Ja mislim da je preko pola iskopanih qubita u Srbiji. Zato verovatno i nista nece biti od ovoga.
Ja mislim da je preko pola iskopanih qubita u Srbiji. Zato verovatno i nista nece biti od ovoga.
Pa kad bi izaslo na neku bolju menjacnicu pa da malo pump odradimo, inace dzaba smo kopali
+1 , ali morali bi dobro da se organizujemo i da neko kontaktira krecua da napravi adresu gde cemo da doniramo. Neka svako posalje po 10k ovi "kitovi" sa po 1+ milkom neka daju malo vise pa kad skupimo dovoljno onda da pocnemo pregovoreMoramo poslati nekog pregovaraca direktno u sediste neke menjacnice. Platimo mu put u Qubitima, svako donira po 10.000
.
Ne znam jel Sajber kopa qubite, bilo bi dobro njega poslati kao predsednika Qubit zajednice,zajendo sa Nesicem (ovaj neka se pogadja oko cene).
Ja sam zavrsio sa ovim novcicem. Nakopao sam (neku sicu i kupio po smesnoj ceni) 1,250.000, zakljucao novcanik, prebacio na flash gde je i btc & lt wallet, napravio 2 bekapa i zaboravicu za njega jedno 3-4 meseca. Ako pukne-pukne. Nisam skoro nista izgubio, a ako cena skoci barem na 0.00002, prodajem sve i kaparisem audi. Sto bi narod rekao il' pokojnik il' pukovnik.![]()
Ja sam zavrsio sa ovim novcicem. Nakopao sam (neku sicu i kupio po smesnoj ceni) 1,250.000, zakljucao novcanik, prebacio na flash gde je i btc & lt wallet, napravio 2 bekapa i zaboravicu za njega jedno 3-4 meseca. Ako pukne-pukne. Nisam skoro nista izgubio, a ako cena skoci barem na 0.00002, prodajem sve i kaparisem audi. Sto bi narod rekao il' pokojnik il' pukovnik.![]()
Cek bre, sta bi sa onim predvidjanjima da kad opadne kopanje na 1-2 coina po danu, da ce da skoci vrednost nocica?
Ima li negde link za cpu minera, ovaj na btctalku ne radi :-(
Edit: mislim na drk
Jedina sansa za ovaj coin da ga neko kao Max K. nahajpuje inace dzaba ste krecili.Cek bre, sta bi sa onim predvidjanjima da kad opadne kopanje na 1-2 coina po danu, da ce da skoci vrednost nocica?
I'm writing to inform you that being the first major exchange to list Qubitcoin would allow BTER to collect transaction fees on another coin and bring increased interest for us. The coin is currently (20.02.2014) trading at 0.000002 BTC / Q2C. People are showing very serious interest in our coin and that we need to reach out to exchanges.
The coin is currently listed on poloniex.com and few smaller exchanges, but their server infrastructure is lacking. We would love for a major altcoin exchange to list Qubitcoin. The demand for the coin is there, but we need another step towards being a major player in the altcoin scene. We are currently petitioning cryptsy to list our coin, but the general consensus among the community is that BTER is better suited because of your superior infrastructure.
Qubitcoin was launched at the beginning of January 2014 and has grown considerably since then. We are working everyday to improve our community and share the idea behind our coin. There was no pre-mine making it fair game for mining and really allowing everyone a chance at early mining. It is secure, using the unique algo with super secure hashing: 5 rounds of hashing functions (luffa, cubehash, shavite, simd, echo) . With 248 million Q2C coins to ever be generated, there is the sense of value in each coin.
You can find more information at q2c.cc and on our bitcointalk.org thread (https://bitcointalk.org/index.php?topic=411065.0).
If you have further questions, we can be reached on the forums, or through email.
Thank you for your time and consideration,
<your name>
Da li je normalno da sa X11 algoritmom (DRK) dobijam 2x manje Khash u odnosu na Qubit?
Inace mi onaj minerd-bdver1 daje najvise od svih (~470 Khash) na FX8350...
A new improved version of the cpu miner is coming soon.
Ma ko zna od kada oni imaju te optimizovanije minere kako cpu, tako i gpu.
Vidis da daju samo kada se nagrada prepolovi. Sva sreca pa sam na vreme napunio stek.
nece zadugo ovome skociti cjena nagrada se polovi/ izlazi novi miner i ajmo jovo nanovo... nista od ovoga mozda za pola godine... treba provjeriti cjenu![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari