Šta je novo?

QubitCoin [Q2C]

meni se ovi sa cpu-pool.com jos uvek ne javljaju.. Slao sam im na tri mesta mejl. Support im je do mojega...

***,domaca podrska rules :)

ne znam na koju foru, ali sam od sinoc 00h kad sam ufatio shot, pa do sada, ~10h, napravio neverovatnih 11200 q2c :D

ne znam na koju foru, ali sam od sinoc 00h kad sam ufatio shot, pa do sada, ~10h, napravio neverovatnih 11200 q2c :D
da te nije *****lo pa si sam nalazio blokove :)

i ne brini, nece nam se raspasti pool ako svratis :D

edit:
gledam sad statistiku, zato je nama luck u banani, pokupi nam sve blokove :D

Poslednja izmena:
prekjuche je bilo neverovatnih 15k za 24h, juche samo 8k ali za 20h, jer nije radio pul 2-3h plus sam pokushavao par sati MMC, al eto bilo bi oko 10k da je bilo ful 24h.
juche sam skoro sam bio na serveru :D, 250-300qbt po bloku, a od jutros vidim nakachio se lik sa, ja bih rekao, 70 mhash, ali zato otvaramo brze mnogo blokove, pa chankovi padaju sa ~75q2c.

ja bih pre rekao da je pao diff cele mreze...istekli nalozi ovim azurnim rudarima :D

svraticu kad ovo pochne da zeza, ne experimentishe mi se vishe, glava me zaboli od ovih silinih shitkoina i prebacivajna 5x dnevno i na kraju nishta ne dobijesh.
moja parola je da dobre stvari ne treba menjati.

Ima li sta pametno za kopati ? Nema leba od qubita.

Nema nista, jedino da probas memory coin

Moram priznati da sam okasnio na domaći pool, ali fercera sve u šesnaes'. Momci svaka vam čast! :)

Moram priznati da sam okasnio na domaći pool, ali fercera sve u šesnaes'. Momci svaka vam čast! :)
dobro je ispalo sve s obzirom da je to za nas bila jedna velika nepoznanica, al eto... nasla se ideja, nasao se covek da donira hosting, nasao se dovoljno tvdoglav da ga sklepa, i eto :)
nadam se da cemo imati jos "naskih" rudnika u buducnosti.... :)

Prvo je pocelo ovako:

q1.jpg

pa onda ostali srbi udarili:

q2.jpg

i onda se krecu oglasio:

q3.jpg

19500 q2c napravih za prethodni dan :)

ista snaga, isti pul

da, taj pul, snaga oko 6250khash, mrzi me da sabiram posebno :D

Q2C - QubitCoin (CPU ONLY)

To se desava kad promenis ip adresu. Samo ucitas ponovo. Bar je tako kod mene.

Inace javili mi se sa cpu-pool-a i resili problem. 50k prebaceno u novcanik na sigurno :)

Poslednja izmena:
To se desava kad promenis ip adresu. Samo ucitas ponovo. Bar je tako kod mene.

Inace javili mi se sa cpu-pool-a i resili problem. 50k prebaceno u novcanik na sigurno :)

lepo od njih da su se konacno javili ...

Inace imam da objavim da je kroz nas mali qubit pool proslo 1.000.000 qubita :)

50 amd fx (buljdozer :D) cores sa po ~125khash po komadu...ima ih 8350, 8320, 6300....

Poslednja izmena:
To je neki hosting? Obzirom da je 125KH/s po procesoru bedno.

Nije bedno za AMD koji ima 8 jezgara(zapravo 4 modula). ;)

Da, covek je ocigledno mislio po coresu kad je rekao "po komadu" a ne po procesoru kao komadu. Tako ustvari i pise ;)

Da očigledno misli na prosečnu brzinu po jezgru.

Poslednja izmena:
Ja mislim da je preko pola iskopanih qubita u Srbiji. Zato verovatno i nista nece biti od ovoga.

Vrh Dno