Šta je novo?

Windows Phone 8 diskusija!

Jos uvek nije jasno da li ce biti nesto levo od Tile-ova... ??

Nemam sta da zamisljam, takva notifikacija ne postoji. To je sigurno lozac instalirao neku app2sd aplikaciju (zbog izobilja memorije koje je WF imao).

Pa dobro nisu svi imali jake androide u pocetku, ja se secam 2010 sam furao link2sd :D

Kakve veze sa jacinom ima, ortak uzeo xperiu m juce i ima samo 1.4gb slobodno. Nebitno, skapirali ste sta sam mislio, kao i uvek stvari se izvuku iz konteksta. 7, 8 meseci sam 'preziveo' bez notification centra..

Evo ja da izjavm da je "Xperia M" trenutno jedini konkurent najpopularnijem globe smartphone uređaju "Lumia 520".
Ali Sony opet nabija cenu low-middle androidu. I tako u krug...

Poslednja izmena:
Jao sto mi je cudno sad bez vibracije tastera, nisam siguran da cu ostaviti ovako.. mada ako utice na bateriju, sto da ne :d

Ja nisam ni gasio to i ne planiram. Skroz mi je ok ovakav feedback tastera. Da se ogradim odmah, ne znam kako je to rešeno na ostalim telefonima i da li ima veze sa samim OS ali na HTC je ta vibracija bila vidno intenzivnija i duže je trajala i nije mi se svidelo. Ako treba sve da ugasimo da bi prištedeli 0.056% baterije po satu onda bolje da se vratimo na 3310 :)

lepo je ovo sa gašenjem vibracije
još da stigne gašenje svetla iza tastera, pa da korišćenje u mraku bude uživanje

Imaš to na L520, fabrički je ugrađeno. ;)

Pa eran dovoljno osvetljava pa se vide i ti dugmici :D

Stvarno ste čudni.
Oni što imaju osvjetljenje, oni bi da mogu to isključiti, dok onima što nemaju ugrađeno pozadinsko osvjetljenje (520, 625), oni bi da uključe sebi. :d

Ja ne vidim svrhu da svelte preko dana (a svelte ) ,al uvece je ok .

Mislim da to odredjuje senzor sam zavisno od kolicine svetlosti, bar je na 920 tako. Po danu uglavnom ne svetle medjutim ako si tamo gde je manje svetla pale se...

Mozda i tripujem ali kao da je osvetljenje pod nekim tajmerom...
Ceo dan tasteri nisu bili osvetlhjeni a sada pre 16h kao da ih je nesto aktiviralo... wtf

Epa moguce da je tako . Mislim na darkov post .

Poslednja izmena:
Mozda i tripujem ali kao da je osvetljenje pod nekim tajmerom...
Ceo dan tasteri nisu bili osvetlhjeni a sada pre 16h kao da ih je nesto aktiviralo... wtf

Automacki po senzoru reaguju . Sto se meni i ne svidja nekada nocu svetle prejako. Bolje bi bilo da kao sto sam stavio srednje osvetljenje ekrana a ne auto, da moze to da se podesi i za dugmice :D . Ja bi ih stavio na neko minimalno osvetljenje.

Mogu na kvarno da se isključe tasteri, tako što se telefon ubaci u "battery saving" mod.
Naravno, to sa sobom povlači previše posledica kao što je gašenje sinhronizacija, push notifikacija, čak i wifi-ja. :D

Ako baš ne budu ubacili i tu opciju sa 8.1, moći će da joj se doaka tako što će u njoj moći da se stave izuzeci za procese u battery saveru. Naravno, previše je komplikovano, ali teoretski moguće. :D

Ja probao jedan dan bez vibracije na tasterima i nikako da se priviknem. Stalno pomislim da nisam pritisnuo back i krećem da potvrđujem. :D Šta je stvar navike. Videću kako funkcioniše posle 4-5 dana.
Isto tako sam probao sa srpskim jezikom nedelju dana, i iako iskustvo nije bilo loše kao što sam očekivao, vratio se na engleski jezik. :(

Mozda je placebo ali "glacje" mi je iskustvo sad bez vibracija. Kao da su odzivniji tasteri i mozda cak glacje animacije/tranzicije, sto ne mora da ima veze sa vibracijom vec generalno sa Touch updateom.. za bateriju cu jos da vidim, na WP central pominju i do 10% poboljsanje..

Poslednja izmena:
Mozda je placebo ali "glacje" mi je iskustvo sad bez vibracija. Kao da su odzivniji tasteri i mozda cak glacje animacije/tranzicije, sto ne mora da ima veze sa vibracijom vec generalno sa Touch updateom.. za bateriju cu jos da vidim, na WP central pominju i do 10% poboljsanje..

Meni je odlicno bez vibracije. Da trebalo je malo privikavanja. Ali nekako sada deluje mnogo elegantnije bez onog . bzbzbzzzzz bzzz bzz ... :D
A sto se tice baterije uopste ne me zanima. Imam visak 50-60% svakog dana :) .

Какво Тач ажурирање? Јел то изашло нешто после Блек-а?

Па није ми се приказивало у ажурирањима у Продавници? Сад сам ажурирао преко QR кода, јер нисам могао да нађем у Продавници.

Nazad
Vrh Dno