Šta je novo?

LG Nexus 5

Ne znam kako ces to da dokazes kao feler.. 70 posto n5 ga ima,moj g2 ga je isto imao.. Nisam pametan

Poznajem jednog coveka koji radi u Telenoru, nisam siguran sta tacno radi, ali daleko je od obicnog prodavca, radnika.
Ako to ne urodi plodom preticu im prijavom inspekciji, malo galama ovo ono, radio sam to vec X puta kad su bili bezobrazne neke firme i nisu hteli da me ispostuju kao njihovog kupca.

Sad iskreno razmisljam da vidim da batalim taj novi ugovor, jer su mi uvalili falican telefon, uzmem nesto drugo, prodam i uzmem S4 ili G2 i stavim neki dobar ROM i cepaj.
S3 mi sad sve extra sa CM11 sem kamere i baterije, konacno pravo smarthphone iskustvo. :)
Ovaj N5 je sjajan telefon, sem dizajna koji meni na zalost ne odgovara zbog manje sake. :(
S4 ima drugar, bas mu extra baterija i lezi u ruci savrseno.

Koji bedak, smor, cekao sam telefon mesec dana i sad ne valja... :(

Pa ako ti ne lezi prodaj ga i kupi s4.. Ne znam,meni n5 dosta lepse sedi u ruci od s4.. Iako je s4 ruka friendly telefon :)

@marko_ns.... Jeste ali ako ga zamenis, pa onda dobijes dobar vibro-motor, a mrtve pixele uz to? Ima tu svega i svacega, vidis Loznica se pomirio da ima felerican telefon :d

Nije felerican,samo je malo osakacen :) vremenom sam u stanju da bas zgotivim 'sitne' mane, tako da.. :)

De da se pomirim da nesto za sta sam dao 300e ne valja.
Suvise sam tvrdoglav kupac i zahteva da sve sto kupim bude savrseno ispravno.
Na meni je da taj uredjaj unistavam.
Kud nisam otisao do VIP-a i probao N5 kako lezi u ruci, ne bi ga ni uzeo, ili bi uzeo samo za prodaju.

Ja sam to rešio na jedan krajnje jednostavan način. Instalirao sam Franco kernel i u podešavanjima kernela smanjio jačinu vibracije.

Jel ubacivao neko ovaj jishnu's mod za kameru sa xda? fleshovao sam ali nzm da li mi se primilo tj ne vidim neku razliku, trebalo bi da mi se pojavi 6mpix wide a ne vidim medju ponudjenima...

De da se pomirim da nesto za sta sam dao 300e ne valja.
Suvise sam tvrdoglav kupac i zahteva da sve sto kupim bude savrseno ispravno.
Na meni je da taj uredjaj unistavam.

Kud nisam otisao do VIP-a i probao N5 kako lezi u ruci, ne bi ga ni uzeo, ili bi uzeo samo za prodaju.

+1
A i sto kaze Djilke, ima tu svega i svacega ;) pa pacovi tu ima pacovi 2 kile komad ko zec :d

Mogu vam reći da je kucanje teksta na N5 meni mnogo teže i sporije nego na S3.
Bem ti male šake, kud baš nesrećni Šljamsung da mi najbolje leži u ruci.

Ja ne kapiram kako ti je Nexus 5 veliki telefon za šaku, molim te uslikaj da vidimo kolicnu šačicu imaš :)

hahaha to to :-D

Jel postoje neka podešavanja za pozive tj razgovore? Zale se da me slabije cuju a ne nadjem nista od opcija a ko da se secam da je postojalo... :what:

Batali franko kernel ako si na njemu.. I meni su se svi zalili da me ne cuju pa sam presao na stock kernel i sve je normalno.

Franko nikako da izbaci valjan kernel iako drma brda kesa na svoju apk

Batali franko kernel ako si na njemu.. I meni su se svi zalili da me ne cuju pa sam presao na stock kernel i sve je normalno.

Franko nikako da izbaci valjan kernel iako drma brda kesa na svoju apk

Bez dezinformacija, normalno funkcionišu razgovori na Franco kernelu. :)

Poslednja izmena:
Mogu vam reći da je kucanje teksta na N5 meni mnogo teže i sporije nego na S3.
Bem ti male šake, kud baš nesrećni Šljamsung da mi najbolje leži u ruci.

Kod mene je suprotno. Na S3 sam non stop kucao umesto razmaka, slova N, B... A na N5 mi je extra i mnogo brze kucam...

SwiftKey i lepo svajpujete po tastaturi, kakvo kuckanje i nabadanje :d

Ma nije to to ;)

Znam, tamo ko da slajdujem NS acid tripu... ja bežim, a one me reči prate :D

Haha taj rad :D

To ti zavisi od sms aplikacije.

Eee nemam pojma, ja koristim hangouts i ostavljam kvačice :d
Ali mora u opcijama biti taj strip unicode, valjda se tako zove :)

Vrh Dno