Tihi_Bandit
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 20.05.2013
- Poena
- 170
280e plus pdv dilerska nabavna![]()
nesto mi nije hitno da placam 370e njihovu karticu, ti izvoli
280e plus pdv dilerska nabavna![]()
A preko asusi 280x ispod 260e. Strasno
tesko da ce na 850 napajanju..pre mislim da ce nvidija da izbaci neku dobru kartu za kopanje ..ovo sto ati izbacuje je sve staro vec 2 godineMa za mesec dana ima da planu oglasi sa 280x za 260e i 290 za 330e.
Nego, niko ne komentarise AMD najavu za novi dual gpu "r9 290x2". Navodno izlazi za mesec mozda malo jace i imace 2x8 pin-a i cenu od 1000e. Mene samo zanima da li je u pitanju 290 x2 ili 290x x2. Ako je ovo drugo, to ce biti bomba karta sa 2 Mh/s. Dve takve nabosti u plocu i na 850w napajanju, milina.![]()
Pa imam i ja svog strugara. Dimketov modifikovan rig je u pitanju, 20 cm siri
ako ti je kućište na podu možeš da poturiš nešto na dva mesta i da osloniš grafu na to. ja sam jedno vreme držao 2 zvona od cdova i na njih naslonio kartu na ekstenderu
Ima li neko iskustva sa "novim" usb pci-e extenderima...Obične (i sa mulexom) smo apsolvirali kako mogu da naprave sr*nje na rigu (ploči) i da se preventivno mogu preseći "žice" da se to spreči. Kako stvari stoje sa gore pomenutim usb pci-e extenderima pošto vidim da se sve češće nude po oglasima?
Hvala na odgovoru...pretpostavio sam da je dobar kvalitet a dužina im je još jedan plus, medjutim kao što sam nagovestio u prethodnom postu, interesuje me da li zbog povlačenja struje kroz pci-e može da optereti ploču i sprži 24pinski konektor kao što se to dešavalao sa "običnim" (i sa mulexom zbog lošeg kvaliteta) extenderima....?Ovi novi bi trebali da budu sigurni. Mnooogo su kvalitetniji, jednostavno ne mogu da se porede. A najbolja stvar po meni je to sto je kabl 50-60cm dugacak i sto grafike mogu da se ludacki razmaknu. Evo su kod mene 4 komada koji su drugaru stigli. Kod mene su tek sat vremena, nisam stigao ni da ih probam, moram na posao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari