Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

SwiftKey.

Na legalnoj verziji Nova Prime radi normalno

Koliko sam video ni kod mene nikad nema brojaca. Takodje sve narodno.

Hvala Pablo, sad cu da je inst :)

Jel jos nekome FC-uje ShowBox prilikom zatvaranja Mx Playera (kad odgledam neku epizodu) i ako mi je pre otvaranja ShowBox-a telefon bio u landscape orijentaciji? Jel' to pošto Showbox nema landscape mode ili je nešto drugo?

Neki predlog za najbolji widget za vreme? A da mu ne trebaju glupe lokacije -.-

probaj Eye in Sky.... ima i widget i vreme u status baru, temperatura uvek vidljiva.

Da li je moguce promeniti Lock screen bez menjanja launcher-a ?

btw Ez Weather mi je savrsen.

to dvoje nisu ni u kakvoj korelaciji, tako da možeš... Imaš Xblast i u njemu XlockY, a i GravityBox ima deo sa lockscreenom, doduše, pa idu na poboljšanje funkcionalnosti, ne na drugačiji vizuelni doživljaj.

Meni je trenutno stock launcher i ne zelim da ga menjam(Sense 5.5). Samo zelim da sklonim onaj widget glupi sa lock screen-a. a po mogustvu i malo da ga promenim.

ima masa HTC Invert kombinacija, javi koja ti tacno treba, a ja ako nadjem, imao sam negdje zip sa 100+ skinova za SKP

Meni je baš ružna, pa je nisam ni probao...
A meni je eye In the sky najbolja i najtačnija :)

ima masa HTC Invert kombinacija, javi koja ti tacno treba, a ja ako nadjem, imao sam negdje zip sa 100+ skinova za SKP
To bi bilo sjajno.
Ona osnovna varijanta, mada ako nemaš nju možda posluži i neka podvarijanta htc invert.
Ma šalji sve ako pronadješ :)

9e4abyte.jpg

Vidim baš je teško pisati o programima za vremensku prognozu u posebnoj temi kad već postoji.

Onaj problem koji imam sa push notifikacijama je samo na Wifi. Veoma čudno.
Iste aplikacije rade lepo na 3g, a ne na Wifi.

Vrh Dno