Šta je novo?

LG G2

Nisam bas primetio neki prblem kardinalni sa zvukom, radio mi apsolutno ne treba jos manje knock code..Ali veruj mi ne verujes sto se tice brzine nema ravnog...

Meni i sada radi super KK, par milisekundi brže ili sporije mi ne znači previše ...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2681205
Ovu metodu sam koristio i sve je proslo glatko.
Sad imam recovery a radi i xposed onaj poslednji sto je izbacen.

Ima i ova metoda koja je možda bolja - http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=51090202&postcount=43

Poslednja izmena:
upe3ary2.jpg

Evo ga, dakle samo guranje libart.so ne pije vodu :-(

Nadam se da je to istinito i za g2 kk.
Nasao sam drugu metodu ali.. :D, bolje kad dodjem kuci. Znam da ce biti bootloopa a nemam volje reinstall appova praviti.

Nešto mi nije jasno. Na 4.2.2 stock tastatura je imala i swipe opciju, ovde nikako da nađem, jel može neko da kaže tačno - ima ili nema? Znam da postoje raznorazne druge, ali meni je stock najlepša.

Poslednja izmena:
Andrija, ako si probao stock kk, kako ti radi na tom romu na kojem si sad knockON ? U usporedbi sa stock kk ?

:) Ma moram recovery..sit sam ovoga.

Nema swype nego neki glupi handwrite.

Uf, baš šteta, vizuelno najlepša (bar meni), kao i onaj numeričko/interpunkcijski red skroz gore, baš zgodno, nisam ni jednu takvu tastaturu video, stvarno šteta, baš sam se bio navikao na nju... Skinuo sam neku narodnu, Swiftkey 4.4.0.230, samo da su lepši tasteri kao kod LG tast. bilo bi savršeno, hehe. (Ili da samo malo može da se poveća razmak izm. tastera, lepše bi delovalo, nekako su zbijeni).

Poslednja izmena:
Uf, baš šteta, vizuelno najlepša (bar meni), kao i onaj numeričko/interpunkcijski red skroz gore, baš zgodno, nisam ni jednu takvu tastaturu video, stvarno šteta, baš sam se bio navikao na nju... Skinuo sam neku narodnu, Swiftkey 4.4.0.230, samo da su lepši tasteri kao kod LG tast. bilo bi savršeno, hehe. (Ili da samo malo može da se poveća razmak izm. tastera, lepše bi delovalo, nekako su zbijeni).

Probaj touch pal. Ja samo nju koristim, a sve sam ih probao. Ima brdo opcija.

Probah samo da se nasmejem ovaj handwrite. Oni nisu normalni, kome jos to treba, kad kod swipe-a u jednom potezu napišeš celu reč, a ovde još par puta moraš po neko slovo da ga prihvati,... stvarno ne razumem, zašto pokvariti nešto dobro, da ne pričam o ostalim dugo očekivanim popravkama, hehe.

Ako ti nije problem,provjeri opet sjutra na Suncu,jer se ni meni ne vidi nista na ambijentalnom osvetljenju,koliko god se primicao i cistio ne vidi se nista,al kad se.iznese na Sunce vide se 2-3 linijice :(

Evo upravo sam gledao displej na suncu, nema nigdje packe, na zalost nemam cime da uslikam da vidis.

Probaj touch pal. Ja samo nju koristim, a sve sam ih probao. Ima brdo opcija.

+100 I ja je koristim. Skroz funkcionalna, ima ćirilicu, latinicu, lako prebacivanje jezika, menjanje oblika tastature. Za latinicu ima izgled kao na starim telefonima sa devet tastera i uz upaljenu opciju predviđanja teksta, sa jednom rukom kucaš skoro kao sa dve na qwerty. :)

Evo upravo sam gledao displej na suncu, nema nigdje packe, na zalost nemam cime da uslikam da vidis.

I kod mene se na Suncu vidi par ogrebotinica i to svakaka po drugačijim uglom. Probao sam da uslikam sa fotoaparatom ali ne mogu da ih vidim na malom ekranu, pa sam na slepo napravio par bezuspešnih slika. :)
Ja sam na svakom telefonu posle nekog vremena imao ogrebotnice. Ali pri upotrebi mi nikad nisu upadale u oči. Ne možeš ti to sačuvati. Džaba Gorilla Glass panciri i sl. :)

Ok, hvala, instalirao sam i nju pa ću vremenom videti koja mi više odgovara...

Ako te ne mrzi,ipak ti stavi screen protector..kako sam vidio po foruma,dosta se njih zali,cak su prozvali te linije fantomske,odjednom se pojave,neki pominju da je u pitanju premaz preko displeja,da se ustvari on grebe valjda. A ja cu probati polir pastu koja pomaze sa gorilla glass stajlom..evo post o cemu se radi .http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1449275

Ma planiram vec mjesec dana i nikako da je stavim, ali gledacu da to rijesim ovih dana.

Kakva vam je situacija sa baterijom na KK.. ?
Menu deluje da je brze trosi... + mi je mob posle hard reseta prazan...
Bio je krcat, od 32 gb imao sam oko 1,5 free i misljenja sam da je sporije trosio bateriju nego sad ovako klot :trust:

I kod mene se na Suncu vidi par ogrebotinica i to svakaka po drugačijim uglom. Probao sam da uslikam sa fotoaparatom ali ne mogu da ih vidim na malom ekranu, pa sam na slepo napravio par bezuspešnih slika. :)
Ja sam na svakom telefonu posle nekog vremena imao ogrebotnice. Ali pri upotrebi mi nikad nisu upadale u oči. Ne možeš ti to sačuvati. Džaba Gorilla Glass panciri i sl. :)

E to,ista stvar..stvarno treba da se ostro okrene ka Suncu i onda se pojave..jesu stvarno jedva vidljive al bode oci..nista,ako uspijem da ih uklonim sa ovom pastom,odma stavljam screen protector,a bas sam se ponadao da mi nece biti potreban :(

Jel preko kompa da radim preko LG PC Suit-e?

Da li je dovoljno 55 % baterije da odradim update?

Vrh Dno