, hehe. U suštini i tastatura radi normalno, samo ta poruka. Koliko ljudi uopšte radi restart - mesečno možda jednom, jedino što poruka bode oči.

Poslednja izmena:

Tačno ne znam šta bih radio bez ove tastature... 2 godine izgradjenog rečnika, toliko istrenirano da piše rečenice... Mislim da bi pre zamenio telefon nego tastaturu....

*** i ja koristim godinama, ali brzo se čovek navikne na npr google keyboard :)
A i ne morma da jurim apk po netu + ima ćirilica i latinica (hrvatski) ...

*** ja sam kupio :) Ne moram da jurim apk.

Ma gde, nema nijedna tastatura ovakvu predikciju, plus mogućnost korišćenja 2 jezika odjednom i obe predikcije...

*** ja sam kupio :) Ne moram da jurim apk.

Ma gde, nema nijedna tastatura ovakvu predikciju, plus mogućnost korišćenja 2 jezika odjednom i obe predikcije...

Pa to sve može i Google tastatura + svajpuješ na ćirilici :D
5$ je trenutno tako da će da sačeka dok se ne otkloni ovaj bag + kada bude neki popust ...

Što se tiče Antutu testa, da ne tripuju neki kako im je telefon lošiji zbog nekih glupih sintetičkih rezultata, pre je do same aplikacije i optimizovanja, pošto posle današnjeg abdejta opet ide score 32-33k.

Imam ja i ne dobijam takvu poruku. Sve je ok.

Evo ga jos jedan bag u prikazu baterije ne moram objasnjavati, sve se vidi na screenshot-ovima... Lokacije ugasene a fb ih koristi od kada sam skinuo telefon s punjaca, a telefon je minimalno koriscen...

ubyme9ab.jpg

2ujy8e7y.jpg

e3ahyqyp.jpg

Nekad kad napunim bateriju prodje par sati dok padne na 99%.
A nekad padne posle par min.Sta se desava?
Inace se javlja povremeno ovaj problem ali ume da bude iritirajuc.
Na 4.2.2 sam jos uvek.

Meni brzo padne na 99 ako skinem telefon s punjaca odmah cim napise da je pun,ako ga ostavim jos da se puni onda dugo treva da padne na 99%.

A pa to je,bio sam u zurbi i odma sam ga skinuo.
Nista,sad ga dopunjavam pa cu ostaviti jos malo da odstoji.

Vrh Dno