ili nekog bitnog u tom kraju
Da li bi neko mogao da mi procita trenutne kampanje i sifre istih sa online naloga za Telekom S? (to je negde u odeljku za internet, ali posto vec imam ADSL, ne mogu da pristupim tim delovima)
Sta je fora - ima dva tipa "Promo Net", i iako na sajtu stoje jedne cene, kod mojih su primenili druge (kao da je obican ugovor, isto na 24 meseca, samo veca cena znaci!).
Pa sta mogu da puste na 1km parice? 25mb..
Podesi u opcijama Anex Mode da ti bude Anex A pa ce biti malo boljeA koja bi max brzina VDSLa mogla da se ostvari sa ovim parametrima, pošto mi kažu da za ADSL mogu max 8mbps, da li bi za VDSL moglo bar 16?
Pogledajte prilog 135311
Тешко да ће бакром да иде 100Mbps али је ту оптика а знам да је кренуо и FTTH и неке зграде су већ добиле оптику па ту скоро и да нема лимита у брзини.
Ma naravno,znam sa kim imam posla
Zahtev predat u poslovnici,i jos se prijatno iznenadio kada me je posle par dana zvao covek iz Telekoma,potvrdio MIK kod,prelazak na BBTF i akciju 50 za 10,usmeno proverio jos jednom sve podatke i rekao kada da ocekujem tehnicara.
Znao sam da ce negde da zapne ...,)
ne može i da su to nove zgrade pa je zato to tako.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari