Koji su to kraljevi...imam SBB total MIX 18/1 i istekao ugovor...odem do telekoma da pitam da li je poceo VDSL,kazu odavno pocelo...
Ja kazem da mi provere tehnicke mogucnosti da vidim koji paket mogu po kojoj ceni,oni ukucaju i kazu nema provere dok ne napustim SBB!???
Ja im objasnim da necu nikog da napustam dok ne vidim koje brzine mi nude....kazu ne moze,prvo MIK pa ce mi proveriti...na kraju sam objasnio da to nema logike i kao da napisem molbu sto i uradim...
Posle 2 dana,zaista,javi se ljubazna zena,jedna od mnogih zenskih poznavaoca u telekomu i rece mi to isto...kaze,ne treba da se sekiram,proverili su liniju i bez problema mogu da mi ponude 20/1 ADSL za 1900...ja joj odgovorim da me interesuje VDSL i da znam da mogu 20/1 jer koristim 18/1 i da to placam 1420din sto je ona sa nevericom primila...objasnim da hocu mozda 30/2 ili 50/2 ali ne znam da li linija to moze...kaze,ne mogu nista da provere dok mi ne preuzmu MIK i celu liniju i na tome ostalo...
Jer moguce da ja sad treba da rizikujem i ostavim SBB da bi mi rekli mozda da je max 20/1 ili da nema VDSL iako misle da ima jer sam u centru grada???