AmilDinsio
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.05.2007
- Poena
- 320
U pravu si tek kad sam izbacio jedan item i smanjio iznos na 41,5$ proslo.Zezaju . Ja u zadnje vreme kad je placanje u $ stavim toliko Eura i prolazi![]()
U pravu si tek kad sam izbacio jedan item i smanjio iznos na 41,5$ proslo.Zezaju . Ja u zadnje vreme kad je placanje u $ stavim toliko Eura i prolazi![]()
Imam jedno *****-friendly pitanje:
Nisam upucen u celu pricu kako funkcionise, a razmisljam se da pazarim jedan telefon.
Cena je (sa troskovima slanja) 202Evra. Koliko moze da me izadju dodatni troskovi (carina, PDV, porez na vazduh, etc)? Isplati li mi se da se kockam ili ne?
Deder neko da stavi trenutno stanje i racunicu za carinu i pdv u prvi post. Inace ce na svakoj stranici biti opet ovakvih pitanja sta se i koliko placa![]()
Koliko intesa trazii da imas na kartici da bi prosla transakcija.Kupovao sam za 45,3$(sto je nekih 35-36eura) a na racunu imam 43 eura i nije proslo.To je visak od nekih 6-7eura.
Zovi ih, deluje da bi moglo da bude vraćanje pošiljaocu.Jel zna neko ovo da protumači? Kao da je vraćeno na carinu ponovo!?
Pogledajte prilog 137072
Uručenje nije ni pokušano.
Tako se računa. Ako je u cenu uračunat transport negde na fakturi mora da stoji DAP Beograd za delivery terms.
U kini ti je tog datuma bila posiljka, a mozda je jos uvek na istom mestu![]()
Vuce ptt traking kao sto radi track17..ne salju nikakva obavestenja kinezi..![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari