Šta je novo?

LG G2

Adreno 330 driveri - 28.02.2014 ---- za flashanje iz recovery'a --- Ovdje

tj. direkt link: DIREKT

Nisam siguran da li su vec integrirani u nas zadnji 4.4.2 update, mislim da nisu.

EDIT: filecompare kaze da nisu isti (barem ne s ovima u cloudypro II)

Poslednja izmena:
jel zna neko kako po da namestim da mi nove kontakte po defaultu snima na google nalog a ne u fon

Odnedavno sam na ovom forumu,a i nesto nemam prevelikog vremena da listam razne teme ovde o drugim telefonima,ali me zanima jedna stvar.

Da li se na jos nekom telefonu ovoliko cekalo da se dobije root za KK? :)

Ne :)

Samsung ima praksu da dobije i pre nego sto izadje u prodaju, kao i Nexusi. HTC bude malo zastajkivanja ali to je mozda nedelju dana. Sony isto brzo dobija.

*** slaba zajednica koja prati LG ima udela u tome.

Mada koliko se secam video sam dosta dobrih dev-ova na G2, ali sad da li su odustali ili prodali G2 ne znam. Cudi me da se ovoliko ceka...

Poslednja izmena:
Ne :)

Samsung ima praksu da dobije i pre nego sto izadje u prodaju, kao i Nexusi. HTC bude malo zastajkivanja ali to je mozda nedelju dana. Sony isto brzo dobija.

*** slaba zajednica koja prati LG ima udela u tome.

Mada koliko se secam video sam dosta dobrih dev-ova na G2, ali sad da li su odustali ili prodali G2 ne znam. Cudi me da se ovoliko ceka...

Neki su tvrdili da imaju, ali nece da izbace dok se ne postavi bounty, jedan je cak stavio i dokaz. To je bilo jos prve nedelje kad je izasao onaj t-mobile...

Veoma zadovoljan, ovo je bilo prvo punjenje sa KK. Od 100% do iskljucenja. :) Osvetljenje ekrana sam setao, igranja pola sata, 15 tak minuta razgovora, fb, tapatalk, slusanje muzike... Sve u svemu neki light use a baterija je trajala od juce kada sam se probudio do danas kada sam legao u krevet... Da se ovako nastavi ja sam zadovoljan. :D

ygygusut.jpg

Ubacih i ja KK, nisam još wipe-ovo, da vidim prvo kako se ponaša i hoće li uopšte trebati. Pametnije je bilo da sam ostao na 4.2., čekaćemo mi na KK root kao mečka drenjke, stegao mu je Google security kao patka bulju. Ali eto, povuklo me, nisam odoleo. Bar knock on radi savršeno, a slušalice retko koristim.

Neki su tvrdili da imaju, ali nece da izbace dok se ne postavi bounty, jedan je cak stavio i dokaz. To je bilo jos prve nedelje kad je izasao onaj t-mobile...

Ciganija ako mene pitas... Koliko god CF bio go*no od coveka, on uvek odradi root maksimalno brzo cim se pojavi neki Sammy flagship.

Vidite sa philizom i ayysirom, pa cak i sa dorijem nek se odradi root. Ko ima neku reputaciju na xda nek pita, barem neki staz i barem 500 thanksova...

Meni i slusalice rade odlicno... za root mi se ne zuri, za sada nemam zamerki ni na ovaj stock.

Veoma zadovoljan, ovo je bilo prvo punjenje sa KK. Od 100% do iskljucenja. :) Osvetljenje ekrana sam setao, igranja pola sata, 15 tak minuta razgovora, fb, tapatalk, slusanje muzike... Sve u svemu neki light use a baterija je trajala od juce kada sam se probudio do danas kada sam legao u krevet... Da se ovako nastavi ja sam zadovoljan. :D

Lep score ali kad stavljas shotove za bateriju obavezno stavi i preostala dva.

Možda se ovoliko čeka jer već postoji opcija za rut KK sa koga upravo pišem ...
Mada jeste relano cimanje pogotovo što je mnogo vremena prošlo ...

uploadfromtaptalk1395368606606.jpguploadfromtaptalk1395368642667.jpg

Evo mali test baterije. Osetno bolja na kk. Osvetljenje standard 50 in, 60 out. Ja sam prezadovoljan. Wireless, data neprestano ukljuceni, whats app, viber, pozivi oko 15minuta, fb, muzika, par fotki .

Poslednja izmena:
Pogledajte prilog 138232Pogledajte prilog 138233

Evo mali test baterije. Osetno bolja na kk. Osvetljenje standard 50 in, 60 out. Ja sam prezadovoljan. Wireless, data neprestano ukljuceni, whats app, viber, pozivi oko 15minuta, fb, muzika, par fotki .

Baterija na ovom telefonu objašnjava - ja sam prezadovoljan :)

Adreno 330 driveri - 28.02.2014 ---- za flashanje iz recovery'a --- Ovdje

tj. direkt link: DIREKT

Nisam siguran da li su vec integrirani u nas zadnji 4.4.2 update, mislim da nisu.

EDIT: filecompare kaze da nisu isti (barem ne s ovima u cloudypro II)

Da li si instalirao ovo i vredi li se cimati ?
Koliko kontam ovo je drajver za GPU i to za Nexus 5, mada ne predstavlja problem pošto je identičan hardver kao na našem telefonu ?

Ciganija ako mene pitas... Koliko god CF bio go*no od coveka, on uvek odradi root maksimalno brzo cim se pojavi neki Sammy flagship.

Vidite sa philizom i ayysirom, pa cak i sa dorijem nek se odradi root. Ko ima neku reputaciju na xda nek pita, barem neki staz i barem 500 thanksova...

Ja bih, ali nemam još dobac na xda :D
Ali zato bender_007 ima :D

Bender Bender he's our man ne can't do it no one can !!!

Poslednja izmena:
Jesam flashao. Posaljem rezultate koje sam dobio s raznoraznim testiranjem.
uz art, sa dalvikVM, novi driveri + art, novi driveri + dalvikvm.

Sve u svemu, duplo bolje u quadrantu uz dalvikVM, art+novi driveri cca 32k u antutu, prije toga do 29.
Unutra su jos neki driveri koji nemaju veze s nasim uredjajem, nisam maknuo ali ne stete. gPu driveri su isti. Probao sam skinuti note3 rome i flashati te drivere, ne mogu procijeniti, mislim da na brzini i ne dobijes puno, mozda par fps ali vjerojatno su nesto unaprijedili.

recovery za kk postoji(tj..u ovom obliku u kakvom je sad) a downgrade na 4.2.2 nije uopce kompliciran uz onu vb scriptu sto je netko pravio. Jedan klik, cekas dok ne kaze da kliknes na window enabler i samo dalje na OK.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2673143 Evo ga v4 sa sve ART -om KOJI SLJAKA ....

Ghangelog
* Aroma Installer With Some Mods

* Fixed ART No Network Bug

* Update GApps

* AD Away Host File

* Add Script To Auto Backup the Old Baseband

* Update Patch For D80x With Custom Recovery Support, Thanks@Savoca

* Add Support For D805 And D806

* Add Support For F320x

* Add 3 Way Reboot Menu

* Add FmRadio

* Fixed FC In Lockscreen Wallpaper

* Fixed USSD Bug

* Fixed No Mic In Speaker In Call

* Enable Path Input On The Stock Keyboard

* New Camera With ART Support Thanks @xdabbeb

* Removed Alot Of Useless Apps

knock kode izgleda nikada nece proraditi na pravi nacin kako treba raditi,ali je i nepotreban do bola,jednostavni knock on nije bilo potrebe ni sminkati lose...

Poslednja izmena:
Jesam flashao. Posaljem rezultate koje sam dobio s raznoraznim testiranjem.
uz art, sa dalvikVM, novi driveri + art, novi driveri + dalvikvm.

Sve u svemu, duplo bolje u quadrantu uz dalvikVM, art+novi driveri cca 32k u antutu, prije toga do 29.
Unutra su jos neki driveri koji nemaju veze s nasim uredjajem, nisam maknuo ali ne stete. gPu driveri su isti. Probao sam skinuti note3 rome i flashati te drivere, ne mogu procijeniti, mislim da na brzini i ne dobijes puno, mozda par fps ali vjerojatno su nesto unaprijedili.

recovery za kk postoji(tj..u ovom obliku u kakvom je sad) a downgrade na 4.2.2 nije uopce kompliciran uz onu vb scriptu sto je netko pravio. Jedan klik, cekas dok ne kaze da kliknes na window enabler i samo dalje na OK.

syqa4u6u.jpg

e8u7umah.jpg

Sa starim driverima. Sa novima znatno losije..

Evo odvrtio i quarant ali professional, standard mi baca..

12775 score
cpu: 38918
mem 14181
i/o 7850
2d: 744
3d: 2182

^ Veceras se sa Jishnu fix radi gangbang :d

Ne brate nemam ja vise vremena za zurke, mislio veceras se bakcem oko telefoncica.
PS.Ma kakav jishnu xdabeb ga sije :)

Odradih i wipe, nešto Maps nije mogao da uhvati lokaciju, sad opet radi lepo. I stvarno, na ovom telefonu wipe iz boot menija nije isti kao factory reset, primetio sam da posle reseta dosta postavki telefona nije vraćeno na default vrednosti, valjda neće praviti razliku.

Isprobao sam i zvuk na slušalicama i taman kad sam pomislio da sam srećković i nemam bag sa zvukom na KK, kad evo ga! Kad ima puno zvuka na tačno nekoj frekvenciji, otprilike neki srednji bas, počne u levoj slušalici da se javlja kao neko drndanje, otprilike kao kad probijaju stari loši zvučnici. Tako malo drnda, pa se smiri, nije posebno glasno i ne javlja se toliko često, ali definitivno nervira kada se javi i pojačava se sa jačinom zvuka.

I da pitam, šta tačno radi disable aplikacije? Ne uklanja ih iz telefona, ali ih makne iz liste?

^ Disable aplikacije,aplikacija se ne pokrece sama od sebe,i ne zauzima ram memoriju. Kada hoces da je koristis iznova,enable i to je to

Disabla ih od svega ali su na telefonu. Nema updejta za njih, ne pokrecu se itd. Na starijim verzijama androida su se maps, street, music itd palili. Cijelo vrijem upaljeni.

Ili se desavalo da odem na drugi racun na gmailu i vidim da sam na primarnom online..i gledam WTF..a ne vidim da je hangouts upaljen.. sve zahvaljujuci google services..

tako da..

Na 4.2.2 kada me neko zvao samo pritisnem dugme za utisavanje i on ugasi zvono. Sad na 4.4.2 on mi se javi na poziv kada stisnem to dugme. Jel ima negde da se to konfigurise ili je neki bug?

Na 4.2.2 kada me neko zvao samo pritisnem dugme za utisavanje i on ugasi zvono. Sad na 4.4.2 on mi se javi na poziv kada stisnem to dugme. Jel ima negde da se to konfigurise ili je neki bug?

Kod mene stisa zvono. Malopre sam stisao kevu :). Mozda nisi radio hard reset pa krenulo da baguje. Ja rekoh uradite reset jer ce da pocnu da se desavaju cudne stvari.

Nazad
Vrh Dno