Šta je novo?

LG G2

ok..posto kk izgleda nista nije popravio sa kamerom a samo unazadio audio, odlucio sam da ostanem na 4.2.2.. e sad, ko ce me uputiti da mi skrati muke, najbolji nacin za root , twrp I fix za kameru za 4.2.2 .. LG G2 D802 16GB CRNI Telenor

ok..posto kk izgleda nista nije popravio sa kamerom a samo unazadio audio, odlucio sam da ostanem na 4.2.2.. e sad, ko ce me uputiti da mi skrati muke, najbolji nacin za root , twrp I fix za kameru za 4.2.2 .. LG G2 D802 16GB CRNI Telenor

Имаш у теми 30-ак страница уназад комплетан туторијал баш за то што ти тражиш ;)

Kamera je ista na KK,sinoc testirao tako da je to to.
Ostajem na 4.2.2 sto je duze moguce.

Ljudi znam da ce ovo biti malo deblno pitanje ali ja na ovom telefonu ne mogu da nadjem GPS. U quick settings-u je sve stiklirano i jedino slicno GPS-u je location ikona. Ni u samim podesavanjima nigde ne mogu da nadjem nista za GPS.

Da li gresim negde?? :wall:

Camera na cloudyproII V1.1 je extra pogotovo ubacena opcija slow motion ,art i dalje radi besprekorino , popravljen radio jedino sto ostaje je knock on code da radi kako treba.
@Andrija321 ne verujes kakav je flex lockscreen:D

Jel taj flex lockscreen onaj što je i u flex romovima , ima onu foru da se tiltuje?

Ljudi znam da ce ovo biti malo deblno pitanje ali ja na ovom telefonu ne mogu da nadjem GPS. U quick settings-u je sve stiklirano i jedino slicno GPS-u je location ikona. Ni u samim podesavanjima nigde ne mogu da nadjem nista za GPS.

Da li gresim negde?? :wall:

Isto sam tako i ja prošao, hehe. Kad uključiš Location, gore imaš i opciju Mode, ako želiš samo Gps, štikliraš donju opciju.

Poslednja izmena:
Bolji je od optimusa v4. Optimus jos ima dosta bagova, a na ovom jos ni jedan bag nisam uocio :), mada tek sam 24h na njemu ;-)

Svaka preporuka, sinoc sam fleskao ovaj, definitivno bolji od v1.0 ...
PS. Vidim ja nesto mu spor kad cujem dalvik zbog xposed :) sa artom je sve ovo druga prica...

Našo sam mu manu :p

LGVideoeditor i LGDictionary ne rade pod ART-om a VUTalk ne može da se isključi u opcijama.

Praktično sitnice ;-)

Našo sam mu manu :p

LGVideoeditor i LGDictionary ne rade pod ART-om a VUTalk ne može da se isključi u opcijama.

Praktično sitnice ;-)

Tako nikad u zivotu neces naci nesto za sebe :D :D :D ,Stephen Hawking je 2010-te ustanovio da savrsensto ne postoji niukakvom obliku pa se necemo nadati ni u kuvanim romovima ;) :D
PS. Nista od toga mi ne treba samo brzina ;)

Poslednja izmena:
Tako nikad u zivotu neces naci nesto za sebe :D :D :D ,Stephen Hawking je 2010-te ustanovio da savrsensto ne postoji niukakvom obliku pa se necemo nadati ni u kuvanim romovima ;) :D
PS. Nista od toga mi ne treba samo brzina ;)

Tehnika ne može da bude savršena, ali zato druge stvari u životu mogu ;)

Sad ste me napalili sa ovim review-om,a zaista nemam snage da se vracam na 4.2.2 pa sve iznova da radim,jer ako nesto zbrzam i zeznem mislim da cu ga olupati o zemlju :)
Cekam jos par zapazanja u vezi cloudy pro 2 roma pa ako budem imao snage odradicu sve ponovo pa da ga probam.

Te aplikacije u zivotu nisam upalio niti cu :). Samo ne palite art. Ja sam se navuko na njega :), sad bez njega telefon mi je smesan. Pocinjem da vidim lagove koje nisam video pri skoku sa 4.2 na 4.4.

Pa nije moguce da je toliko vidljiva razlika izmedju Arta i Dalvika....kod mene na stok KK 20A leti sve, kako bi onda te bilo sa Artom

Pa nije moguce da je toliko vidljiva razlika izmedju Arta i Dalvika....kod mene na stok KK 20A leti sve, kako bi onda te bilo sa Artom

Mnogo velika razlika, bar je ja vidim :). Stalno sam u multi taskingu i tu je art tata, a i same aplikacije su dosta brze... merio sam i vreme 7 istih aplikacija otvorio na dalvik pa na art. Art wins by 8 secs :).

Vrh Dno