Šta je novo?

LG G2

Pa ova je slikana u totalnom mraku,a ovde se o njoj diskutuje.

Ovaj gpro2 suši bateriju. Vraćam se ja na stock 4.4 dok ne ispeglaju ovo...

Ja nisam imao problem s baterijom,ali eho u zvucniku,nema root,nema recovery. . .
Ja sam na 4.2.2 do daljnjeg:)
Na tom g pro 2 jedina svetla tacka je kamera.

Svaki put kada izmjenim nesto na nekom od kontakata na telefonu nece da sinhronizuje sa google contacts, pokaze sync error, a inace kontakte cuvam na google contacts. Je li se desavalo nekome, u cemu je problem?
Rijesim problem tako sto obrisem svoj google nalog sa telefona i ponovo ga dodam, ali na kraju ta ona izmjena opet nije snimljena.

Svaki put kada izmjenim nesto na nekom od kontakata na telefonu nece da sinhronizuje sa google contacts, pokaze sync error, a inace kontakte cuvam na google contacts. Je li se desavalo nekome, u cemu je problem?
Rijesim problem tako sto obrisem svoj google nalog sa telefona i ponovo ga dodam, ali na kraju ta ona izmjena opet nije snimljena.

Jel ti se to desava na stock 4.2.2 ,4.4.2 ili na ovom portu od g pro2?

Meni na stock-u sve ok...

Stock 4.2.2 zaboravih napomenuti

Stock 4.2.2 zaboravih napomenuti

Koja verzija 4.2.2 ? Ne znam ja bas nisam imao apsolutno nikakvih problema na 4.2.2 osim krs kamere sa kojim me je odusevio ovaj port od pro 2,ali evo sada vracam ipak 4.2.2 pa update na d80210e i to je to. Cekamo do daljnjeg da se sto kaze @Andrija321 ispegla sta treba,ali kamera je stvarno van svemirski naprednija na portu :)

D80210b-466-92.
Prije mjesec dana sam primjetio problem i uradim to sa brisanjem i vracanjem naloga i vidim da je u redu, medjutim ovih dana sam nesto mjenjao kod kontakata i primjestim isto opet, dakle kada pravim izmjene na telefonu nece da sinhronizuje, kada mjenjam kontakte preko browsera na google contacts prodje sve uredno.

Poslednja izmena:
da li postoji neki kamera fix a da ne treba root ili bar da ne treba recovery za 4.2.2, posto sem problema sa kamerom, za custom rom bar meni nema potrebe.
Dobio sam ono sto mi je jedino nedostajalo na n4 a to je dobra baterija.

Probaj Camera360 meni se čini da je bolji i kraći fokus sa njom...

da li postoji neki kamera fix a da ne treba root ili bar da ne treba recovery za 4.2.2, posto sem problema sa kamerom, za custom rom bar meni nema potrebe.
Dobio sam ono sto mi je jedino nedostajalo na n4 a to je dobra baterija.

Za 4.2.2 ne. Moras imati root pristup da bi mogao da se izmeni fajl ali sa rootom moze samo 4.4.2.

Za 4.2.2 treba,za 4.4.2 ti treba samo root.

Ljudi,xdabbeb je portovo kameru sa g2 pro roma. Kome se ne svidja ceo rom,a kamera da,jednostavno neka instalira fix i problem resen ;-)

Jel taj mod za 4.2.2 ili ne?
Aj baci link za taj mod ako je odgovor na pitanje iznad potvrdan :)

Znaci na 4.2.2 nema opcije za 4k video jos uvek?
Ili ima od onog drugog deva?
Jel zadnji mod za 4.2.2 onaj 1.6.1?

Znaci na 4.2.2 nema opcije za 4k video jos uvek?
Ili ima od onog drugog deva?
Jel zadnji mod za 4.2.2 onaj 1.6.1?

Da 1.6. 2 i 2.1 su za 4.4, a imaš i posebnu verziju 2 i 2.1 za gpro2 Rom. I da UHD nema na 4.2, a ne verujem ni da će biti, jer ne može da se portuje.

Edit: Dorimanx poludeo " if only 2 cores ON, then allow 2.8Ghz to be used, if more than 3 then 2.5Ghz max." Sta li ce biti kad napravi kernel za 4.4 :-devil-:

Poslednja izmena:
Ja cekam recovery,mrzi me da stalno kdz-ujem kad nesto ne valja:)

Meni 10 min. flesuje samo kdz,pa onda factory reset,pa root pa recovery.
Tesko da to moze za 10-15 min.

ovi sa xda napravise kompletno nov rom a telenor ne daje ni osnovni kitkat ...i naravno, nemaju zvanicnu informaciju kad ce, makar da su rekli bice u trecoj nedelji marta. Ovako nit smrdi nit mirise

Nazad
Vrh Dno