bender_007
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 28.07.2013
- Poena
- 199
jel zna neko kako po da namestim da mi nove kontakte po defaultu snima na google nalog a ne u fon
Ne
Samsung ima praksu da dobije i pre nego sto izadje u prodaju, kao i Nexusi. HTC bude malo zastajkivanja ali to je mozda nedelju dana. Sony isto brzo dobija.
*** slaba zajednica koja prati LG ima udela u tome.
Mada koliko se secam video sam dosta dobrih dev-ova na G2, ali sad da li su odustali ili prodali G2 ne znam. Cudi me da se ovoliko ceka...
Neki su tvrdili da imaju, ali nece da izbace dok se ne postavi bounty, jedan je cak stavio i dokaz. To je bilo jos prve nedelje kad je izasao onaj t-mobile...
Veoma zadovoljan, ovo je bilo prvo punjenje sa KK. Od 100% do iskljucenja.Osvetljenje ekrana sam setao, igranja pola sata, 15 tak minuta razgovora, fb, tapatalk, slusanje muzike... Sve u svemu neki light use a baterija je trajala od juce kada sam se probudio do danas kada sam legao u krevet... Da se ovako nastavi ja sam zadovoljan.
![]()
Pogledajte prilog 138232Pogledajte prilog 138233
Evo mali test baterije. Osetno bolja na kk. Osvetljenje standard 50 in, 60 out. Ja sam prezadovoljan. Wireless, data neprestano ukljuceni, whats app, viber, pozivi oko 15minuta, fb, muzika, par fotki .
Ciganija ako mene pitas... Koliko god CF bio go*no od coveka, on uvek odradi root maksimalno brzo cim se pojavi neki Sammy flagship.
Vidite sa philizom i ayysirom, pa cak i sa dorijem nek se odradi root. Ko ima neku reputaciju na xda nek pita, barem neki staz i barem 500 thanksova...
Jesam flashao. Posaljem rezultate koje sam dobio s raznoraznim testiranjem.
uz art, sa dalvikVM, novi driveri + art, novi driveri + dalvikvm.
Sve u svemu, duplo bolje u quadrantu uz dalvikVM, art+novi driveri cca 32k u antutu, prije toga do 29.
Unutra su jos neki driveri koji nemaju veze s nasim uredjajem, nisam maknuo ali ne stete. gPu driveri su isti. Probao sam skinuti note3 rome i flashati te drivere, ne mogu procijeniti, mislim da na brzini i ne dobijes puno, mozda par fps ali vjerojatno su nesto unaprijedili.
recovery za kk postoji(tj..u ovom obliku u kakvom je sad) a downgrade na 4.2.2 nije uopce kompliciran uz onu vb scriptu sto je netko pravio. Jedan klik, cekas dok ne kaze da kliknes na window enabler i samo dalje na OK.
jel to: "veceras" ima kakve veze s gore navedenim zurkama ?
Na 4.2.2 kada me neko zvao samo pritisnem dugme za utisavanje i on ugasi zvono. Sad na 4.4.2 on mi se javi na poziv kada stisnem to dugme. Jel ima negde da se to konfigurise ili je neki bug?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari