djolenzi
Slavan
- Učlanjen(a)
 - 10.06.2009

- Poena
 - 390

Ta slika savrseno objasnjava trend danasnjih igara. Pre igre nisu pravljene za vecinu vec su se drzale nekog originalnog koncepta kao sto je u slucaju prva dva dela thief-a. Ogromne mape sa mnogo razlicitih prilaza i nacina resavanja uz velike nagrade u vidu skrivenih svecnjaka i zlatnih tanjira u podrumu do kog u vecini slucajeva i ne moras da ides. Izuzetno kompleksi nivoi gde je svaki detalj bitan i bukvalno treba sve istraziti da bi se uradilo kako treba. E to su igre koje su se igrale danima i mesecima bez ikakvog dosadjivanja. Meni je thief 2 savrsena igra, thief 1 je super ali ne volim ona cudovista uopste pa mi to dosta kvari osecaj. Danas se ide na kartu "sto vise igraca = to vise para" i reeeetko ko zeli da napravi nesto da bi ispostovao neku svoju ideju/koncept vec se svi drze da uzmu sto vise para a svi znamo da su klinci glavna zarada u gejming industriji samim tim se njima prilagodjava. Sto gluplje uz sto lepsu grafiku. Iskreno mi je zao sto je thief serijal upao u taj klise... 
U multiplayer igrama, bar u vecini slucajeva, je to odlicno reseno i zove se "hardcore mode". Ja licno preferiram igre koje imaju taj mod jer mi je daleko realniji i cim postoji hc mode nikako ne igram normalne modove posto deluju ******ski i neozbiljno. U singleplayer igrama bi to moglo donekle isto da se izvede ali bez ikakvih tooltipova, hintova i da mape budu napravljene HC, dakle ako si u gradu onda je to grad sa mnostvo izbora - nesto kao grad u thiefu 3 ali sa MNOGO vise stvari, a ne sa par ulica koje su linearne do bola. Kad bi uradili rimejk keca i dvojke sa novim mapama nista drugo mi ne bi trebalo.

U multiplayer igrama, bar u vecini slucajeva, je to odlicno reseno i zove se "hardcore mode". Ja licno preferiram igre koje imaju taj mod jer mi je daleko realniji i cim postoji hc mode nikako ne igram normalne modove posto deluju ******ski i neozbiljno. U singleplayer igrama bi to moglo donekle isto da se izvede ali bez ikakvih tooltipova, hintova i da mape budu napravljene HC, dakle ako si u gradu onda je to grad sa mnostvo izbora - nesto kao grad u thiefu 3 ali sa MNOGO vise stvari, a ne sa par ulica koje su linearne do bola. Kad bi uradili rimejk keca i dvojke sa novim mapama nista drugo mi ne bi trebalo.

Poslednja izmena: