Lokacije su ugaseneUgasi lokacije ako nisi.
Reporting mi je bio ukljucen sad sam iskljucioIli samo reporting ako nije
Hm kod mene 3% sa high accuracy lokacijom. 9 sati na bateriji 90%. Do duše samo 50min soc.Da li zna neko kako da resim brzo praznjenje baterije? google play services mi ubija bateriju
koristim portovani g pro 2 rom v3
Jedna molba za sve korisnike G2 telefona.. ocistite maximalno display,i zagledajte ga sa svih strana na jacem svijetlu i recite vasa iskustva,da li neko ima sitne ogrebotinice,linijice jedva vidljive ali ipak prisutne. Meni ima na 2-3 mjesta i jako sam iznenadjen,jer koliko je pazen a jos Girilla glass 2 zastita,nema mi logike kako se ovo desilo.
Mislis ovako
Ja sam to vec objasnio bio kako se radi,znaci izgasis fon,palis ga zajedno sa volume down i cim se pokaze logo LG pusti power pa opet pritisni i pojavice se meni za hard reset sa svim objasnjenjima..
A reset iz telefona je soft reset sistema,isto se upisuje sistem al se ne brise kompletan telefon vec samo ono sto si instalirao od aplikacija i sistem a hard reset brise sve to plus internu memoriju,slike,muziku,sve sto imas..
Obavezno prekopirajte sve što vam treba iz telefona, jel posle hard reseta, sve nestaje. Kao i sinhronizovati google account i LG Backup. Ovaj drugi jako lepo radi, možeš vratiti sve ili pojedinačno, ja to do sada nisam nikad radio, pa sam baš zadovoljan, sve do najsitijih podešavanja ikonica na ekranu i sl. može da se vrati.
^Ma to su mikro ogrebotinice , jedva primetis pod svetlom i to bas da se udubis ....
Isti problem, folija od prvog dana maximalno cuvan i imam micro ogrebotinice dve...
Nakon mjesec i po koristenja bez folije nema ni packu.
Ako ti nije problem,provjeri opet sjutra na Suncu,jer se ni meni ne vidi nista na ambijentalnom osvetljenju,koliko god se primicao i cistio ne vidi se nista,al kad se.iznese na Sunce vide se 2-3 linijice![]()
Sve radi ok, bez cepkanja, doduse ne igram se, ali instalirao sam i probao Subway Surfers, čisto i glatko. Kao što rekoh, kamera isto - dropuje na 15fps u slabo osvetljenom (a ne govorim o mraku), ali ima sitnica koje primetim, kao auto-osvetljenje mnogo brže reaguje, u tapatalku je baš cepkalo pri brzom skrolovanju stranice, sad ide lepo glatko,...
Bas mi je sad ubio volju za update.. jer mi je zbog kamere najvise bio potreban update,mada i auto osvijetljenje nije bajno na 4.2.2..vjerovatno cu onda samo rutovati 4.2.2 i flesivati fix za kameru,jer ne znam ima li benefita raditi update pa opet morati raditi root pa flesh..pfff,stvarno su ******i ispali kad nisu sredili kameru..
![]()
Bas mi je sad ubio volju za update.. jer mi je zbog kamere najvise bio potreban update,
..pfff,stvarno su ******i ispali kad nisu sredili kameru..![]()
Ubaci [port lg pro 2] kamera kida
E znas da me mala dlaka veze,tacno mi se vise zgadila,tacno cu ga flesovati pa kad bi izgubio 100 garancija..
E znas da me mala dlaka veze,tacno mi se vise zgadila,tacno cu ga flesovati pa kad bi izgubio 100 garancija..
E ne znam odakle vam svi ti bagovi na KK ?
Meni sve radi ok - čak je i kamera malo poboljšana (testirao u potpunom mraku) mada bi mogla biti još brža i bolja ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari