Šta je novo?

LG G2

Da li zna neko kako da resim brzo praznjenje baterije? google play services mi ubija bateriju
2014-03-17-14-46-50[1].png
koristim portovani g pro 2 rom v3

Ugasi lokacije ako nisi.

Ugasi lokacije ako nisi.
Lokacije su ugasene
Ili samo reporting ako nije
Reporting mi je bio ukljucen sad sam iskljucio

Verovatno je bio neki bag, do sada nisam ukljucivao gps na ovom romu. Jutros sam ubacivao fotografiju na G+ i probao da joj stavim lokaciju, nije mi uspelo. Evo sada je uspeo da locira poziciju trebalo je oko 5min i morao sam da izadjem napolje, nakon prvog lociranja sada radi to dosta brze 5-10sec.
hvala vam na pomoci

Poslednja izmena:
Nije bug, klasičan primer uključenog reportinga :)
Mislim da bi sad mogao i da uključiš lociranje preko mreža.

Poslednja izmena:
Da li zna neko kako da resim brzo praznjenje baterije? google play services mi ubija bateriju
koristim portovani g pro 2 rom v3
Hm kod mene 3% sa high accuracy lokacijom. 9 sati na bateriji 90%. Do duše samo 50min soc.
Location reporting off.

Poslednja izmena:
Jedna molba za sve korisnike G2 telefona.. ocistite maximalno display,i zagledajte ga sa svih strana na jacem svijetlu i recite vasa iskustva,da li neko ima sitne ogrebotinice,linijice jedva vidljive ali ipak prisutne. Meni ima na 2-3 mjesta i jako sam iznenadjen,jer koliko je pazen a jos Girilla glass 2 zastita,nema mi logike kako se ovo desilo.

Jedna molba za sve korisnike G2 telefona.. ocistite maximalno display,i zagledajte ga sa svih strana na jacem svijetlu i recite vasa iskustva,da li neko ima sitne ogrebotinice,linijice jedva vidljive ali ipak prisutne. Meni ima na 2-3 mjesta i jako sam iznenadjen,jer koliko je pazen a jos Girilla glass 2 zastita,nema mi logike kako se ovo desilo.

Isti problem, folija od prvog dana maximalno cuvan i imam micro ogrebotinice dve...

Nakon mjesec i po koristenja bez folije nema ni packu.

Ja nisam primetio ogrebotinice. Pre mesec dana sam stavio GEARMAXX screen protector extra je kvalitet.

^Ma to su mikro ogrebotinice , jedva primetis pod svetlom i to bas da se udubis ....

Ja sam to vec objasnio bio kako se radi,znaci izgasis fon,palis ga zajedno sa volume down i cim se pokaze logo LG pusti power pa opet pritisni i pojavice se meni za hard reset sa svim objasnjenjima..
A reset iz telefona je soft reset sistema,isto se upisuje sistem al se ne brise kompletan telefon vec samo ono sto si instalirao od aplikacija i sistem a hard reset brise sve to plus internu memoriju,slike,muziku,sve sto imas..

Meni sve to izbrisao kada sam pokrenuo iz telefona.

Obavezno prekopirajte sve što vam treba iz telefona, jel posle hard reseta, sve nestaje. Kao i sinhronizovati google account i LG Backup. Ovaj drugi jako lepo radi, možeš vratiti sve ili pojedinačno, ja to do sada nisam nikad radio, pa sam baš zadovoljan, sve do najsitijih podešavanja ikonica na ekranu i sl. može da se vrati.

Obavezno prekopirajte sve što vam treba iz telefona, jel posle hard reseta, sve nestaje. Kao i sinhronizovati google account i LG Backup. Ovaj drugi jako lepo radi, možeš vratiti sve ili pojedinačno, ja to do sada nisam nikad radio, pa sam baš zadovoljan, sve do najsitijih podešavanja ikonica na ekranu i sl. može da se vrati.

Jesi li sad isprobao igrice,testove,kameru..kako se sad ponasa?

^Ma to su mikro ogrebotinice , jedva primetis pod svetlom i to bas da se udubis ....

Da,al opet ne bi trebalo da ih ima..gorila glass 2 je u pitanju a telefon mi nidje iz auta i trenerke ne izlazi..nikakvu logiku ne mogu naci za ove linijice..

Isti problem, folija od prvog dana maximalno cuvan i imam micro ogrebotinice dve...

Ovo predpostavlham misliš na ogrebotinuce prije screen protectora a ne na SP?

Nakon mjesec i po koristenja bez folije nema ni packu.

Ako ti nije problem,provjeri opet sjutra na Suncu,jer se ni meni ne vidi nista na ambijentalnom osvetljenju,koliko god se primicao i cistio ne vidi se nista,al kad se.iznese na Sunce vide se 2-3 linijice :(

Poslednja izmena od urednika:
Sve radi ok, bez cepkanja, doduse ne igram se, ali instalirao sam i probao Subway Surfers, čisto i glatko. Kao što rekoh, kamera isto - dropuje na 15fps u slabo osvetljenom (a ne govorim o mraku), ali ima sitnica koje primetim, kao auto-osvetljenje mnogo brže reaguje, u tapatalku je baš cepkalo pri brzom skrolovanju stranice, sad ide lepo glatko,...

Ako ti nije problem,provjeri opet sjutra na Suncu,jer se ni meni ne vidi nista na ambijentalnom osvetljenju,koliko god se primicao i cistio ne vidi se nista,al kad se.iznese na Sunce vide se 2-3 linijice :(

Vazi, provjericu, slikacu ako budem imao cime.

Sve radi ok, bez cepkanja, doduse ne igram se, ali instalirao sam i probao Subway Surfers, čisto i glatko. Kao što rekoh, kamera isto - dropuje na 15fps u slabo osvetljenom (a ne govorim o mraku), ali ima sitnica koje primetim, kao auto-osvetljenje mnogo brže reaguje, u tapatalku je baš cepkalo pri brzom skrolovanju stranice, sad ide lepo glatko,...

Bas mi je sad ubio volju za update :( .. jer mi je zbog kamere najvise bio potreban update,mada i auto osvijetljenje nije bajno na 4.2.2..vjerovatno cu onda samo rutovati 4.2.2 i flesivati fix za kameru,jer ne znam ima li benefita raditi update pa opet morati raditi root pa flesh..pfff,stvarno su ******i ispali kad nisu sredili kameru.. :(

Bas mi je sad ubio volju za update :( .. jer mi je zbog kamere najvise bio potreban update,mada i auto osvijetljenje nije bajno na 4.2.2..vjerovatno cu onda samo rutovati 4.2.2 i flesivati fix za kameru,jer ne znam ima li benefita raditi update pa opet morati raditi root pa flesh..pfff,stvarno su ******i ispali kad nisu sredili kameru.. :(

Ubaci [port lg pro 2] kamera kida

E znas da me mala dlaka veze,tacno mi se vise zgadila,tacno cu ga flesovati pa kad bi izgubio 100 garancija..

Znas kako ja kad sam video da ota kk nista nije doneo po pitanju kamere a nema ni art-a mada on i nije potreban toliko, onda sam pohitao da flesnem port g pro2 i ne znam sto sam vracao na 4.2.2 kad jos ota nema ...Evo sada skidam g pro 2 v3 i ovaj Andrijin sto je osstavio sa xda pa cemo videti , nema leba od lg-a veruj mi

E ne znam odakle vam svi ti bagovi na KK ?
Meni sve radi ok - čak je i kamera malo poboljšana (testirao u potpunom mraku) mada bi mogla biti još brža i bolja ...

Ljudi kako vam radi lokacija i GPS na KK ?
Meni nece da salje lokaciju preko vibera, izbacuje da ne moze da locira telefon... i ne mogu da upalim GPS koji je do danas radio normalno...

E ne znam odakle vam svi ti bagovi na KK ?
Meni sve radi ok - čak je i kamera malo poboljšana (testirao u potpunom mraku) mada bi mogla biti još brža i bolja ...

Hm,i sta ja sad da radim? Jeli moguce da na jedan fon radi dobro a na drugi ne? A jeli ti bagovala kamera na JB ili ti je i tada dobro radila?

Poslednja izmena:
Sve zavisi sta ocekujes od kamere. Malo je nerealno da baguje od telefona do telefona, probaj hard reset sto su drugi ljudi ovde predlagali da sve legne kako treba, ako ti bas smetaju bagovi moguce je da se nije dobro instalirao update probas da ides preko pc sute na repair sistem ako ima tako neka opcija, on ce da reinstalira sistem. Meni se desio taj problem sa mnostvom bagova na predhodnom telefonu i taj reinstal sistema mu je pomogao...

Uspostaviti greske pri nadogradnji -pc suite, mada ne verujem da ce resiti....

Vrh Dno