Stize najlaksi nacin kucanja!
![]()
To me plasi, ovako imam izbor da ne instaliram te battery aplikacije, a sad ce biti duboko u kernelu :d
Ponašaj se.
I naučite da prihvatite istinu, koristiće vam i van foruma.
Ja sam se već skroz navikao na ovaj vid otključavanja i ne pamtim kad sam pritisnuo power dugme za to, mada mi je trebalo 3-4 dana.
Verujem da ću se navući i na zaključavanje, tj. već sad mahinalno par puta pokušavam da zaključam telefon na taj način.
Naočigled besmislena stvar, ali verujem da bih teško prešao na novi telefon u budućnosti koji ovo ne bude imao (za godinu-dve).![]()
Quick Controls ima dosta opcija jedna od njih i je i zaključavanje nije dupli tap nego jedan
http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/quick-controls/843d2576-3900-46e0-a4df-83a0440ead63
Ne,ako ne koristiš ovaj sistem, kao što ga ne koristiš, onda se to zove patološka mržnja prema MS/Windows platformi.I sam naziv Windows Phone "fanboy", je pogrdna poštapalica. :whip:Nemam problem sa wp, nego sa vašim neistinama koje pišete o njemu. Jednostavno pišete totalne besmislice i očekujete da vam niko ne odgovori.
I za tebe isto važi da se ponašaš i ne vređaš u nedostatku argumenata.
Ja sam dobio 3gb+20gb jutros tako da sad ukupno imam 48gb, sasvim dovoljno za moje potrebe...
Tih 3GB jeste za slike, ali ga dobijaju svi.Evo ja nemam povezan auto-load slika na OneDrive, pa sam opet dobio tih 3GB...EDIT: 3gb dobijaju svi koji aktiviraju automatski upload slika na onedrive a takodje svako ko na tvoju preporuku otvori nalog dobije 500mb dodatnog prostora. I ti takodje naravno i tako do 5gb max.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari