To se dve razlicite ploce.
Ovu drugu za koju si ostavio link provereno radi sa 3 280x vapor, 3 270 sapphire dual x ...
verovao ili ne al već sam čuo za slučaj da GA grafa ne radi na GA ploči![]()
jel stvarno misliš da ljudi imaju pci zvučne u rigovima![]()
gpu z ocitavaa gde to moze da se vidi temp fana?? :S:
gpu z ocitava
no nije to ono sto me nervira... vec zvucna kad ubacim u PCI slot, sad... ja nju gurnem do kraja, da ne moze dalje, ali se i dalje bez obzira na to klati levo desno ko luda, msm stoji ona mirno, ali kad je malo pipnes, bez problema se pomeri... izgleda da ju je pre samo sraf u kucistu drzao stabilnom, a sad kad sam izbacio celu maticnu iz kucista i stavio na neku plasticnu resetku, nemam za sta da pricvrstim zvucnu... a za divno cudo, graficka radi bez ikakvih problema i ne pomera se levo desno...
probah sve slobodne slotove, svuda tako, win prepoznaje zvucnu, drajveri su instalirani, ali zvuka nema...
pokusacu jos da reinstaliram drajvere, ako to ne pomogne, vracam celu maticnu u kuciste, gde joj je i mesto, i kupujem pci extender i polovinu rig-a, tj samo deo gde mogu da zakacim graficke, "donji deo" zelim da mi bude u kucistu... *** kolko drkanja oko gluposti...
Vec drugi radimax od 625 wati mi crkava..jedan upravo danas..a opterecenje oko 450 wati ..koje g... od napajanja ..ovaj raidmax od 825 wati i ako napaja samo 2 undevoltovane 280x tj max 600 w vruc no stop ..a pogledam u emmiu prodaju za 14 000 raidmax od 850 w pa ko se za****
Vec drugi radimax od 625 wati mi crkava..jedan upravo danas..a opterecenje oko 450 wati ..koje g... od napajanja ..ovaj raidmax od 825 wati i ako napaja samo 2 undevoltovane 280x tj max 600 w vruc no stop ..a pogledam u emmiu prodaju za 14 000 raidmax od 850 w pa ko se za****
imam problem -_-
kada sam nabavio masinu za kopanje (pre nesto vise od mesec dana), prvih par dana sam se zezao sa LTCom, namestao sve i to je lepo radilo, onda sam video maxcoin i kopao sam ga evo do sada. i sada rekoh ae da pustim da kopa LTC kad ono nece... Ista podesavanja u guy mineru, sve isto, isti pool, isti clock i pise Connection Problems... Probao sam i na WeMineLTC, isti problem, kako to da je ranije radilo a sada nece
Na 270x stavljate molexe na ekstenderu prikljucene ili jok? Ss 860km napajanje, AsRock Pro btc h61 ploca, msi 270x gaming kartice.
Imam i dvije safirke 270 bez molexa ekstenderi , dal da ih mijenjam? Chieftec BPS 850 ih gura.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari