Šta je novo?

Diablo 3

Pritisni dugme c, zatim gore levo imas paragon lvl ili tako nesto, obojano u plavo. Klikni na to i tu si.

Ja sam igrao nesto malo sinoc, nemam bas vremena. Koji su razlozi da se trenutno igra? Ja vidim samo jedan razlog to je exp... Itemi koji sad padaju su low lvl itemi i svi ce se menjati kad izadje ros. Jel sam upravu ili negde gresim?

exp i legendary za transmog za one koji ce kupiti expansion

Narucio sam ja vec expanziju. A transmog je? :D Bas nisam u toku...

transmogrification, ilit u prevodu menjanje izgleda itema, recimo imas one "lepe" innas pants i hoces da im izmenis look da budu kao blackthrone pants, da bi to mogao da uradis mora da ti padnu blackthorne pants i onda ti se otkljucava njegov look kako bi mogao da ga kopiras kod mystic

Gde se nalaze oni paragon poeni koji se rasporedjuju? Prvo se pojavi onaj krstic ali ima fora kako da se dodje iz profila tamo a ja sad to ne mogu da provalim. :wall:

Jednostavno kada si u igri ili na pocetku kod kovcega stisnes P i to ti je to!

transmogrification, ilit u prevodu menjanje izgleda itema, recimo imas one "lepe" innas pants i hoces da im izmenis look da budu kao blackthrone pants, da bi to mogao da uradis mora da ti padnu blackthorne pants i onda ti se otkljucava njegov look kako bi mogao da ga kopiras kod mystic

Hvala na detaljnom objasnjenju.

Sta znam... Meni nije nesto primamljivo da igram samo zbog tih nekih fensi stvari. Bice sigurno mnogo bolje kad izadje ros :)

bice, naravno. lvl70 zuti item je bolji od bilo kog trenutno legendary itema. jedino witching hour kao cist dps belt

Pozdrav svima,vec dugo pratim temu pa rekoh da se registrujem :).Igrah I ja sinoc nekih 3 sata I nadjoh 5 legendary itema,jedan je bio set item Immortal King irons.Od tih 5 itema 2 su bila upgrade,jedan za WD-a jedan za Barba.Za sad sam zadovoljan patchom,ima neceg sto me vuce da ga igram.Upascu popodne u klan ako ima jos mesta,tag je Pyrrhus#1427.Takodje sam primetio da mnogo vise itema pada na Master tezini nego na Torment I,i zapazih jos jedan bug koji se resave ponovnim ulazenjem u igru.A to je da padaju itemi na kojima pise da su 59lvl,60 lvl a zakljucani su,pa posle reloga Ili menjaja heroja budu otkljucani.Cudna stvar je sto kad linkujem nekom da ih pogleda likovi mi kazu da su lvl 61.Evo slika tog bug-a.Pogledajte prilog 136664Pogledajte prilog 136665

puna ti lista ne moze te niko doda :d

I to je bag onda,imam par prijatelja ili sam mozda iskljucio friend request :D.Proveravam cim stignem kuci sa posla.

Meni je ovo bezveze.
Sinoc upalio igru i bukvalno prvi predmet koji mi je pao je bio legendary. Danas upalim, padne mi zeleni plan i zeleni amulet a sa zutima ne znam sta vise da radim a vecina mi koristi na ovaj ili onaj nacin.

Btw, sta je "account bound" kad stoji na itemu?

Meni je ovo bezveze.
Sinoc upalio igru i bukvalno prvi predmet koji mi je pao je bio legendary. Danas upalim, padne mi zeleni plan i zeleni amulet a sa zutima ne znam sta vise da radim a vecina mi koristi na ovaj ili onaj nacin.

Btw, sta je "account bound" kad stoji na itemu?

Mozes da koristis na svakom svom liku a ne mozes da das nekom drugom igracu.

Nije vazno i da padaju samo zeleni itemi u celoj igri, samo je vazno da ima raznovrsnosti itema i poente u igranju da bi se nasao onaj pravi. A i mozes da imas 5+1 muskih i 5+1 zenskih likova tako da to treba sve opremiti.

Evo mene opet,jeste mi bilo blokirano za zahteve za prijateljstvo.Pustio sam sad da moze pa me dodajte.

Pa koji,nasao sam klan Balkan ali tamo vidim samo MrToxic da je glavni pa nisam siguran jel to taj :D

Inace, najavljen je hotfix za delimicno sprecavanje ovakvih situacija.
I dalje ce dozvoljavati power leveling ali u znatno manjem obimu.

Kupljen ključ za Reaper of Souls.
Čekamo 25.03 ...
:D:D

Prilozi

• Diablo3 Reaper of Souls.bmp
    410.2 KB · Pregleda: 85
prepostavljam da moras da kontaktiras support

kontaktiras support

Ja sam shvatio kao šalu Riska, a sada ispade da je ozbiljan.

Mene je 2.0.1 oduševio i odlično mi je legao dok čekamo RoS.

Ima sitnica koje bih ispravio ali polako, drugi dan.

Možda im samo nisu trebali ovi exploiti sa bustovanjem.

WTF?
Od sinoc pa do malopre ( ukupno cca 4h igranja ) mi je palo 4 leg. i 3 set itema a pri tome nemam bog zna kakvog LIKA
Da li magic % uopste imaju bilo kakav uticaj jos uvek ili nemaju posto do sada nisam video ni na jednom itemu tu stavku?

Jedno pitanje, da li je moguće kupiti ROS preko usa battle.net, stim da mi je nalog na eu? Promenom regiona sa EU na USA cena se menja sa 39e na 39$, sto nije mala razlika. Da li cu moci bez problema da igram ekspanziju na EU serveru ako tako kupim ekspanziju?

EDIT:

Sad vidim da me prebacuje u eure kad odem na kupovinu. Stoga drugo pitanje, da li mogu da posaljem sebi gift? Kupim ROS za 39$ i posaljem sebi na drugi mail, da li cu dobiti CD key na taj drugi mail?

Poslednja izmena:
da dobices key i samo ucitaj na nalog

i na mail ko je kupio i na mail kome je gift ces dobiti key

Da potvrdim ovo iz posta iznad - platio sam igru kao gift u dolarima, giftovo sam svoj drugi mail, dobio kljuc i odmah aktivirao igru. Sad treba sacekati datum izlaska.

P.S. Da li se ovo rucno aktiviranje kljuca racuna kao pre order? :)

Nazad
Vrh Dno