au *** kako me nervira komp...
izvadio sam komplet maticnu sa ostalim hardverom iz kucista, da bi mi malo opala temp graficke, ocekivao sam da ce se spustiti max 10c, kad ono samo 3 stepena, sa 79 se spustilo na 76, uz nesto nizi rpm nego pre...
mozda zato sto mi je mala i uska soba, pa se lako zagreje...
no nije to ono sto me nervira... vec zvucna kad ubacim u PCI slot, sad... ja nju gurnem do kraja, da ne moze dalje, ali se i dalje bez obzira na to klati levo desno ko luda, msm stoji ona mirno, ali kad je malo pipnes, bez problema se pomeri... izgleda da ju je pre samo sraf u kucistu drzao stabilnom, a sad kad sam izbacio celu maticnu iz kucista i stavio na neku plasticnu resetku, nemam za sta da pricvrstim zvucnu... a za divno cudo, graficka radi bez ikakvih problema i ne pomera se levo desno...
probah sve slobodne slotove, svuda tako, win prepoznaje zvucnu, drajveri su instalirani, ali zvuka nema...
pokusacu jos da reinstaliram drajvere, ako to ne pomogne, vracam celu maticnu u kuciste, gde joj je i mesto, i kupujem pci extender i polovinu rig-a, tj samo deo gde mogu da zakacim graficke, "donji deo" zelim da mi bude u kucistu... *** kolko drkanja oko gluposti...